Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8391811 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8391811

Odpowiedzi 37317

AloneWolf

AloneWolf

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Majsiczek Powodzenia życzę bo twórcy "nasrali" tam tych orków :)

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Jedynie zapytam przy okazji gram na wersji 0.61 chcialem updatnowac ale musialbym od nowa grac :/  sa jakies bugi na ktore powinienem zwracac uwage? bo z tego co widzialem marvi nie dziala a jak zmienie w plikach to dziala ale i tak nie mozna sie ruszac czy zapisywac.

AloneWolf

AloneWolf

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zależy na jakiej wersji chcesz zacząć nową gre

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nauczyłem się regeneracji many u Xardasa, ale coś ta regeneracja w ogóle nie działa. nie regeneruje nic, dlaczego?

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
9. Powyżej wejścia do miejsca gdzie znajdujemy magicznego golema, jest tam półka z pająkiem.
Tutaj jest ten ancient rune tiles? Innej półki z pająkiem nie znalazłem, tu są dwa pająki ale kamyka nie ma.

http://imgur.com/H3Hd8Z9

Bezi archer ;]

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Slaybacko Myśle że chodzi o tego golema co spotykasz w ala wieży Xardasa. Dostajesz się tam płynąc dalej gdzie jest Skip.

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
poda ktoś linki do AST i RET_Scripts z hotfix 4, bo 5 buguje?

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Zależy na jakiej wersji chcesz zacząć nową gre

Tak jak pisalem gram na 061 :P chcialem upnac do 066 ale jak laduje save to wywala wiec kontynujje na tej wersji :P Boje sie tylko ze w pewnym momencie bedzie bug bez powrotu i skonczy sie returningowanie xD

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Help ;-; Nie działają patche nograss i mam 6 FPS ;-; Dajcie link do działających jeśli takowe są ;d
v0.66

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nauczyłem się regeneracji many u Xardasa, ale coś ta regeneracja w ogóle nie działa. nie regeneruje nic, dlaczego?
Nie wiem jak u ciebie ale ja miałem taki problem że nagle przestała działać regeneracja i musiałem odpalić sava sprzed godziny bo tam regeneracja działała. Tak więc spróbuj na innym wcześniejszym savie to sprawdzić.

Post połączony: 2017-04-03, 18:13
poda ktoś linki do AST i RET_Scripts z hotfix 4, bo 5 buguje?
Hotfix 5 jest ok ale 5.1 jest zły. Tak więc hotfix5 możesz ściągać również.

Post połączony: 2017-04-03, 18:14
Help ;-; Nie działają patche nograss i mam 6 FPS ;-; Dajcie link do działających jeśli takowe są ;d
v0.66
Ja mam stąd i jest ok:
http://rpgrussia.com/index.php?topic=8669.0

paulzz

paulzz

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem. Wykonuje zadanie zaginieni nowicjusze i wykonalem zadania dla balama, lecz tiraks sie tutaj nie pojawil. Dlaczego?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Podczas obserwacji zabójstwa Wambo Gilian postanowił mieć wywalone i se poszedł. Teraz wiem, że trzeba było po prostu podejść od odpowiedniej strony no ale nadpisałem już wszystkie zapisy xD Da się to jakoś naprawić, jakoś inaczej dostać poza Ramirezem, bo on mi nic o zabójcach nie mówi. Może jakiś kod czy coś :/

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jako strażnik jedynie, a tak to po zawodach :) swoja drogą czy moderator śpi bo tutaj takie pytania padają że czasem za głowe się idzie złapać ^^

możliwe że można też w GVE pogrzebać i coś zdziałać

a no da rade, napisałem na priv

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem jak u ciebie ale ja miałem taki problem że nagle przestała działać regeneracja i musiałem odpalić sava sprzed godziny bo tam regeneracja działała. Tak więc spróbuj na innym wcześniejszym savie to sprawdzić.

no właśnie, tego się bałem, jak tu nie klnąć?
kiedyś cholerna wytrzymałość mi padła w podobny sposób. też nie regenerowało szybciej pomimo nauki, ehh
%$&$%&^$&#^

jednak jakby ktoś znał rozwiązanie tego przyjemnego buga, to byłbym zobowiązany, podejrzewam, że nie jestem ostatni którego to spotka

Dezerow

Dezerow

Użytkownicy
posty42
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wersja 0066
1.Jaką "magiczną" klasą warto zagrać?
2.Da się przejść grę jako nekromanta? Jak się ma jego damage z tych ofensywnych spelli? Summony mają jeszcze sens? Ich automatycznie padanie przy bossach nie kusi, chyba że coś się zmieniło.

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podlaczam sie pod pytanie Dezerow'a

Wersja 0066
1.Jaką "magiczną" klasą warto zagrać?
2.Da się przejść grę jako nekromanta? Jak się ma jego damage z tych ofensywnych spelli? Summony mają jeszcze sens? Ich automatycznie padanie przy bossach nie kusi, chyba że coś się zmieniło.

paulzz

paulzz

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podrzuc ktos koda na spown tiraksa ...

Jak zwykle pomocne forum. Ide na jakies rosyjskie/niemieckie forum bo tutaj raczej nie mozna sie spodziewac niczego.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam wszystkich.

Wczoraj zacząłem nową grę na wersji 0066, wcześniej trochę pograłem i dotarłem bodajże do 3 rozdziału jako paladyn, ale z braku czasu przestałem grać. Zacząłem od nowa i tutaj kieruję się do Was z pytaniem, czym według Was warto zagrać? :) Mile widziane opinie od kogoś, kto już zaszedł trochę np. magiem wody czy łowcą smoków, dlaczego fajnie wybrać akurat to i jakie są plusy np. broni dwuręcznej czy łuków. :)

0 użytkowników
Do góry