Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8820914 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8820914

Odpowiedzi 37317

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy wytapiania sztabek rudy? Potrzebne mi do run ...

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jeżeli mówisz o zadaniu żeby powiedzieć o tym ile rudy wydobyli to ja dostałem je po tym jak wsadziłem Fernando do paki od Salandrila

Post połączony: 2018-06-01, 14:12
Wytapiania Sztabek nauczy cię wąż jak zrobisz misję z rudą

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wytapianie sztabek rudy uczy wąż jak mu się odda rudę do podziału ze Snipesem

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Jak wykonać Zadanie Przeklęta Latarnia Rozmawiałem już z Xardas-Hanna-Xardas-Widmo-Xardas-Jack-Greg co dalej ? wiem że w solucji to jest ale sulucja nie pomaga co dalej ?

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
jestem w lasie assasynów i mam problem z misją u assasynów "Opłata za niewolników" otóż w solucji jest wszystko napisane ale gdy gadam z Hasimem (mam 4 opcje dialogowe) sprawdziłem wszystkiei nie chiał dać mi misji z winem dla niego POMOCY!

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co musze zrobic w lesie assasynów przy Intrygach Masjafu? Dałem kieł tego Muritana i podpowiedziałem Joaqinowi zeby przyniósł skóre Osairowi i nic wiecje nie moge robic

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czekasz aż jack będzie fajkę palił i zagadujesz, wtedy jeszcze do ciebie sam zagada i powie wtedy idź do Jacka i do latarni

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
czy jak zabije hos-packa to nie zwale sobie zadań w mieście orków ??

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Dziadekbob  nie da ci tej misji musisz bugiem wejsc do magazynu lub normalnie jak dostales klucz od tego Nzrasa i wybrac obojetnie jaka opcje mając to wino wyjsc z okna dialogowego i porozmawac z nim jeszcze raz i powinna misja z winem być :)

@Its Mre mam czekać aż jack zacznie palić fajkę czy może greg ?

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nadal nie pomaga dostałem się do magazynu i zabrałem wino i żadna opcja dialogowa nie pomaga @Sługa Adanosa Vatras

Cezarr

Cezarr

Użytkownicy
posty38
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy tylko mi się wydaje czy ta gra jest kopią Dark Souls? Jestem w drugim rozdziale na pustyni Adanosa i żeby pokonać jakiegokolwiek bossa (te mini śniące) musiałem wejść na skałę i zbugować go, żeby móc go zabić, a i tak dodatkowo użyć cheat engine do zwiększenia max hp i many... gram magiem ognia i na jakieś 100-150 kul ognia miałem jednego bossa. Przeliczając wyjdzie bardzo dużo many, a po drodze jeszcze stracone HP przez jakieś odbicie obrażeń czy po prostu bonusowy atak z jego strony. Pewnie pytanie się powtórzy. Czy ten cały returning polega na tym, żeby bugować każdego bossa, żeby móc go zabić (i chodzi mi o te bossy potrzebne do przejścia fabuły)? Czy to ja robię coś źle?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Dziadekbob użyj obojetnie jaka opcjie dialogową potem nic nie masz prawda ? i odrazu wczytujesz gre.
Jak nie masz znim dialogu. To kliknij wyjscie w tym dialogu i znowu z nim porozmawiaj majac wino wtedy ta opcjia powinna sie pokazac

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Sługa Adanosa Vatras

Najpierw to musisz Jackowi przynieść fajkę od Grega

@Dziadekbob

Nie słuchaj go bo nie ma pojęcia o czym pierdoli, sobie inaczej spierdolisz grę, gadałeś z Gonzalesem?

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ma ktoś moze u siebie mape pustyni adanosa z solucji? Tamten link albo wygasł albo fotosik odmawia mi posłuszeństwa

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Cezarr jak używasz cheat engina napierdalasz każdy rozdział robiąc odrazu wszystkie mijsę fabularne mając 800hp i 200 many i 150 int to sie nie dziw ze  musisz wszystko bugować ja mam 4 rodzial 1590 hp 460 many i 250 int i narazie na tą pustynie nie weszłem jak nie potrafisz myśleć i grać to sie nie dziw ze cie wszystko tam zabija

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy tylko mi się wydaje czy ta gra jest kopią Dark Souls? Jestem w drugim rozdziale na pustyni Adanosa i żeby pokonać jakiegokolwiek bossa (te mini śniące) musiałem wejść na skałę i zbugować go, żeby móc go zabić, a i tak dodatkowo użyć cheat engine do zwiększenia max hp i many... gram magiem ognia i na jakieś 100-150 kul ognia miałem jednego bossa. Przeliczając wyjdzie bardzo dużo many, a po drodze jeszcze stracone HP przez jakieś odbicie obrażeń czy po prostu bonusowy atak z jego strony. Pewnie pytanie się powtórzy. Czy ten cały returning polega na tym, żeby bugować każdego bossa, żeby móc go zabić (i chodzi mi o te bossy potrzebne do przejścia fabuły)? Czy to ja robię coś źle?

Tak, robisz źle bo Returning jest ewidentnie nastawiony na maksymalną eksplorację ( czego tutaj 99% nie rozumie pytając o najgłupsze i najbardziej oczywiste rzeczy) , czyli że zanim pójdziesz do jakiejkolwiek innej lokacji czyścisz obecną, jest to odrobinę czasochłonne i głupie, no ale co zrobić  :trollface:

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Loop wszystko mówie dobrze tak samo miałem ja  jak on najpierw gadałem z Hasimem potem lecialem do Gonzalesa potem spowrotem do  swiątyni Masjafu biorąc bugiem wino nastepnie do Hasima gadałem z nim wybireajac po koleji kazdy dialog i nie miałem żadnej opcji za każdym razem wybierałem wyjscie z dialogu i wczytanie gry a wysztarczy z Hasimem porozmawiać wyjsc z dialogu i dialog o winie sie pojawi proste ?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A po chuj ma to bugować, skoro jeżeli zrobi to tak jak ma zrobić, to dodatkowo mając odpowiednią ilość retoryki ta opcja się pojawi? Potem idziesz do Nrozasa i on zleca questa żeby mu przynieść jakieś gówno z magazynu i bierzesz mu te wino przy okazji, proste?

Wszyscy zaczną bugować odpalać marvina i tysiąc kolejnych pytań czemu przedmioty znikają czemu nie moge tego tamtego bla bla bla

Cezarr

Cezarr

Użytkownicy
posty38
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Cezarr jak używasz cheat engina napierdalasz każdy rozdział robiąc odrazu wszystkie mijsę fabularne mając 800hp i 200 many i 150 int to sie nie dziw ze  musisz wszystko bugować ja mam 4 rodzial 1590 hp 460 many i 250 int i narazie na tą pustynie nie weszłem jak nie potrafisz myśleć i grać to sie nie dziw ze cie wszystko tam zabija
Jak nie WESZŁEŚ to spoko. Naucz się pisać, skoro już chcesz się do kogoś przypieprzyć o coś :)
Z tego co wiem to pustynia adanosa jest potrzebna do przejścia jarkendaru, a ten z kolei do przejścia do górniczej doliny, prawda? To jakim cudem jesteś w 4 rozdziale nie przechodząc pustyni?

Tak, robisz źle bo Returning jest ewidentnie nastawiony na maksymalną eksplorację ( czego tutaj 99% nie rozumie pytając o najgłupsze i najbardziej oczywiste rzeczy) , czyli że zanim pójdziesz do jakiejkolwiek innej lokacji czyścisz obecną, jest to odrobinę czasochłonne i głupie, no ale co zrobić  :trollface:

No to akurat logiczne, ale chyba gra nie wymaga zabicia najpierw wszystkich potworów, najpierw wykonania wszystkich misji POBOCZNYCH, żeby iść dalej, prawda?

PS W Jarkendarze zrobiłem wszystkie zadania oprócz dwóch przed wejściem na pustynię...

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Cezarr nie do końca, Pustynię Adanosa możesz skończyć kiedy chcesz :)

0 użytkowników
Do góry