Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7870427 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7870427

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Szreder1977 Skrzynia dla złodzieja w dolinie z AshTarem .

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dobra kolejne pytanie a skąd mam wytrząsnąć miecz dla Gonzaleza bo mówi że Mi nie ufa i nie chce mi opowiedzieć całej historii

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@wicos Akt 3, zamek w górniczej dolinie, zadanie "przewaga taktyczna".
Tu masz dokładnie co i jak zrobić:
Spoiler
Idąc ścieżką prowadzącą na tradycyjne tereny orków za wzgórzem Hosh Paka (ścieżką w prawo od wyjścia taranem z zamku), jeszcze przed jaskinią w której znajdujemy martwego Olava, po lewej stronie możemy dojrzeć stopnie - półki w skałach po których można się wspinać. Po wzięciu tego zadania pojawi się na nich sporo orków kuszników (10? 15?). By wykonać to zadanie, trzeba rozwalić ich wszystkich - dużo z nich zobaczy nas gdy jesteśmy na samym dole, ale do kilku będzie się trzeba wspiąć. Nie pamiętam, ale jest nie wykluczone że do ich grupki należy również ork elita znajdujący się w jaskini na górze wspinaczki.
Nie ma żadnego wpisu w dzienniku informującego nas, że to już wszyscy. Nie mają unikalnych imion po których możnaby ich zidentyfikować, że to ta grupa. - Delth

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tyle to wiem ale nie mam pojęcia co w nim mam zrobić... Tłumaczenie tego zadania to taka lipa że no no mogę.

@edit dzięki :)

I ostatnie chyba już pytanie gdzie mogę znaleźć drugi kaktus? Jeden z pustyni oddałem xardasowi.

@edit 2 założę religie morty'anizm :) dzięki jeszcze raz ;) fajnie że się ktoś udziela tutaj ;)

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie,  ogólnie mam 100 reputacji u orków,  wchodzę do ur thralla i wybieram kwestje z świątynią śniacego,  i nie dostaje żadnego zadania,  mówi mi żebym czekał

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pytanie przewalało się już masę razy ,  w solucji bodajże jest opis

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli spierniczyłem zadanie, i muszę czekać na łatkę :(

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czyli spierniczyłem zadanie, i muszę czekać na łatkę :(

@Robharek A co zrobiłeś? Z czystej ciekawości pytam.

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ogólnie wszedłem do Ur thralla przed wykonaniem zadan tego szamana :( I jeszcze jedno pytanko, ogólnie chciałem zrobić zadanie "taktyczna przewaga" chodzi mi o to zadanie z orkami kusznikami na "schodkach" obok wejścia na terytoria orków z gothica 1, załatwiam wszystkich orków plus elitę, a zadanie nie jest nadal wypełnione.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Robharek Zabij demona na bagnach i wtedy pójdź do UrThralla  z tego co pamiętam to tak też można to załatwić. Upewnij się że zabiłeś wszystkich, użyj śpiwora aby spać w pobliżu "schodków" niektóre orki powinny wrócić na swoje miejsce.

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Możecie mi pomóc jak mam to usunąć? Bo co sekundę zabiera 1 hp i się grać nie da :(

https://imgur.com/DHbtZ2v

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Sensoy Woda święcona, czysty alkohol, zwój oczyszczenia.

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

Natsek

Natsek

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wie ktos jak zdobyc 3 skory cienio aby dolaczyc do obozu mysliwych? Gram 2h 11-12lvl 85sily 60% miecz 90dmg na 70sily cienio nie ubije :D 1 wiem ze jest w obozie kolo farmy to zgarnolem 2 brakuje ;)
No i 2 pyt przed jarkiem (2akt) zarobic 8k mam w sumie kolo 0 a przydalaby sie ciezka najem na droge do jarka.
(destera ujebalem 2,5k zgarnolem za co kupilem srednia najem) ew. ktos ma spawny na mapie tych bandytow za ktorymi sa listy goncze?

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gram lvl hard i dostałem zadanie od ur tralla odnośnie zabicia Nag Dumgara , jestem już w starej fortecy ze sztyletem ofiarnym orków ale temu duchowi nie zadaje żadnych obrażen , broń jednoręczna 100% 400 siły XD , wersja 0066.2 z najnowszym hot fixem co usuwał bugi ze strażnikami sfer

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Natsek Obozowisko bandytów z Elvrichem, jedna skóra z polowania z Bartokiem, jedna w obozie zbieraczy ziela koło farmy Lobarta.
@Roman Reigns Marvin lub GVE.
Zmienna w GVE
Spoiler
zmieniamy NagDumgarIsDead z 0 na 1 i gadamy z UrThrallem

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co dokładnie jest potrzebne do naostrzenia broni? I jaką najlepszą możliwą broń 2h mogę dostać w 2 rozdziale nie licząc górniczej doliny oczywiście

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Raster Ostrzenia broni uczy cie Braian, lub Hodges(?)( pomocnik benneta, ale polecam Braiana), dodatkowo potrzbujesz osełki którą możesz kupić od Ramireza, lub zabrać z kryjówki złodziei (półka obok Ramireza).
Wydaje mi się że najlepszą bronią 2ręczna będzie  Starożytny Topór (nie pamiętaj dokładnej nazwy)  który znajdziesz w Jarkendarze, możesz jeszcze bronie od gościa który stoi obok Lee.

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ehhh... I koniec gry bez bugów... Hush nar szaman orków nie chce dać mi misji na demona na bagnach... Można coś z tym zrobić ? Jakoś to ominąć? Cokolwiek nie widzi mi się gra bez uriziela. Jeśli to ma jakieś znacznie to rozmawiałem raz z ur-thrallem na temat świątyni śniącego i mi odmówił dopiero później dowiedziałem się że trzeba zrobić najpierw misje hush-nara... Jakieś rady?

@edit błąd... Nie gadałem z ur-thrallem  ale załatwiłem sobie już do niego wejście wcześniej.

0 użytkowników
Do góry