@Jao
Joaquin stoi obok Tiamanta po dialogu przy kapliczce Beliara na temat listu - Osair dał mu zadanie dostarczenia listu. Dopóki z kimś tam, prawdopodobnie Gonzalesem się nie pogada to Joaquin stoi w pokoju Tiamanta.
I przy okazji moja dzienna porcja pytań
:
1. Mam zadanie od Saturasa na temat mocy bagiennego ziela, gadałem z zielarzem niedaleko Słonecznego Kręgu i mam znaleźć artefakt - gdzie go szukać?
2. W piątym rozdziale Saturas kazał mi pogadać z Quarhodronem, gdzie ja tego dziada znajdę? Szukałem notatki od Myxira, którą się go przywoływało, ale gdzieś wyparowała.
3. W górach orków za Wolną Kopalnią potrzeba bodajże szaty orkowego szamana, którą daje Hosh-Nar za zabicie demona. Problem w tym, że mi jej nie dał, bo za wcześnie poszedłem do Ur-Thralla, nie dostałem questa i musiałem się bawić w GVE. Domyślam się, że to zamyka pokojową opcję rozwiązania wątku i pozostaje posiekać wszystko co się da?
Nawet nie zwróciłem uwagi, że Joaquin faktycznie idzie do Tiamanta

W każdym razie pogadać trzeba z Haniarem.
Co do pytań:
1. Tabliczka ze strażnika sfery w orkowej kopalni.
2. Quarhodrona to jeszcze nie znajdziesz, ale wpadniesz na jego trop przy teleporcie do Ash'Tara.
3. Zależy. Jak jesteś magiem to faktycznie dupa, ale jak wojownikiem, to Ur-Thrall da ci zbroję za wyczyszczenie świątyni Śniącego.
@wisnicki49 No, to akurat z podstawki: w domu obok Salandrila w kufrze, klucz jest na kominku.