@Adam123Ani pod siłę ani pod zręczność

Jeśli już to licz się z tym, że będziesz musiał w 2h zainwestować, żeby kosturem ubijać potem przeciwników na których szkoda many. Pierwsze nie wiem czy to pytanie ale od odpowiem, żebyś przyjrzał się ścianom, zwłaszcza obok stolika. A co do porad to nie wiem... Wbij z 24 lvl w pierwszym rozdziale i nie marnuj PNów, naucz się szybko wszystkiego od myśliwych, właściwie to samo co dla każdej innej klasy postaci
@windu84O tyle co nagrałem się łucznikiem to podpowiem, że 100% łucznik jest bez sensu. Dostajesz na łuczniku masakrycznie dobre włócznie, a strzały szybko się kończą... Ja sam zostałem czeladnikiem Bospera, bo to co wydobyłem rudy, przerabialem na strzały, tylko że ja grałem na hardzie. Jeśli grasz tam na normie to właściwie obojętne u kogo zostaniesz, golda powinno Ci wystarczyć. A przebicie właściwie nigdy nie zastanawialem się jak działa, ale w praktyce pozwala na właściwie ominięcie pancerza przeciwnika, co pozwala na zabijanie szkieletów i np. czarnych trolli bez większych problemów
Post połączony: 2018-06-30, 08:29
@Andargon No kolego, jeśli z 75 many chcesz iść do jarkendaru to nie dziwię się, że się obawiasz. Dobij w pierwszym rozdziale do minimum 200 i na spokojnie dasz radę. Inteligencją się nie martw, a w 2h ja bym zainwestował do 60%. Kostury będziesz nosić zawsze i wszędzie, a na słabszych przeciwników po prostu szkoda many. Regeneracji many uczy jeden z Baali, w momencie jak przekroczysz jego próg nauczania wynoszący tam podobno 200 bazowej many. Telekineza byłaby za dużym ułatwieniem w returningu, a w zamian za brak pirokinezy która swoją drogą była przesadzona moim zdaniem masz szeroki wybór innych czarów. A co do zarzutu jego nie grywalności to szybko sprostuje, że praktycznie cały jarkendar wyczyściłem czarem z pierwszego kręgu(oczywiście +kostur, bo po co tracić manę np. na wilki) , mimo, że pięść wichru to moim zdaniem masakrycznie silny czar