Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8094320 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8094320

Odpowiedzi 37317

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tizgar co muszę mieć do naładowania miecza ?  Mam to z ducha ognia i wody ale reszty nie znam :/

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W starym Returningu i w samej grze były tabliczki oznaczone stopniami od 1 do 3 teraz natomiast mam 3 stacki (po 3, 4, 5 sztuk w stacku) Starożytna Tablica Uzdrowicieli które każda z osobna daje tylko 10 HP to jest OK bo wydaje mi się że cos nie gra.

Jest gdzieś rozpiska jaki język pozwala czytać jakie tabliczki i ile takie tabliczki dają poszczególnego bonusu ?

93Orion93

93Orion93

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jakoś ''uratować'' tych orków, co idą z nami zabić demona w kopani orków?? zabiłem tego demona i przeżył mi tylko 1, ale tylko dlatego, że zaciął się przed wejściem, na tą arenę.
Czy oni po prostu mają zginąć wszyscy, zaraz po uderzeniu tego demona?? nie ma żadnego dodatkowego doświadczenia lub nagrody, za ''ocalenie'' ich wszystkich?
Zawsze mógłbym ich zgubić, gdzieś w tej dolnej kopalni, przed walką, by nie zgineli.

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wykonałem prawie wszystkie misje w mieście orków (oprócz zniszczenia zapasów i zabójstwa paladynów, a list oddałem Garondowi) i gry idę do przywódcy to mówi, że świątynia to nie mój problem. I jeśli ma to coś wspólnego z tym to podczas rozmowy ze strażnikiem wyskakuje mi reputacja u orków -234/100.

Procesor: Intel Core i5-4690k
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 980 Strix
RAM: 8GB (do użytku 7,91)
System: Windows 10

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
omg @revynar  JAK MNIE TO WK****A ŻE LUDZIE NIE CZYTAJĄ SOLUCJI OMG ZOBACZ SE K***A WĄTEK Z ZAGINIONYMI LUDZMI (KOPALNIA ORKÓW) TAK CIĘŻKO CZYTAĆ SOLUCJE ALBO PÓJŚĆ DO RUSKICH NA FORUM?    https://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.0

Post połączony: 2018-06-29, 22:51
zaraz będzie GDZIE SĄ KAMIENIE KSIĘŻYCOWE , CO ZROBIĆ ABY SIE TELEPORTOWAĆ, CO ZROBIĆ ABY HARAD ZE MNĄ GADAŁ ITP

Post połączony: 2018-06-29, 23:09
@Tizgar :D co potrzeba do napełnienia mocą miecz z czarnej rudy? Mam kamienne oko, mam też to z ducha wody i ognia :D i co jeszcze jest potrzebne?

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie dokładnie trzeba podprowadzić Loę po pikniku? Bo gdziekolwiek się nie ustawię na farmie, to nie zagaduje, tylko biegnie za mną.

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
1.Co warto kupić od lehmara będąc guru? mam rozumieć że eliksir ducha? i coś jeszcze?
2.Mam już ponad 75many z ringiem 10+ kostur wędrowca a moc magiczna to nadal 1% :P gdzieś z 67inty mam więc raczej magią nie przejdę jarkendaru.. moja jedyna nadzieja to wbić 2h do 30%..?
3.Od ilu many uczy się regeneracji many?
4.Ja się pytam! gdzie priokineza! u guru! gdzie telekineza!?

Bo na ogół obawiam się jarkendaru są tam kamienne strażnicy ... pełzacze! bandyci! a ja ledwo pokonuje kilka goblinów... kilka włóczni śniącego i nie mam many i nic nie tracą .. w przeciwieństwie do magi ognia! guru chyba jest niegrywalny bez pójścia w szkody fizyczne na początku gry... jprdl heh guru mają tak niewykorzystany potencjał że aż dupa boli

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@N0N4M3 W każdym leżu smoka lub w jego okolicach masz Atronachy je pozabijaj to będziesz miał czym  doładować baterie w mieczu.
@Bezixx Przed trolofa tyle ze żeby to zaskoczyło musisz, koniecznie musisz, mieć na sobie pancerz gildii do której należysz, bo loska ma downa i musisz prezentować swoja własna gildie żeby chciała do ciebie zagadać.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.Co warto kupić od lehmara będąc guru? mam rozumieć że eliksir ducha? i coś jeszcze?
2.Mam już ponad 75many z ringiem 10+ kostur wędrowca a moc magiczna to nadal 1% :P gdzieś z 67inty mam więc raczej magią nie przejdę jarkendaru.. moja jedyna nadzieja to wbić 2h do 30%..?
3.Od ilu many uczy się regeneracji many?
4.Ja się pytam! gdzie priokineza! u guru! gdzie telekineza!?

Bo na ogół obawiam się jarkendaru są tam kamienne strażnicy ... pełzacze! bandyci! a ja ledwo pokonuje kilka goblinów... kilka włóczni śniącego i nie mam many i nic nie tracą .. w przeciwieństwie do magi ognia! guru chyba jest niegrywalny bez pójścia w szkody fizyczne na początku gry... jprdl heh guru mają tak niewykorzystany potencjał że aż dupa boli
1Eliksir oraz opcjonalnie skrzynie z klejnotami
2Bardzo mało many który masz poziom i jaki poziom trudność? Ja wchodząc do jarkandaru miałem gdzieś blisko 200 many
3Z czego pamiętam u jakiegoś bala uczysz się właśnie do 200 wtedy ci mówi ze więcej cię nie nauczu i wysyła do następnego i tam będziesz miał.
4Nie mam pojęcia nie grałem jeszcze guru

windu84

windu84

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
moge przeinstalowac dubbing z rosyjskiego na polski bez zadnych problemow i calkowitego reinstala? nie wplynie to na gre?

jeszcze jedno. Mam zamiar grac łucznikiem 100%. Macie jakies porady?
jak dokladnie dziala przebicie?
zostac czeeladnikiem bospera czy harada?

Adam123

Adam123

Użytkownicy
posty55
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zacząłem gre od nowa, da sie otworzyć tą krate u xardasa za nią jest skzynia. Zamierzam grać nekromantą na początku dodać coś w siłe czy w zręczność? Jakies rady na start pod gre nekro mile widziane.

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@Adam123
Ani pod siłę ani pod zręczność :D Jeśli już to licz się z tym, że będziesz musiał w 2h zainwestować, żeby kosturem ubijać potem przeciwników na których szkoda many. Pierwsze nie wiem czy to pytanie ale od odpowiem, żebyś przyjrzał się ścianom, zwłaszcza obok stolika. A co do porad to nie wiem... Wbij z 24 lvl w pierwszym rozdziale i nie marnuj PNów, naucz się szybko wszystkiego od myśliwych, właściwie to samo co dla każdej innej klasy postaci
@windu84
O tyle co nagrałem się łucznikiem to podpowiem, że 100% łucznik jest bez sensu. Dostajesz na łuczniku masakrycznie dobre włócznie, a strzały szybko się kończą... Ja sam zostałem czeladnikiem Bospera, bo to co wydobyłem rudy, przerabialem na strzały, tylko że ja grałem na hardzie. Jeśli grasz tam na normie to właściwie obojętne u kogo zostaniesz, golda powinno Ci wystarczyć. A przebicie właściwie nigdy nie zastanawialem się jak działa, ale w praktyce pozwala na właściwie ominięcie pancerza przeciwnika, co pozwala na zabijanie szkieletów i np. czarnych trolli bez większych problemów

Post połączony: 2018-06-30, 08:29
@Andargon
No kolego, jeśli z 75 many chcesz iść do jarkendaru to nie dziwię się, że się obawiasz. Dobij w pierwszym rozdziale do minimum 200 i na spokojnie dasz radę. Inteligencją się nie martw, a w 2h ja bym zainwestował do 60%. Kostury będziesz nosić zawsze i wszędzie, a na słabszych przeciwników po prostu szkoda many. Regeneracji many uczy jeden z Baali, w momencie jak przekroczysz jego próg nauczania wynoszący tam podobno 200 bazowej many. Telekineza byłaby za dużym ułatwieniem w returningu, a w zamian za brak pirokinezy która swoją drogą była przesadzona moim zdaniem masz szeroki wybór innych czarów. A co do zarzutu jego nie grywalności to szybko sprostuje, że praktycznie cały jarkendar wyczyściłem czarem z pierwszego kręgu(oczywiście +kostur, bo po co tracić manę np. na wilki) , mimo, że pięść wichru to moim zdaniem masakrycznie silny czar

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@garry18 jak kładłeś berło Adanosa to był portal c'nie? Jak w Jarkendarze. Musisz mieć tak:
- zajebać Kruka
- mieć Szpon Beliara
- od 300 siły do 800 jeśli grasz wojownikiem i analogicznie zręczność dla ŁOTRZYKA i mana od 1000 chyba dla maga.
I ta lokacja powinna się nazywać Wyspa Bossów, bo ilość napierdalających ciebie na ryj bossów w tej lokacji na m^2 jest over 9000!

Mhm...
Szkoda że wcześniej o tym nie wiedziałem bo szpon ma już dawno złoty smok -_-
No ale dzięki, przyda się w być może przyszłym powtórnym przechodzeniu.

emyl07

emyl07

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam glupie pytanie. gdzie jest wejscie do starej kopalni? nigdzie nie moge go znalezc. kopalnie w g1 przeciez zasypalo...

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy młot Adanosa respi w po jakims zdarzeniu? Chcialem isc na pustynie a slyszalem ze ponoc jest potrzebny a przeszukalem kazda swiatynie i go nie znalazlem

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tizgar No, z tą zbroją w życiu bym się nie domyślił, dzięki. A z kim mam pogadać o tej całej Dracji? Z kimś w górnym mieście?

Asauke

Asauke

Użytkownicy
posty61
Propsy14
  • Użytkownicy
Mam problem z lasem asasynów. Po tym jak Osair zabija niewolnika który zdradził Mariusa, nie dostaje już żadnej misji.
Coś mi umknęło czy trafiłem na buga?

Mam zrobione misje:
Stado czarnych zeaczy
Zielarz
Wiadomość dla Osaira

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakaś szansa na otrzymanie książki z retoryka z kodów?

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@zuchantek A na co Ci do tego kody? Księgę możesz odzyskać ze skrzyni u Fernando, po tym jak go wrzuciłeś do więzienia.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ma nigdzie jej niestety zabrałem ją kiedyś niestety do V rozdziału zdążyła mi magicznie zniknąc.
I nie, nikomu jej nie sprzedałem.

0 użytkowników
Do góry