Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8256739 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8256739

Odpowiedzi 37317

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam zadanie na zabicie hasima ale tez to ze mam mu zloto jego kolegi oddac ktorego zabil gonzales ale kazda opcja ktora mowie z tym zlotem hasimowi jest zla mam go zabic poprostu czy jak? ponawiam

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94 a jak rozpocząć to zadanie ? :D

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kto uczy wycinania serc? W górniczej dolinie tego gościa w zbroi z pełzaczy nie mogę znaleźć

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Eragon003 to on nie powinien duzo cie bić, uciekaj a jak rzuca czary to odwroc sie walnij go i tak w kolko, ewentualnie wskocz gdzies i stamtad go zajeb

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
W AB podobno naprawiono gildię kupców, a konkretnie ostatni quest. Niestety u mnie jest popsute :F. Zapomniałem o queście od Canthara w 1 rozdziale i ciało Sary leżało za bramą Khorinis. Ożywiłem ją zwojem i mimo wszystko nie dostaję questa od Lutero, mimo że mam 4 rozdział i wszystkie inne wykonałem.
Orientuje się ktoś co mogę zmienić w GVE żeby tego questa dostać?
Ktoś, coś? NextQuestSarah nic nie daje.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Roman Reigns musisz wejsc po murze do klasztoru, powiedziec goraxowi ze nie wiesz gdzie jestes (30 retoryki chyba) i wtedy ci zleci zadanie
@Hatapon jest on jak idziesz z gornem i tam gdzie cie zostawia popatrz za rzeke, tam mozesz sie dostac jak sie wrocisz, tam siedzi z gornem
@Wonsz ja wpakowalem ja do paki a mimo to nie mam tego Q

Gdzie przywoluje sie senyaka?

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zrobić Questa Przewaga Taktyczna z Parcivalem? Jakiego orka zabić ??

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@N0N4M3 idziesz za hosh pakiem sa te skalne półki tam wybijasz i w jaskini na gorze herszta

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie działa mi róg na senyaka co robię źle?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Czy jako Mag Ognia mogę połasić się na używanie Szponu Beliara, używając Więzienia Dusz, czy odpada?

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
• w pobliżu farmy Bengar
• Pomiędzy gospodarstwem Sekoba, a domem Erola
• Przy myśliwym Nikolasie
• Na wzniesieniu w ciemnym lesie
• Na miejscu z Returninga 2.1(W pobliżu jeziora, na trasie od piramid do legowiska czarnego trolla)
• W miejscu gdzie w oryginalnym Gothicu 2/Gothicu 2 Noc Kruka siedział Dragomir.
• W okolicach Słonecznego Kręgu.
• W okolicy gospody Orlana w niewielkiej kotlince gdzie są spalone chatki i jaszczury (Siedzi tam też Rangar)

Te lokacje sa aktuallne? przelecialem za jednym zamachem wszystkie i nigdzie drania nie znalazlem

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Kiedy opłaca się zabić Lehmara? W temacie z poradami doczytałem się, że dostanę jakiś quest od typa z klasztoru i będę miał opcję handlu z lehmarem (obecnie nie mam).

Lecisz do klasztoru, potrzebujesz chyba z 20-30 retoryki zeby gorax cie nie zjadl, pozniej wysyla cie zebys odkupil cos od lehmara i masz handel

[/quote]

No dobra, a jak zrobię ten quest z klasztoru to mogę go już zabić w dowolnym momencie, czy może jednak go zostawić na jakiś późniejszy etap? Pytam, bo tak sobie obserwuje forum i widzę czasem, że quest się spalił bo ktoś tam zginął w nieodpowiednim momencie ;)

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sparrow Aktualne, ale musisz mieć farta (u mnie pojawił się koło Orlana :D )

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
• w pobliżu farmy Bengar
• Pomiędzy gospodarstwem Sekoba, a domem Erola
• Przy myśliwym Nikolasie
• Na wzniesieniu w ciemnym lesie
• Na miejscu z Returninga 2.1(W pobliżu jeziora, na trasie od piramid do legowiska czarnego trolla)
• W miejscu gdzie w oryginalnym Gothicu 2/Gothicu 2 Noc Kruka siedział Dragomir.
• W okolicach Słonecznego Kręgu.
• W okolicy gospody Orlana w niewielkiej kotlince gdzie są spalone chatki i jaszczury (Siedzi tam też Rangar)

Te lokacje sa aktuallne? przelecialem za jednym zamachem wszystkie i nigdzie drania nie znalazlem
kiedyś pojawiał się chyba tylko po 16, możliwe że cały czas tak jest

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Szulwik zrob zadanie z klasztorem, jak grasz wojem to kup od niego sztabke magicznej rudy do broni przed 2 rozdzialem a potem mozesz zabic (chyba ze grasz magiem to przy 50 zreki ukradnij mu ksiege dlugow oddaj hannie da ci kamień pozniej potrzebny do zrobienia biżu pod inta i mane)

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No witam kolejny problem czy jest możliwość posiadania kwiatu kaktusa bez robienia pustyni adanosa? A i ile jest tych kwiatów i ich położenie :)

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@N0N4M3 ja znalazlem gdzies blisko na pustyni (napewno jeden jest obok wodospadu lewy gorny róg pustyni, nie sposob nie trafic)

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@zeddicus94 tam wiem że jest ale czy gdzie prędzej bo teraz pustni mi się nie chce robić ;/

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94 Ogólnie to nie Gorax, a Parlan. Retoryki potrzeba 15 by dał questa :P

0 użytkowników
Do góry