O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8840570
Odpowiedzi 37317
Apprentice
bestiary
Pokora
UberHype
Sereith123
Może mi ktoś napisać solucje do tej wyspy zaraz po Irdorath ? Znalazłem już książke, oddałem Miltenowi, co do rudy, to porozmawiałem z każdym i teraz nie wiem co mam robić.
tldr
Mam pytanie, którą magiczną klasę wybrać? Zastanawiałem się nad Magiem Ognia i Wody i szczerze nie wiem
Cytat: Sereith123 w 2016-11-05, 12:27Może mi ktoś napisać solucje do tej wyspy zaraz po Irdorath ? Znalazłem już książke, oddałem Miltenowi, co do rudy, to porozmawiałem z każdym i teraz nie wiem co mam robić.A walczyłeś na tej wyspie z Mini-Śniącym?
Cytat: UberHype w 2016-11-05, 12:31Cytat: Sereith123 w 2016-11-05, 12:27Może mi ktoś napisać solucje do tej wyspy zaraz po Irdorath ? Znalazłem już książke, oddałem Miltenowi, co do rudy, to porozmawiałem z każdym i teraz nie wiem co mam robić.A walczyłeś na tej wyspie z Mini-Śniącym?Nie, jak go aktywować, dodam tylko że po oddaniu książki Miltenowi nie mogę z nim dalej o tym Źródle Magi rozmawiać.Oraz kolejne pytanie, tą najlepszą broń z gry robi się z "Rune Sigila" ?
xardas33
@Apprentice Idąc tym sposobem, to nie mam pojęcia jak Ci pomóc @xardas33 A możesz napisać jak wygląda walka z trupami, czy magia wody działa na nie?
@tldr A próbowałeś gdzieś w ustronne miejsce go zaciągnąć?
kranik
@Sereith123 U Pyrokara można dostać buteleczki z leczeniem opętania.A co do szaty, ta od opiekunów nie była lepsza? Chociaż w VII to już jej nie dostaniesz jak nie wziąłeś wcześniej. Poza tym to tylko ta end-game'owa po wykonaniu paru specyficznych questów ; )