Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8840570 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8840570

Odpowiedzi 37317

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xardas33

Ale ja zrobiłem zadanie z Gerbrandtem, ukończyłem już pomyślnie quest Gallahada.

Tu chodzi o zadanie z Gillianem i misją od Andre o Gildii Zabojców - mam w dzienniku wpis "Gillian is ready to arrange meeting an hour after midnight", ale o tej porze nikogo tam nie ma.

@UberHype  zasugerował, że nie mogę skończyć questa od Andre DLATEGO, bo mogłem nie zapytać Gerbrandta o Asmala (nie pamiętam czy tak było). Ale to by było bez sensu, bo to dwa zupełnie różne questy.

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest jakiś cap dusz dla szponu beliara? Czy mogę go ulepszać w nieskończoność :P
Zacząłem właśnie zbierać duszyczki i chciałbym wiedzieć ile tego zebrać.

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

Pokora

Pokora

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
@Apprentice Ogólnie to ta walka zaczyna się nie o północy a o 10 wieczorem, a o północy to oni się już rozchodzą. Nikt nikogo nie zabija jak jesteś nieobecny. Przy okazji, jeśli już na nich trafisz, a nie walczą, to spróbuj się do nich podkraść, tak żeby Cię nie widzieli, ale żebyś był blisko. Ten bug już dużo osób miało.

@bestiary Do ulepszania jako miecz, czy runa?

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jako miecz.
PS.
Mam juz włożoną dusze Senyaka.

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pokora
@UberHype

Ale ja już nie pytam o tego questa z Gerbrandtem, możliwe że przybyłem za późno, trudno, nie chce mi się cofać o trzy godziny gry do tego sejwa.

Pytam o ten drugi sposób dojścia do gildii, przez Lorda Andre właśnie i jego zadanie. Czemu po północy nie ma nikogo w domku zabojców, gdy Gillian powiedział mi że mam go tam właśnie spotkać?

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Apprentice Idąc tym sposobem, to nie mam pojęcia jak Ci pomóc :|

@xardas33 A możesz napisać jak wygląda walka z trupami, czy magia wody działa na nie?

Sereith123

Sereith123

Użytkownicy
posty25
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Może mi ktoś napisać solucje do tej wyspy zaraz po Irdorath ? Znalazłem już książke, oddałem Miltenowi, co do rudy, to porozmawiałem z każdym i teraz nie wiem co mam robić.

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może mi ktoś napisać solucje do tej wyspy zaraz po Irdorath ? Znalazłem już książke, oddałem Miltenowi, co do rudy, to porozmawiałem z każdym i teraz nie wiem co mam robić.
A walczyłeś na tej wyspie z Mini-Śniącym?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@UberHype EH :|. No trudno, dzięki. Ktoś może ma jakiś pomysł, czy to  bug znowu?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, którą magiczną klasę wybrać? Zastanawiałem się nad Magiem Ognia i Wody i szczerze nie wiem

Nekro wymiata tych magów powyżej very EZ.

A ja mam pytanie które ponawiam: jak pokonać tego alchemika masayaf na arenie bo jak tylko go uderze to sie wszyscy rzucaja. Chyba wpisze edit abilites i dam sobie 10000 siły i jednym hitem go zajebie bo nie mam pomysłu jak to przejsc. Jak gralem nekro to go normalnie bilem.

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tldr A próbowałeś gdzieś w ustronne miejsce go zaciągnąć?

Sereith123

Sereith123

Użytkownicy
posty25
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Nie, jak go aktywować, dodam tylko że po oddaniu książki Miltenowi nie mogę z nim dalej o tym Źródle Magi rozmawiać.

Oraz kolejne pytanie, tą najlepszą broń z gry robi się z  "Rune Sigila" ?

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Nie, jak go aktywować, dodam tylko że po oddaniu książki Miltenowi nie mogę z nim dalej o tym Źródle Magi rozmawiać.

Oraz kolejne pytanie, tą najlepszą broń z gry robi się z  "Rune Sigila" ?

Nie wiem czy czasem nie musisz czekać do następnego dnia

A tą broń się robi z Miecza z czarnej rudy, który tworzysz u Darriona w obozie Baala Netbeka

Sereith123

Sereith123

Użytkownicy
posty25
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ok dzięki, tylko teraz taki problem, jak mogę zdjąć z siebie klątwe która nie pozwala nam spać, albo jak pomiąć dzień :D ?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@Apprentice Idąc tym sposobem, to nie mam pojęcia jak Ci pomóc :|
@xardas33 A możesz napisać jak wygląda walka z trupami, czy magia wody działa na nie?
Odnośnie twego pytania o nieumarłych to magia wody dość dobrze na nich działa, ale najlepsze na nich jest bicie z kostura, który dostajesz po zostaniu magiem wody. Ma on obrażenia obuchowe i one bardzo dobrze działają na wszelkiego rodzaju szkielety :)

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tldr A próbowałeś gdzieś w ustronne miejsce go zaciągnąć?

jak zejdzies z areny to srogi wpierdol od wszystkich

Sereith123

Sereith123

Użytkownicy
posty25
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Znajdę jakąś lepszą zbroje dla maga od mojej obecnej ? Szata Arcymistrza Magów Wody, jestem w VII rozdziale.

Pokora

Pokora

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
@Sereith123 U Pyrokara można dostać buteleczki z leczeniem opętania.

A co do szaty, ta od opiekunów nie była lepsza? Chociaż w VII to już jej nie dostaniesz jak nie wziąłeś wcześniej. Poza tym to tylko ta end-game'owa po wykonaniu paru specyficznych questów ; )

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a czy szaty da się jakoś ulepszać?

Sereith123

Sereith123

Użytkownicy
posty25
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Sereith123 U Pyrokara można dostać buteleczki z leczeniem opętania.

A co do szaty, ta od opiekunów nie była lepsza? Chociaż w VII to już jej nie dostaniesz jak nie wziąłeś wcześniej. Poza tym to tylko ta end-game'owa po wykonaniu paru specyficznych questów ; )

Ta szkoda, że chciałem do Opiekunów iść dopiero jak przejdę dwór Irdorath, nie sądziłem że wszystko potoczy się tak szybko :D

0 użytkowników
Do góry