Dyskusja na temat modyfikacji 835262 2122

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 835262

Odpowiedzi 2122

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Książki są od początku właśnie. Bez otrzymania Questa. Dobry przykład to ksiązka od retoryki dla orka? Kto by wiedział że to akurat ona skoro raz już została wykorzystana? A po fernando nie przepada i jest dalej?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Od momentu jak wsadzisz go do więzienia, książka jest w skrzyni w jego domu na parterze

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Od momentu jak wsadzisz go do więzienia, książka jest w skrzyni w jego domu na parterze
Ale weź to ogarnij będąc newcomerem i nie zaglądając na forum. xD
ORAZ ogarnij, że jeżeli okradłeś jego dom i zdobyłeś księgę, musisz ją zachować i nie oddawać Gallahadowi.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Możesz oddać, potem i tak można odkupić :F chociaż ja tak czyszcze lokacje że jak wchodze do nastepnej i dostaję jakieś zadanie na jakieś itemy to nawet nie wiem co, ale to mam i od razu oddaje :F

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
No, kurde, co za farciarz :F Jeszcze powiedz, że przeszedłeś pustynię nie zaglądając do solucji :D

You didn't grow.
You didn't improve.

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Taki już urok rpgów sprzed ery strzałki na kompasie. Osobiście wolę już takie zawiłe, zabugowane i niezrozumiałe questy niż tą walkę którą zapełniono 3/4 moda.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No, kurde, co za farciarz :F Jeszcze powiedz, że przeszedłeś pustynię nie zaglądając do solucji :D

Posiłkowałem się mapą jedynie bo tam kurwa mać trudno było o jakikolwiek punkt odniesienia, a tak to czyszczenie do oporu  :trollface:

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam wrazenie, ze te 717- slownie- SIEDEMSET SIEDEMNASCIE stron tematu "Pytania odnośnie zadań i rozgrywki" skads sie wzielo, no ale pewnie tam same nooby siedza...

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Cóż, gdyby usunąć wszystkie powtarzające się pytania o zadania z orkami czy teleporty, to z 200 stron mniej by było... Aczkolwiek trudno nie przyznać ci racji. xD

You didn't grow.
You didn't improve.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
200 stron to by zostało i to w dodatku w porywach, no ja tutaj tylko odpowiadam akurat :F

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Przepraszam, pomylił mi się dział.

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czytałem tylko trochę ale mam nadzieję że albo usuną albo zmeinią zupełnie nekro bo obecnie to katorga. Niezliczone godziny biegania z 20 siły, 20 zręczności w jakichs szmatach i 30 minut na zabicie bandyty. Natłok punktów nauki których i tak nie ma gdzie i na co wydać. Mag bez magii, chłopiec do bicia.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Hahahhahahaha co xD

To nie z grą jest problem ze bandyte pół godziny bijesz

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czytałem tylko trochę ale mam nadzieję że albo usuną albo zmeinią zupełnie nekro bo obecnie to katorga. Niezliczone godziny biegania z 20 siły, 20 zręczności w jakichs szmatach i 30 minut na zabicie bandyty. Natłok punktów nauki których i tak nie ma gdzie i na co wydać. Mag bez magii, chłopiec do bicia.

?????????????????????

Mam nadzieję że to troll.

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy

Mowisz o gothic 2 ret 2.0 nekromanta? Pol godziny bandyte? Jak dla mnie to najbardziej op klasa w tym momencie :O

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
1 z 2 op no ale jak się nie ma pojęcia o rozwoju postaci to takie są efekty gry
Podpowiem nie ważne czym grasz obwiązuje prosta zasada gry,  pierw do 50 siła i zreka oraz 30% w 1h dopiero potem przestawiasz się  adekwatny styl gry do danej gildii.

Wyjątkiem od tego jest postać pod zreke, cała reszta przez prawie cały 1 rozdział lata z el bastardo i klepie co chce i jak chce mając tone pkt które idą na faktyczny rozwój postaci.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1 z 2 op no ale jak się nie ma pojęcia o rozwoju postaci to takie są efekty gry
Podpowiem nie ważne czym grasz obwiązuje prosta zasada gry,  pierw do 50 siła i zreka oraz 30% w 1h dopiero potem przestawiasz się  adekwatny styl gry do danej gildii.

Wyjątkiem od tego jest postać pod zreke, cała reszta przez prawie cały 1 rozdział lata z el bastardo i klepie co chce i jak chce mając tone pkt które idą na faktyczny rozwój postaci.

Dawno nie czytałem większej głupoty  :lol2:

Najpierw by trzeba samemu mieć pojęcie o rozwijaniu postaci, żeby nigdy więcej nie pisać takich kwiatków  :trollface:

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
To może sam się pochwal, bo naprawdę zarzucając mnie ze ja nie mam pojęcia o rozwój postaci to naprawdę dojebałeś teraz.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zależy czym mam się "pochwalić", grając postacią pod zręke nie daje ani jednego punkta w siłe bo to pieprzony bezsens :F tak samo jak dawanie czegokolwiek % w walkę bronią której nie będę dalej grał. Wg. to co napisałeś nawet grając na 2 ręczniakach mam napierdalać 50 zręki i 30% w jednoręke bo tak :F

A build zależy od tego czym się gra, 50 siły i 50 zręki i 30% w jednoręke do czegokolwiek byś nie chciał grać nie dość że się mija z celem, to na dodatek tracisz PN'y i golda a postać wygląda jak upośledzona w statystykach

0 użytkowników
Do góry