Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8220987 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8220987

Odpowiedzi 37317

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Imarah? Pod sam koniec? A mógłbyś, poproszę, dokładniej. Bo szczerze powiem, że Imarah brzmi jak jakiś boss, ale ja nie przywiązywałem specjalnej wagi do tego, co zbiera od postaci lepę z kosy.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@NocJestCiemna-RasizmemJą graj a znajdziesz bez znalezienia ich nie przejdziesz pustyni bo sa 1 w skrzynce z innym potrzebnym itemem a 2 u bossa z tez potrzebnym itemem do przejscia graj a znajdziesz

korin666

korin666

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@korin666 dlaczego nie punktami ? (hajs da sie zarabiać bezograniczeń wystarczy być kowalem nauczyc sie przetapiania rudy wydobycia i cały czas tworzyć pręty a potem el bastardo

Post połączony: 2018-06-26, 19:31
(to też zależy na jakim poziomie trudności grasz ) próg hp to 1000życia i wtedy 50hp kosztuje 10pn

Bo jest sporo innych wydatków :D. Pytałem raczej o jakies receptury mikstury czy inne sposoby na pierwszy rozdział, bo potem to wiem ze mozna dostac przepis z jagodami.

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lol... ja jestem w piątym rozdziale i Kruczysław dawno już zebrał wpierdol korekcyjny. A jak chcę wykuć księżycowe ostrza (dla zadania i z sentymentu bo idę pod siłkę) to brak składników.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@NocJestCiemna-RasizmemJą Jeden miał mag z wieży, drugi w czyśćcu Adanosa (w pomieszczeniu za teleportem w wielkiej piramidzie); jeśli wykułeś wcześniej sihilla, to księżycowych ostrzy już nie zrobisz.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie znajde 3 paczki z bronia w lesie assasynow?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O... I to wiele wyjaśnia. Dzięki.

Post połączony: 2018-06-26, 20:17
Ok, chyba ostatnia rzecz przed wypłynięciem... Luthero nie daje misji z Sarą. Nie ma opcji dialogowej innej niż handel i  zapytanie, kto jest członkiem gildii.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@NocJestCiemna-RasizmemJą to jest bug jezeli zrobiles w 3 rozdziale wszystkie questy oprocz tego cos w gve mozna sie bawic ale ja nvm jak

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A, pies to srał... To i tak chyba najgorsze zadanie w całej gildii

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
No ja też zjebałem. Ale jak zrobisz all questy z Gildią Kupców masz fany fajne, np. u Jory Czarną Rudę kupisz.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakoś muszę przeżyć.

Ale została mi jeszcze gildia złodziej. Założyłem rzeczy z bonami do zręki i mam w sumie 217. Zrobiłem instrumenty i rubin. Co tam jeszcze jest i jakie ma wymagania? Coś miało z Rączką być.

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@NocJestCiemna-RasizmemJą jest jeszcze smocze skarby 200 zreki ze masz jej przyniesc zloty sztylet wisiorek jakis i korone i cos jeszcze to w skrzynkach smokow bylow a z raczka to bys musial wszystkie rapiery umiec wykuwac i potem dopiero gadasz o tym z ramirezem i potrzebujesz 250 zreki do okradniecia raczki i mozesz zrobic rapier 260 dmg wiec troche slaby jak na 5 rozdzial xD

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć potrzebuje pomocy nie mogę ruszyć fabuły.
Jestem w V rozdziale, Główne zadanie to Pan smoków. Zdobyłem łzy innosa i księgę xardasa i co dalej bo Pyrokar mówi że nic nie wie o bibliotece a Garond czeka na wyprawe.
Jest zadanie jeszcze mroczny zakon no ale księgę oddałem xardasowu w II rozdziale.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Witam, jak dostać się niezauważenie do magazynu w Forcie Azgan? Dwóch strażników nieustannie, o każdej porze tam stoi i za każdym razem gdy wchodzę do magazynu zwołują alarm.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orientuje się ktoś gdzie znajdę jajo pełzacza w Khorinis oprócz jaskini związanej z próbą ognia oraz gdzie znajdę serce kamiennego golema?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w V rozdziale, Główne zadanie to Pan smoków. Zdobyłem łzy innosa i księgę xardasa i co dalej bo Pyrokar mówi że nic nie wie o bibliotece a Garond czeka na wyprawe.
Jest zadanie jeszcze mroczny zakon no ale księgę oddałem xardasowu w II rozdziale.

Kompletowanie załogi?

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Kompletowanie załogi?
W dzienniku nic o tym nie mówią

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A grałeś kiedykolwiek w G2? Masz wejść do komnat klasztoru, zdobyć mapę, przeczytać ją, zdobyć statek paladynów, przeczytać książkę Xardasa (Lester daje zwój do otwarcia).

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
Potrzebuje pomocy jak to bywa w jebanej sekcie dostarczając list do lutero zostałem członkiem bractwa... fajnie a teraz problem mam z questem z recepturą dla baala bo nie mogę się dostać do skarbca w klasztorze.. czy jest jakiś inny sposób niż okradanie goraxa bo to znowu pn w naukę kradzieży i zręke chyba a mam 1 rozdział i nie chciał bym tak szybko na legendzie pozbywać się pn a jest ciężko..

Zostać guru a potem 1krąg magi i z górki bo jak na razie jest męka

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

0 użytkowników
Do góry