Dzięki Simen, ale wracając do mikstur, mam jeszcze jedno pytanko. Pamiętam, że w Górniczej Dolinie znalazłem przepis na miksturę siły o ile dobrze pamiętam, z orkowych serc. Czytając recepturę mogę wykonać daną miksturę, czy może muszę jeszcze nauczyć się jak ją wytwarzać u jakiegoś alchemika? Kto uczy robienia mikstury siły? O ile dobrze pamiętam, w podstawce uczył jej Constantino, ale jeśli wymagane do tego jest zrobienie jego questa, to chyba sobie daruję, bo mam buga z nim związanego. Na początku myślałem, że zrobiłem coś omyłkowo, ale okazało się, że tak nie jest. Miałem jeszcze save przed zdobyciem zadania od Constantina, zadanie dotyczyło zrobienia pierwszej mikstury, pamiętasz? Miałem tego buga, że nie potrafiłem znaleźć przepisu Constantina po jego przeczytaniu, przeszukałem wszystkich kupców, większość miejsc, ale jednak go nie wyrzuciłem, wczytując save i drugi raz czytając listę, znów mi zniknęła. Ale teraz już się poddałem, wczytałem dalszy save, bo od przyjęcia tego zadania minęło wiele czasu i nie będzie mi się pewnie chciało tego wszystkiego nadrabiać przez buga.