1.Jest kolejny problem. Prawdopodobnie podczas rozmowy z vipperem odrzucilem kiedys pomoc dla niego a teraz nie chce ze mna rozmawiac na ten temat... Wiec nie moge wziac questa od niego... A ze jest jedynym nauczycielem przekuwania magic ore to jestem w pupie... Czy jest mozliwosc zresetowania rozmowy z nim ? co za beznadzieja ze 1 nauczycielod tego jest w calej grze... Ten pedal nie chce rozmawiac... Czyli ruscy uznali ze jak raz sie odrzuci to do questa nie mozna wrocic. Powinszowac retardom. Da sie cos zmienci w plikach gry tak jakbym wczesniej z nim nie rozmawial ?
2.Jak uzywac cheatow? Bo marvin wpisac nie moge poniewaz pod "n" jest dziennik i nie da sie zmienic. Oraz jaki jest kod na sztabki magicznej rudy albo na umiejetnosc "forge magic ore" ktory nawet bardziej by mi sie przydał.W koncu musze sobie z tym poradzic.
Dziekuje z gory o pomoc.
Post połączony: 2017-03-15, 16:49
Update. Odpalilem cheaty i nawet mam kod na ta paczke dla vippera. Rozpakowuje ja , dostake aktualizacje zadania ktorego wogole na liscie nie mam, i dalej nmie ma mozliwosci dialogu z vipperem. Zna ktos kod na sztaby magic ore ?
Post połączony: 2017-03-15, 17:20
Jak włączyć konsole w najnowszej wersji?
Wbijasz do pliku gothic.ini i zmieniasz keyShowStatus na 30002e00 (są 3 takie do zmiany).
I zapisujesz.
Odpalasz gre (nie mozna tylko wchodzic w opcje sterowania).
bmarvinb i masz konsole.
Zeby wrocic do poprzedniego stanu b42b , pozniej opcje i sterowanie.
Zabieg trzeba robic przy kazdym uruchomieniu gry.