Dyskusja na temat modyfikacji 836834 2122

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 836834

Odpowiedzi 2122

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy wersja  65 jest grywalna i czy instalując tą wersję trzeba również zainstalować na nią R1 i R2 czy wystarczy na zwykłego gothic'a zainstalować tylko 65 R2?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy wersja  65 jest grywalna i czy instalując tą wersję trzeba również zainstalować na nią R1 i R2 czy wystarczy na zwykłego gothic'a zainstalować tylko 65 R2?

R2 w wersji 0065 na Gothic 2 NK.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy muszę zainstalować jeszcze jakieś pliki (fix'y) na wersję 0065 R2?

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tak, 5 hotfixów wyszło.
http://rpgrussia.com/index.php?topic=8669.0
Drugi od góry na liscie najnowszy.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możesz opisać które z nich trzeba zainstalować?

Post połączony: 2017-03-25, 09:48
W ustawieniach brakuje jednej opcji dotyczącej zanikania obiektów i podczas gdy jest denerwujące gdy coś nagle wyrasta przed avatorem. Można jakość zwiększyć zasięg zanikania obiektów bo jak wspomniałem w opcjach tego nie zauważyłem? Wersja 0065R2.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W optymalizacji masz na samym dole opcje do zwiekszania zasiegu.

diego1234

diego1234

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wczoraj na wątku Trazege pojawiła się wersja 066 bez odnośników do hotfixów, myślicie że to jest ostateczna wersja? Czy trzeba ją łatać nadal? (jak to rozpoznam?)

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pojawiła się nawet bez linka do 0066, jak to rozpoznasz? Jak Ci sie gra nie wypierdoli po 15 minutach  :lol:

reveen

reveen

Użytkownicy
posty29
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
O kurwa, to rzeczywiście może być to *FINALNA WERSJA* , śmiga mi godzine bez przerwy  ^^

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy moze ktos mi powiedziec jak do jasnej cholery mam zabic azgalora kiedy przy 48 lvlu i 100 fire resistance ma mnie na 2-3 hity a z kuszy tej specjalnej mam tylko 50 naboi a on sie "life stealuje" ze mnie. Podejsc tez nie idze pod niego... Ruscu przegieli z tym modem. Ukonczylem 3 czesci dark souls ale to pikus przy tym modzie... To jest smutne ze na wiekszosc bosow jedynym sposobem jest bugowanie ich... Any ideas ?

Tylko bugiem zabijesz Azgalora lub w 4 rozdziale kiedy masz na prawde mocny arsenał. Ale ja pamiętam że grając paladynem to zabiłem go dopiero dzięki temu że się zablokował i nie mógł mnie trafić z ognistej kuli i to jeszcze w 4 rozdziale.

Angielski patch do 0066: https://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1484794-RETURNING-v2-0-Stand-Fragen-Antworten-3/page30?p=25397338&viewfull=1#post25397338

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jakby ktoś się zastanawiał, to zdecydowanie jest to NAJLEPSZA wersja, szkoda że tak nie wyglądał Returning 2.0 od początku, ale teraz można grać, wygląda zdecydowanie lepiej a do tego jest super zoptymalizowana w porównaniu do poprzednich. Spokojnie ściągać i nic tylko grać :)

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wersja 0060 - 0062 były też dobrze zrobione i grało się super. Nagrałem 0066 na płytkę i zobaczymy jak to wypali. :D

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
No ja własnie od nowa sobie instaluje na czysto G2, nowy returning juz pobrany, jak narazie nastawienie pozytywne. Oczywiscie szansa wystąpienia nowych gamebreaking bugów w późniejszej fazie jest dość spora, no ale do odważnych świat należy.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kim będziecie grać? Ja planuję zrobić nekro na hardzie. Ale przed wyborem głównej gildii wrzucę tutaj swojego save dla osób chcących zostać jakimkolwiek magiem.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema.
Trzeba zaczynać grę od nowa czy można grać na save z wersji 0065. (Chodzi o wersje 0066)

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trzeba nowa gre

reveen

reveen

Użytkownicy
posty29
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wow optymalizacja jest niesamowita w tej wersji xd 80 fps w Khorinis z DX11. Na poprzedniej wersji mogłem sobie pomarzyć. Zamierzam zagrać magiem właśnie ze względu na DX11. Którego najlepiej wybrać wody czy ognia a może nekromantę ?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niesamowicie zwiększyli exp za potworki. Żebym przed wejściem do jaskini łączącej kotlinke Lestera z wieżą Xardasa miał już 1 lvl? :D Za młodego gobilna Trazege i spółka daje 60 pkt expa, co jest niezłym boostem. I to na poziomie hard. Wcześniej za młodego gobilna było jakieś 30 exp czy nawet 25 exp na hardzie.

Achivment coward - 50 exp
Rozmowa z Dagothem - 150 exp
Tabliczka z Jarkendaru - 100 exp
Scierwojad + maly wilk + maly goblin - 200 exp.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań do ustawień w nowej wersji 0066. O co chodzi z:
1.Status of hanger/thirsty/fatiga?
2.Clear status bar?
3.Save game (w opisie odnosi się do legendary)?
4.Podczas spania mam wybór snu w godzinach, jest gdzieś w ustawieniach powrót do spania do konkretnych pór dnia?

Post połączony: 2017-03-27, 16:15
PS
Potrzebuje jeszcze linka do plików usuwających trawę?

0 użytkowników
Do góry