Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8855516 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8855516

Odpowiedzi 37317

ZiomekZiomkowski

ZiomekZiomkowski

Użytkownicy
posty21
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Paczka pytań ode mnie:

1. Jaki wpływ ma na postać noszenie szaty? (Gdy ubieram szatę mrocznego maga to nad paskiem HP pojawia się ikonka szaty, co oznacza, że ma to jakiś wpływ)

2. Przywołane stworzenia po każdej wygranej walce zostają otoczone niebieską poświatą (taki okrąg, który je otacza), dzieje się to za każdym razem, gdy razem z moim przywołańcem wygramy walkę - niezależnie od tego z jakim przeciwnikiem walczyłem lub ich ilością. Co oznacza ten niebieski efekt ?

3. Co daje możliwość korzystania z "regeneracji przyzwańców" ? Mamy taką opcję do kliknięcia na klawiaturze numerycznej, po włączeniu pojawia się ikonka nad paskiem życia, jednak nie widać żadnego efektu ani wpływu na postać. Gram nekromantą, przywołuję sobie szkieleta - sługę lub jakiegoś innego stworka ze zwoju (np. wilk, warg, golem), on stoi sobie obok mnie, łazi za mną i ja dalej nie widzę, żadnego efektu tej opcji. Co ona daje ?

4. Kwestia biżuterii. Przeczytałem, że kolejne jej poziomy do nauczenia są dopiero w późniejszych rozdziałach, a w 2 rozdziale po przyniesieniu kupcowi Mateo narzędzia do jubilestwa uczy on mnie wytwarzania stalowego pierścienia. Jubilerstwa uczymy się w celu zdobywania hajsu czy może będę tworzył przedmioty warte używania ich ? Czy wydatek 5PN się opłaca ?

5. Co robić z kamieniami szlachetnymi ? Znalazłem ich już sporo, wszystkie rodzaje i nie oddałem jeszcze ani jednego Hannie. Czy należy ich użyć do jubilerstwa ? Jeżeli tak to, które ? Czy są takie kamienie, które opłaca się oddać Hannie ? Czy są jakieś questy gdzie potrzebować będę kamieni szlachetnych by je teraz zostawić na później ?

6. Jak wygląda sprawa z zarabianiem na złocie ? Co należy zrobić z samorodkami złota, po wydobyciu ich ? Jeżeli przetopić na złote sztaby to co następnie zrobić z tymi sztabami by zdobyć z nich największa możliwą ilość hajsu ?

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zastanawiam sie czy jest w ogole sens uczyc sie do 100% wydobywanie rudy(nie mylic ze zlotem) i tak jest jej nieskonczonosc, a na 50% da sie duzo wydobyc

ZiomekZiomkowski

ZiomekZiomkowski

Użytkownicy
posty21
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
zastanawiam sie czy jest w ogole sens uczyc sie do 100% wydobywanie rudy(nie mylic ze zlotem) i tak jest jej nieskonczonosc, a na 50% da sie duzo wydobyc

Zagraj na hardzie to od razu będziesz wiedział... Ja nie byłem w stanie wyrobić 10 siły u Harada w 1 rozdziale na tych 50% wydobywania.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@milygosc wytrzymałość się kończy mniejsza ilość rudy wypada i jest większa szansa to znaczy 50% na pojawienie się tego gówno co pisze że kawałki się rozsypały jak masz 100% to jest nikła szansa

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w solucji pisze że musze mić 50 a demona na bagnach nie zabiłem xD

trudny on ? ten demon ?
czy jak zabije hosh packa w 3 rozdziale to sobie popsuje jakies zadanie czy nie ?

Mam tak samo, trzeba zabić tego bossa inaczej nie wpuści.
A retoryki ponoć 50 trzeba wiec tak jak mówisz.
To jak z ta wódką jest gdzie ją kupie?

Post połączony: 2018-06-09, 23:06
Ja mam taką metodę w wydobywaniu rudy
Mam sporo wytrzymałości plus regeneracja jej, kładę na myszce golarkę i Bezi samemu sobie kopie.
Jedyne co to zapis bo gra potrafi wyrzucić przy ciągłym trzymaniu

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orientuje sie ktoś czemu jak w 3 rozdziale Xardas nauczył mnie 3 kręgu i prosze go, aby nauczył mnie run to nie mam zadnej opcji w runach? Tzn klikam w nauke run potem w krąg 3 i jest pusty jest tylko opcja (back). Dodam, ze gram nekromanta na AB 26.05

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z obozem a wlascowie ze Snipsem, siedzi w karczmie i nie mam dialogu zeby go zaprosic do obozu, wszystkich juz mam procz talbina ktorego mozna dopiero w 4 rozdziale przyjac
Oddałem mu rude i siedzi w tej karczmie, jedynie co mi przychodzi do glowy to nie wiem dlaczego w rozmowie z Węzem w Kardiffa bezio mowi mu ze snipes z farmy Lobarta to nie ten jego snipes, co sie pokićkało?

Da sie jakos to naprawic? Moze tym programem jakims, nie pamietam jak sie nazywal

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki pancerz mogę dać Cliffowi? Dwa pancerze z pełzaczy oddane, Baremowi i Eremicie, skórzanego pancerza nie przyjmuje, zbroi najemnika też nie.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W sumie z tego co tutaj czytałem to picie eliksirów siły nie kolizuje z nauką a jednak cena mi się podwyższyla i mimo że mam nauczonej siły 177 to i tak harad mnie więcej nie nauczy bo z bonusów mam jej już ponad 250.
Nie wiem czy tak miało być.
I pytanko mam odnośnie mutagenow siły.
Z jakich bosow leci? Mam wszystkie oprócz siły...

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pomocy
Robie misje "Złoża rudy" na bezludnej wyspie w 6 rozdziale i jak Jorgen każe mi przynieść dowód na istnienie takiej ide do tej kopalni do małego złoża ale nie mogę tego wykopać pomoże ktoś?!

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orientuje sie ktoś czemu jak w 3 rozdziale Xardas nauczył mnie 3 kręgu i prosze go, aby nauczył mnie run to nie mam zadnej opcji w runach? Tzn klikam w nauke run potem w krąg 3 i jest pusty jest tylko opcja (back). Dodam, ze gram nekromanta na AB 26.05

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dziadekbob Moze musisz odkryc kopalne z pelzaczami? Jest po lewej od statku

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@zeddicus94 w sensie znalazłem za tym krzakiem kopalnia i nie wiem co dalej robić

matisek333

matisek333

Użytkownicy
posty27
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
4 pytanka
1.czm nie moge uzywac oselki chodzi mi o to ze caly czas pisze ze brakuje mi jakiegos przedmiotu
2.kto uczy regeneracji hp
3.gdzie znajde/kupie czar pomniejszenie potwora
4.to samo tylko z zabiciem ozywienca

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Zadanie "przeklęta latarnia" jak wykonać?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dziadekbob ta mniejsza kopalnia na wyspie w srodku bedzie mial 1 skałe rudy taka wygladajaca jak na khorinis, 3 razy walisz i leci odłamek
@HexGen przedostatnia strona solucji

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@zeddicus94 ale jak ja używam tego to nie ma opcji "KOP" tylko jest KONIEC :(

Inquisitor

Inquisitor

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Posiada ktoś link do oficjalnej strony Ruskich, gdzie są opisane wszystkie questy ?

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Co daje ta moc magiczna i jak ją wbijać na duży %.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy przetwarzanie potek zdrowia na przykład najsłabszych na najlepsze zużywa jakieś składniki?

0 użytkowników
Do góry