Dyskusja na temat modyfikacji 836591 2122

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 836591

Odpowiedzi 2122

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak chcę wejść na cieniostwora, Bezi automatycznie z niego schodzi, o co biega? xd
A mógłbyś chociaż napisać, gdzie tego cieniostwora kupić? Po prostu nie mogę z ciekawości, jak to będzie wyglądać.  :lol2:

jazda na cieniostworze to najgłupsza rzecz dodana do gothica:) zastanawia mnie dlaczego nie ma koni w gothicu

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
https://www.youtube.com/watch?v=G9K29Kp1amg

Trailer Returninga z polskimi napisami (by Ward).

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
https://www.youtube.com/watch?v=G9K29Kp1amg

Trailer Returninga z polskimi napisami (by Ward).

Co to za muzyka w tle? Brzmi epicko ^ ^

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?

Fexo

[G2] Returning 2.0
#263 2016-01-10, 00:28(Ostatnia zmiana: 2016-01-10, 00:34)
Odnośnie nowych lokacji, ktoś wspominał o Wolnej/Nowej Kopalni.
Spoiler
Bawiłem się na kodach w odkrywanie nowych lokacji. Trzeba przeskoczyć za Tarroka i iść do końca, wejdziemy w nowy świat. Lądujemy w jaskini z trzema górskimi pająkami, cały świat jest skuty śniegiem i lodem. Czy jest tu coś ciekawego? Początkowo nie, pełno orków, lodowych golemów i lodowych/górskich wilków. Idąc dalej dojdziemy do świątyni którą otaczają szkielety orków, na końcu świątyni stoi imienny szkielet. Gadał mi, że nie mogę przejść dalej, a jeżeli spróbuję to mnie zabije. Za nim są zamknięte na cztery spusty drzwi, na "k" przeszedłem przez nie i dotarłem do kolejnej lokacji. Ciemne w uj jaskinie, zero potworów praktycznie, jakieś duchy tylko. Najlepsze na końcu.
W końcu dojdziemy na most którego pilnuje golem (Nowy wygląd ma, świetny swoją drogą). Drogi dalej broni magiczna bariera która odrzuca nas gdy podejdziemy. Każdego jednak zainteresuje coś innego. Za barierą mamy podwyższenie z posągiem Śniacego (!) i kolesiem w zbroi mrocznego opiekuna. Co ciekawsze odprawia rytuał przed kulą w której jest odbicie/odzwierciedlenie koloni karnej.. Ta sama, tylko mniejsza kulka stoi na piedestale przed magiem. Dalej też są jakieś tunele ale nie znalazłem tam już przejścia dalej, więc to chyba ostatni świat.
Ktoś orientuje się czy to lokacja questowa? Bardzo prosiłbym o zdradzenie tajemnicy :D
Ps. Przechodząc na kodach przez tą barier natychmiastowo ginąłem.

COLORBLIND

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ile PN dostajemy za lvl na srednim poziomie trudosci?

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
15 bodajże.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy możecie mi zdradzić dokładną lokalizację wszystkich płytek aktywujących kamienie teleportacyjne jakie znaleźliście? bo ja mam już II rozdział a znalazłem tylko jedną i nie chce mi się tak biegać w kółko.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Odnośnie nowych lokacji, ktoś wspominał o Wolnej/Nowej Kopalni.
Spoiler
Bawiłem się na kodach w odkrywanie nowych lokacji. Trzeba przeskoczyć za Tarroka i iść do końca, wejdziemy w nowy świat. Lądujemy w jaskini z trzema górskimi pająkami, cały świat jest skuty śniegiem i lodem. Czy jest tu coś ciekawego? Początkowo nie, pełno orków, lodowych golemów i lodowych/górskich wilków. Idąc dalej dojdziemy do świątyni którą otaczają szkielety orków, na końcu świątyni stoi imienny szkielet. Gadał mi, że nie mogę przejść dalej, a jeżeli spróbuję to mnie zabije. Za nim są zamknięte na cztery spusty drzwi, na "k" przeszedłem przez nie i dotarłem do kolejnej lokacji. Ciemne w uj jaskinie, zero potworów praktycznie, jakieś duchy tylko. Najlepsze na końcu.
W końcu dojdziemy na most którego pilnuje golem (Nowy wygląd ma, świetny swoją drogą). Drogi dalej broni magiczna bariera która odrzuca nas gdy podejdziemy. Każdego jednak zainteresuje coś innego. Za barierą mamy podwyższenie z posągiem Śniacego (!) i kolesiem w zbroi mrocznego opiekuna. Co ciekawsze odprawia rytuał przed kulą w której jest odbicie/odzwierciedlenie koloni karnej.. Ta sama, tylko mniejsza kulka stoi na piedestale przed magiem. Dalej też są jakieś tunele ale nie znalazłem tam już przejścia dalej, więc to chyba ostatni świat.
Ktoś orientuje się czy to lokacja questowa? Bardzo prosiłbym o zdradzenie tajemnicy :D
Ps. Przechodząc na kodach przez tą barier natychmiastowo ginąłem.
Kurna, brzmi zajebiście ciekawie. Jak dla mnie na pewno jakiś quest u jakichś grubszych ryb typu opiekunowie.

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da ktoś save na którym można po Górniczej DOlinie chadzać? :D

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Da ktoś save na którym można po Górniczej DOlinie chadzać? :D
zacznij grę na poziomie trudności łatwym i zmień się klawiszem "O" w jakiegoś innego NPC, ja mogę latać po wszystkich lokacjach bez ograniczeń

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny

Na łatwym - 20 PN
Na normalnym - 15 PN
Na trudnym - 10 PN (możliwe, że 15)

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
15 na trudnym...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Na łatwym - 20 PN
Na normalnym - 15 PN
Na trudnym - 10 PN (możliwe, że 15)
na trudnym jest 10PN i tak powinno być na każdym poziomie nie wiem po co to 15 na normalu i 20 na łatwym  :hmmm: za bardzo to ułatwia gre

Bal-Sagoth

Bal-Sagoth

Użytkownicy
Kosmicyzm
posty89
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Kosmicyzm
Czy aby nie po to są właśnie różne poziomy ? Każdy ma oferować coś innego i to chyba naturalne, że na poszczególnych poziomach otrzymujemy różna ilość punktów nauki.

J. R. R. Tolkien
C. S. Lewis
Owen Barfield
Robert E. Howard

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jak się ma ilość expa otrzymywanego za pokonanie przeciwników na poszczególnych poziomach trudności?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
15 na trudnym...

Z pewnego źródła dowiedziałem się, że na poziomie trudnym dostaje się co jakiś czas 10 PN.
Na początku dostaje się po 15 ale później dostajemy mniej.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Taki mały spoiler z nowej lokacji xD
Spoiler
Wychodzi na to że to wioska górskich trolli (ten śniegowy zen) znajduje się tam dużo orków itp. oraz dla ciekawskich znalazłem tam legendarną broń oraz Śnieżnego trolla

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Gallakappa

Gallakappa

Użytkownicy
posty11
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spoiler
Zwracam się do was z pytaniem, mianowicie jestem już po walce z Krukiem, wiadomo jak się kończy i po zgłoszeniu tego Saturasowi on mówi że musi przemyśleć to kilka dni. W międzyczasie skończyłem prawie wszystkie misje dla magów wody (została mi ta budowla o której mówił Nefarius, tylko że wiem gdzie to jest ale tam nic nie ma :|. To pomyślałem że prześpię się kilka dni i nawet 7 dni spania nie pomogły Saturasowi podjąć decyzji.
Jakieś rady? Albo co konkretnie mam zrobić z tą budowlą?

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Skocz na 18 strone tematu tam znajdziesz odpowiedz :P

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Save z rosyjskiej wersji beda kompatybilne ze spolszczeniem?

0 użytkowników
Do góry