Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8889888 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8889888

Odpowiedzi 37317

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@J-Dog niewolników z kopalni orków, ogólnie zadanie zaginieni doprowadza do kopalni żelaza orków

J-Dog

J-Dog

Użytkownicy
posty35
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Its Mre Miło mi, że uświadamisz mi coś co wiem, mnie interesuje jak zacząć ten watek - Wenzela musze znaleźć, nie wiem co dalej ...
https://imgur.com/6paZ2sN

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nebiros jest łatwy przecież o.O Cios, odskok, cios, odskok. Ostatni boss to też niespecjalny problem. Inna sprawa, że biegasz z mieczem od Benneta. Ile on ma? 150 obrażeń? xD W wieży mgieł jest mieczyk zadający 215 obrażeń i to jest broń, która w 3 rozdziale dla wojownika 1h to must have. Tarczy się nie ma co uczyć, jak się jest paladynem to MOŻNA, bo paladyn może przynajmniej mieć to 100%, ale i tak o wiele lepiej walczy się samym mieczem przy animacji na 100%. Czego się wyuczyć? Tego samego, co każdy - jubilerstwo, alchemia dla HP, ciastka (zwłaszcza jabłkowe i mięsne) no i 1h wymaksować oczywiście.

Bennek 180 bodaj naostrzony 198. byłem w wieży mgieł już i jestem prawie pewny ze przeszukałem całą lokalizacje ale nie znalazłem tam żadnego miecza :/. Ale dzięki za tipy.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@J-Dog musisz pogadać Jeszce z jerganem albo gestathem, nie pamiętam dokładnie, potem do ur thralla i jak masz ubitego demona z bagien i 50 retoryki to cię wpuszcza do kopalni, tam robisz questy dla niewolników orków i dowiadujesz się kim jest wenzel, teraz organizujesz ucieczkę niewolnikom :D

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ahh, @J-Dog wal teraz to tego typa, który był w okolicach przełęczy od strony gd, a znajduje się w obozie kopaczy garonda koło starej wieży xardasa, jakiś jergen czy coś w tym stylu, jego też musisz podpytać po rozmowie z talbinem, i potem lecisz do garonda a potem do ur-thralla zeby wpuścił Cię do kopalni, mówiąc mu że może tam być paladyn, a w kopani no to masz już wyżej.

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Opowieści starożytnych można spokojnie sprzedać? Bo przeczytać ich nie można...

Revas

Revas

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W zadaniu Duch wody mam znaleźć 5 kryształów. Problem w tym, że w miejscu gdzie powinien być tam go nie ma (w jaskini pod wulkanem). Jest jakieś rozwiązanie albo kod?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Bo go tam nie ma? Jest obok zatopionej wieży na skalkach przy wodospadzie w stronę fortecy

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moje pytania
1. Bylem bo sfere ciemnosci i zaczepil mnie demon opiekunow, moge go zabic? nie obraza sie?
2. Krzyz zywiolow, co to i czy przyda sie magowi, bo robie dla opiekunow sfery i czytalem na rusku zeby pierw smokowi dac
3. 4 akt i tylko 680 many 3k hp, wszystkie jagody grzyby itp porobione, szczaw kazdy leci na potke ducha do many, jak podbic duzo wiecej?
4. Gdzie jest wejscie do snieznych orkow, 4 akt i nadal nie spotkalem Q zeby tam wbic
5. Mam debuffa jakiegos, zaklecie czy wóda nie dziala, to taki jakby znak obliviona (gry do giry nogami) z krwią na koncu kła

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Tak, bij ile wlezie
2. Tak, żeby mieć szpon Beliara to musisz wykonać krzyż.
3. Nie wiem co znaczy dużo więcej, ale i tak jest dobrze
4. W wolnej kopalni

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
A po kiego grzyba robić krzyż żywiołów? I tak nie można go użyć na S'enyaku jak się chce zdobyć jego duszę, poza tym Stonnos daje 1000 expa za przyniesienie mu sfer. Można je co prawda pokazać najpierw Ash'Tarowi, ale wtedy on ginie i tracimy ewentualną możliwość zniszczenia Szponu, za co jest jeszcze więcej expa.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Żeby w ogóle dostać się do Senyaka to trzeba zrobić krzyż, poza tym do dungeonu trzeba posiadać szpon, więc ewentualnie po można oddać Ashtarowi. Też zależy jakim magiem gra, bo jak nekromantą to wiadomo że trzeba się dostać do Senyaka

Revas

Revas

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten obok zatopionej wieży znalazłem ale jeszcze 1 ma być w jaskini pod ścieżką do wulkanu ale go tam nie ma.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Przecież musisz pogadać ze smokiem, żeby móc przyzwać Senyaka, więc trzeba je pokazać Ash Tarowi, i on musi zginąć. Nie trzeba robić jednak krzyża.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jest pod ścieżką, jest tam pająk i herszt orków jak się robi zadanie dla Percivala. Musi tam być. Itemy same nie znikają, możliwe że mówimy o różnych miejscach :)

Post połączony: 2018-05-23, 13:57
Przecież musisz pogadać ze smokiem, żeby móc przyzwać Senyaka, więc trzeba je pokazać Ash Tarowi, i on musi zginąć. Nie trzeba robić jednak krzyża.
Ah no tak, zresztą i tak z krzyżem czy bez to te 1000 expa to nic :F Jedynie jak się nie gra nekromantą ani wojem to można zrobić jak mówi @Jao  (żeby oddać szpon)

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozumiem, że Pustynię Adanosa robić dopiero 3-4 rozdziale? Coś tam czytałem o tym wcześniej, gram nekromantą.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Nope. Jeżeli oddamy sfery Stonnosowi, Ash'Tar normalnie oddaje róg nie ginąc, tracimy ledwie 500 expa.
Ten obok zatopionej wieży znalazłem ale jeszcze 1 ma być w jaskini pod ścieżką do wulkanu ale go tam nie ma.
Pewnie szukasz tam, gdzie był Olav? Chodzi o jaskinię nieco wyżej, wspinaj się po półkach skalnych, właściwa jaskinia będzie po prawej pod koniec drogi.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

rynio681

rynio681

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jaka jest najlepsza broń 2h dostępna w 1 rozdziale? mam miecz paladyna 105 obr.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@rynio681  możesz go jeszcze naostrzyć :) Jest topór u czarnego trolla lub jeszcze jest topór w leżu pełzacza :) na płaskowyżu

Post połączony: 2018-05-23, 14:09
Pytanie bo mam 38 lvl 250 siły i gram pod tarcze i jestem strażnikiem miejskim i czy iść do 3 rozdziału czy zostać w 2 i robić questy orków?

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
No więc dołączyłem do Najemników, Onar kazał mi przejść się z jego żoną i córką do grobowca, gdy wróciłem nie był zadowolony, nazwał mnie leniem i zaoferował tylko 50 sztuk złota, zrobiłem coś nie tak? czy to normalne?

0 użytkowników
Do góry