Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851633 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851633

Odpowiedzi 37317

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy można dołączyć do gildii zabójców i gildii złodziei jednocześnie?
Czy jedna opcja wyklucza drugą?

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

paulzz

paulzz

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem juz pod koniec 2 rozdzialu i nadal niewiem czy podrazyc "path of guardian" u tego goscia u xardasa. Jakie sa tego konsekwencje ?

starcd78

starcd78

Użytkownicy
LUJ
posty99
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • LUJ
Wie ktoś gdzie są jakieś stalowe pręty w Khorinis? (I rozdział wszystkie pręty u handlarzy wykupione włącznie z Brianem)

Keep calm and kill all ~~ Gorn

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak prawidłowo zrobić to zadanie z dołączeniem do gildii zabójców?
Przychodzę w nocy do kwatery rycerzy i słyszę jak gillan atakuje i zabija wambo.
Potem jak gadam z nim dostaje 100 expa a on sam rzuca się na mnie...

Jestem strażnikiem i lord andre nie ma żadnych opcji dialogowych odnosnie tej gildii(to samo ramirez,cassia i gilllan w nocy)

Edit:Odnośnie tego dialogu jak ginie wambo.To bohater mówi kwestie na czerwono(te zeby nieznajomy sie zatrzymal i cos tam dalej)kiedy już gillan mnie atakuje.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Sensoy jak zaczeli grać dopiero wtedy płacisz 100 pln :D

paulzz

paulzz

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pare pytan drodzy koledzy.
1.Jak sie dostac do fortu azgot czy jakos tak? Jestem paladynem w 3 rozdziale juz i jak sie zblizam to mnie atakuja. Prawodopodbnie potrzebuje zezwolenia od hagena. Jak je uzyskac?
2.Dlaczego nie moge aktywowac teleportow. Jestem w 3 rozdziale i nie moge aktywowac tego kamienia kolo miasta oraz kolo farmy najemnikow. A ciezko biegac od xardasa do miasta... Jakis pomysl ?(rozmawialem juz z tym poszukiwaczem kolo wejscia do gorniczej doliny)
3.Jak sie ulepsza armor paladyna? Czy musze najpierw nauczyc sie ulepszania armoru strazy i itd ? Ile materiałow potrzebuje zeby ulepszyc na maxa ?
4. Jakies porady jak zabijac poszukiwacze ? Na dwa hity mnie sciagaja wiec podbiec nawet ciezko.
5. Jak dostac sie do lasu assasynow ? Czy to prawda ze da sie wyjsc stamtad dopiero jak sie ukonczy calosc tam?
6.Gdzie isc najpierw , do fortu, lasu, czy pustyni adanosa w moim prypadku?

Dziekuje z góry za pomoc :)

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wie ktoś jakie są warunki aby pogadać z lordem andre o gildii zabójców?
Żeby po prostu pojawił się ten dialog u niego.Jestem już strażnikiem miejskim i zrobiłem wszystkie zadania straży poza wydaniem gildii złodziei(i tak nie go w dzienniku)

PapaChmiel

PapaChmiel

Użytkownicy
posty3
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś wyjaśnić w jaki sposób mam pociągnąć do przodu fabułę z Świątynia Śniącego grając magiem ognia? Po prostu niemożliwe jest wygrac z tym orkiem na arenie używając Ulu - Mulu jako mag

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulzz
1.Musisz zrobić zadania z gildii kupców.
2.A masz płytki do odpalenia ich?
3.Nie wiem nie grałem paladynem, ale wydaje mi się że tak.
4.Podbiegasz i nawalasz kombosami nie lewo prawo tylko ciągle do przodu.
5.Musisz dać Gonzalesowi miecz asasyna i iść do obozu bractwa. Tam zaczepi cię strażnik bramy i powie że jeden z guru (Bal Namib) chce się z tobą widzieć. Tak aby z stamtąd wyjść trza skończyć wątek.
6.W twoim "prypadku" Fort-->Pustynia-->las
@starcd78
Naucz się ich robić i tyle. Będziesz miał ich pod dostatkiem. :D

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

paulzz

paulzz

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@paulzz
1.Musisz zrobić zadania z gildii kupców.
2.A masz płytki do odpalenia ich?
3.Nie wiem nie grałem paladynem, ale wydaje mi się że tak.
4.Podbiegasz i nawalasz kombosami nie lewo prawo tylko ciągle do przodu.
5.Musisz dać Gonzalesowi miecz asasyna i iść do obozu bractwa. Tam zaczepi cię strażnik bramy i powie że jeden z guru (Bal Namib) chce się z tobą widzieć. Tak aby z stamtąd wyjść trza skończyć wątek.
6.W twoim "prypadku" Fort-->Pustynia-->las
@starcd78
Naucz się ich robić i tyle. Będziesz miał ich pod dostatkiem. :D

Dziekuje Kolego.

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak włączyć konsole w najnowszej wersji?

paulzz

paulzz

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Jest kolejny problem. Prawdopodobnie podczas rozmowy z vipperem odrzucilem kiedys pomoc dla niego a teraz nie chce ze mna rozmawiac na ten temat... Wiec nie moge wziac questa od niego... A ze jest jedynym nauczycielem przekuwania magic ore to jestem w pupie... Czy jest mozliwosc zresetowania rozmowy z nim ? co za beznadzieja ze 1 nauczycielod tego jest w calej grze... Ten pedal nie chce rozmawiac... Czyli ruscy uznali ze jak raz sie odrzuci to do questa nie mozna wrocic. Powinszowac retardom. Da sie cos zmienci w plikach gry tak jakbym wczesniej z nim nie rozmawial ?

2.Jak uzywac cheatow? Bo marvin wpisac nie moge poniewaz pod "n" jest dziennik i nie da sie zmienic. Oraz jaki jest kod na sztabki magicznej rudy albo na umiejetnosc "forge magic ore" ktory nawet bardziej by mi sie przydał.W koncu musze sobie z tym poradzic.

Dziekuje z gory o pomoc.

Post połączony: 2017-03-15, 16:49
Update. Odpalilem cheaty i nawet mam kod na ta paczke dla vippera. Rozpakowuje ja , dostake aktualizacje zadania ktorego wogole na liscie nie mam, i dalej nmie ma mozliwosci dialogu z vipperem. Zna ktos kod na sztaby magic ore ?

Post połączony: 2017-03-15, 17:20

Wbijasz do pliku gothic.ini i zmieniasz keyShowStatus na 30002e00 (są 3 takie do zmiany).
I zapisujesz.
Odpalasz gre (nie mozna tylko wchodzic w opcje sterowania).
bmarvinb i masz konsole.
Zeby wrocic do poprzedniego stanu b42b , pozniej opcje i sterowanie.
Zabieg trzeba robic przy kazdym uruchomieniu gry.

bambooz12

bambooz12

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy tabliczka z światyni obok doliny orków tej za kanionem w jarkendarze jest tam gdzie w podstawce? bo niemoge jej znaleźć

Artex1988

Artex1988

Użytkownicy
posty40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak rozwiazac problem z tym trolem i scierwojadem w zadaniu "Triumf Nzorasa" z trucizna ktorego nie chce zezrec w lesie assasynow v.0065?

TheAlin1213

TheAlin1213

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie dokładnie trzeba składniki, by tworzyć lepsze kamienie runiczne? Napisane jest tam: 1 ore bar. Co to za przedmiot. Bo rozumiem, że nie jest to ani iron ore/ingot ani nic związanego z magiczną rudą.

paulzz

paulzz

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Jest kolejny problem. Prawdopodobnie podczas rozmowy z vipperem odrzucilem kiedys pomoc dla niego a teraz nie chce ze mna rozmawiac na ten temat... Wiec nie moge wziac questa od niego... A ze jest jedynym nauczycielem przekuwania magic ore to jestem w pupie... Czy jest mozliwosc zresetowania rozmowy z nim ? co za beznadzieja ze 1 nauczycielod tego jest w calej grze... Ten pedal nie chce rozmawiac... Czyli ruscy uznali ze jak raz sie odrzuci to do questa nie mozna wrocic. Powinszowac retardom. Da sie cos zmienci w plikach gry tak jakbym wczesniej z nim nie rozmawial ?

2.Jak uzywac cheatow? Bo marvin wpisac nie moge poniewaz pod "n" jest dziennik i nie da sie zmienic. Oraz jaki jest kod na sztabki magicznej rudy albo na umiejetnosc "forge magic ore" ktory nawet bardziej by mi sie przydał.W koncu musze sobie z tym poradzic.

Dziekuje z gory o pomoc.

Post połączony: 2017-03-15, 16:49
Update. Odpalilem cheaty i nawet mam kod na ta paczke dla vippera. Rozpakowuje ja , dostake aktualizacje zadania ktorego wogole na liscie nie mam, i dalej nmie ma mozliwosci dialogu z vipperem. Zna ktos kod na sztaby magic ore ?

Post połączony: 2017-03-15, 17:20

Wbijasz do pliku gothic.ini i zmieniasz keyShowStatus na 30002e00 (są 3 takie do zmiany).
I zapisujesz.
Odpalasz gre (nie mozna tylko wchodzic w opcje sterowania).
bmarvinb i masz konsole.
Zeby wrocic do poprzedniego stanu b42b , pozniej opcje i sterowanie.
Zabieg trzeba robic przy kazdym uruchomieniu gry.

Ktos? cos ?

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Artex1988 W tej wersji to zadanie jest zbugowane. W tym momencie są 2 wyjścia. Albo zaczniesz zabijać asasynów (wybierając jedną z kilku dróg ku temu), albo znajdziesz temat z bugami na rpgrussia, tam jest opisane krok po kroku co trzeba zrobić w GVE żeby gra uznała, że troll się otruł.
@TheAlin1213 Potrzebujesz sztaby magicznej rudy.

Artex1988

Artex1988

Użytkownicy
posty40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Harrley moglbys podeslac linka do tego tematu z GVE z rpgrussia?

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników
Do góry