Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8877432 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8877432

Odpowiedzi 37317

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Eh.. mogłem nie pytać :D Tak właśnie gram pod zręczność xd Ale wmówię sobie, że będzie to swego rodzaju utrudnienie. Co do rzeczy pod zręczność, łuki będą na pewno, pancerze tez mam nadzieję, że jeszcze będą fajne. A jak sprawa ma się w temacie dwuręcznych broni pod zręczność?

ja1312777

ja1312777

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przepraszam czy ktoś mogłby mi opisać sztuczke na klonowanie pretow bo wszystkie oprócz dwóch poszło na strzały a potrzebuje nabic kowalstwa do 30 :( a nigdy tego nie robiłem

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zamiast klonować pręty łap kilof i wydobywaj żelazo. :P

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

ja1312777

ja1312777

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
niestety nie moge tego robic szkoda mam tylko 5% tej umiejetnosci a szkoda mi lp na to bo gram na poziomie Hard

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@AnimaNast
Broń dwuręczna
Spoiler
Akt 1
- Falks - chata dla pracowników na farmie Lobarta, można kupić u Lutera
- Żelazna lanca - wieża w której jest zamknięty Joe
- Lanca najemnika - w jaskini z Ogrem, tam gdzie pojawia się Muratin
- Stalowa lanca - w jaskini na drodze do słonecznego kręgu
Akt 2/3/4
- Włócznia Rademesa - pokój z dźwigniami w świątyni adanosa
- Silvermoon - skrzynia dla złodzieja w dolince AshTara - można nią zabijać duchy
- są jescze 2 włócznie na pustyni Adanosa (Gazkula i starożytna[?]) - ale nie pamiętam dokładnych lokalizacji
- Runiczny Kieł - okolice chaty Cavalorna koło trolla
- Rzeźnik - demon w kopalni orków
- Włócznia straży - dolina cieni jedno z pomieszczeń w Nekropolii
- Szpon Beliara - można używać, ja swój wyrzuciłem
Akt 6
Bow(?) - Dementor na wyspie Irdorat
Akt 7
2 ręczny miecz z czarnej rudy wymaga 250 siły

Zbroje
Spoiler
-Armor Doger - Kupisz ją od Jaspera za 500 sztuk złota, wymaga 50 zręczności
-Zbroja złodzieja - Kupisz ją od Jaspera za 2000 sztuk złota, wymaga 80 zręczności
Akt 2
-Zbroja ducha - Kupisz ją od Jaspera za 3000 sztuk złota, wymaga 120 zręczności
-Zbroja Psiankowatych(nie pamiętam nazwy) - Kupisz ją od Jaspera za 5000 sztuk złota, po pierwszej walce z Krukiem, wymaga 150 zręczności
-Zbroja El-Hazira znajduje się w skrzyni tuż przed drugą walką z Kurkiem, ma prawie takie same statystyki jak Zbroja Króla Złodziei
-Hełm El-hazira jest w pomieszczeniu z przedmiotami dla wojowników, w świątyni Łez
Akt 3
-Zbroja Mistrza złodziei - Kupisz ją od Jaspera za 8000 sztuk złota,wymaga 180 zręczności
-Zbroja Lidera Złodziei - Kupisz ją od Jaspera za 12000 sztuk złota, po rozmowie z Ur-Thrallem, wymaga 230 zręczności
Akt 4
-Zbroja Króla Złodziei - Kupisz ją od Jaspera za 15000 sztuk złota, wymaga 350 zręczności
Akt 6 - zaginiona wyspa
-Zbroja Cienia czy coś takiego trochę lepsza od zestawu El-Hazira, wymaga 450 zręczności

Postać pod zręczność wymaga 200 siły w piątym akcie i 250 sił w 7 akcie, więc warto się upewnić że wzięło się zadanie 'narzędzia mateo' przed zostaniem czeladnikiem.

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej, Wie ktoś może od kogo w drugim rozdziale mogę się uczyć broni dwurecznej powyżej 60%? Jestem w milicji :D

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@gelenczei Henry, obóz piratów i Rod .

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Czy niewykonanie zadania z przyniesieniem tych ukrytych skarbów Gregowi, będzie miało jakiś negatywny wpływ na dalszą rozgrywkę? Zadanie mi się albo zbugowało albo cholera wie co się dzieje. Wykopałem wszystkie te jego skarby i jak mówię mu, że znalazłem jego rzeczy to potem jedyna opcja jaka zostaje do powiedzenia to taka, że nie mam  teraz tych rzeczy. Mam złoto, puchar, misę i amulet.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@AnimaNast Wydaje mi się ze trzeba było wyciągnąć złoto z mieszka, ale nie jestem na 100% pewny.

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
@Morty Właśnie wszystkie mieszki mam rozpakowane. Gorzej jeśli nie można było wyciągać złota z mieszka. Trochę lipa jak nie da się tego ogarnąć.

Edit: Ktoś ma informacje odnośnie tego gdzie mogę znaleźć mieszek, w którym zawarte jest 100 sztuk złota? Wiem ze mógłbym olać tego questa ale mam wrażenie, że może to negatywnie wpłynąć na stosunki z piratami w 7 rozdziale.

Edit2: Myślałem, że misja jest uznawana za nieudaną po wejściu na tereny Jarkendaru, ale myliłem się. Znalazłem taki mieszek w chacie Grega i kiedy ten przyszedł, mogłem mu oddać jego skarby jakby nigdy nic ;)

0vers

0vers

Użytkownicy
posty19
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie mam buga, ktorego nie mam pojecia jak naprawic a poprzednich nie mam  . Jestem po walce ze smokiem - ozywiencem ( na bezludnej wyspie ). Wykonalem wszystkie zadania , na wyspie zostali Diego , Milten i Gorn a na statku jest reszta ( bez Lestera i tego drugiego z bractwa , nie zabralem ich w ogole ). Gdy wchodze do swojej kajuty gra nie przechodzi do innego terenu. Nie mam tez z nikim zadnych opcji dialogowych, demon zabity a ruda zdobyta. Ktos wie jak popchac fabule do przodu ?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
niestety nie moge tego robic szkoda mam tylko 5% tej umiejetnosci a szkoda mi lp na to bo gram na poziomie Hard

Co z tego że grasz na hardzie, wydobywanie żelaza to obowiązkowa umiejętność na każdym poziomie trudności, ze względu że daje nieskończoną ilość złota (kucie el bastardo )+ jeśli nauczyłeś się kowalstwa to też można wbić dużą ilość siły z kucia mieczy.

:D

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jesli mam questa z baal tyonem i oddałem mu juz recepture i mam jajko pełzaczy to moje pytanie brzmi skąd moge zdobyć ten tonque of fire i serce golema?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone
wydobywanie żelaza to obowiązkowa umiejętność na każdym poziomie trudności
Nie jeżeli masz własny obóz, i wymieniasz niepotrzebne zbroję na rude u Darriona.

@Zatsuu Albo poszukać u sprzedawców, albo wyuczyć się oprawiania zwierzyny, i pozabijać ogniste jaszczury i kamienne golemy.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty orientujesz sie może, który z sprzedawców moze mi sprzedać taki jezyk i serce? :/

Post połączony: 2017-09-20, 13:41
z góry mowie, że szukałem teraz w khorinis i nikt nie sprzedaje tych dwóch rzeczy, zostaje mi w takim razie zapytać sie u kogo moge nauczyć sie zbierania serc i jęzków?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Zatsuu  Wątpię aby którykolwiek z nich miał, ale masz szansę się wykazać i sam to sprawdzić.
Myśliwy Grom, znajdziesz go 'pod' mostem prowadzącym do fortu paladynów.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Polecam wstrzymać się z nauką wyrywania języków, chyba, że chcesz grać Guru, w przeciwnym razie zaczekaj z misją do 2 rozdziału, język pojawi się w ofercie u Lutero, do tego można znaleźć po jednym nieopodal zatopionej wieży w GD i w skrzyni na plaży w forcie Azgan.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chce być strażnikiem i rozumiem ze w 1 rozdziale nim zostane?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Zatsuu Tak, jeśli wykonasz zadanie 'młot tarkota(?)'

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego golema z questu moge zabrać serce do konczenia questa dla Baal tyona?

0 użytkowników
Do góry