O temacie
Autor Kogaan
Zaczęty 14.11.2015 roku
Wyświetleń 29863
Odpowiedzi 103
bgb
Noo zależy o którą teksture chodzi, ale wiesz że niektóre tekstury są używane po milion razy i co z tym zrobi?
zresztą, jak dojdę do siebię to jakoś ogarne ten temat, niema opcji aby sie nie dało
Kogaan
Ja chcem podmienić textue na przejści do gd bo robię moda o czasach przed barierą
Toworish
Tu nie ma do czego dochodzić. To wszystko zostało już dawno rozkminione. Przy kompilacji świata spacer pobiera sobie pliki .3ds podłoża. Jak ich nie masz nic nie zrobisz. Pewnie edytowałeś kiedyś świat z G2nk i miałeś po prostu pliki 3ds zainstalowane wraz z G2mdk więc nawet nie wiedziałeś, że były one potrzebne.
Splash Moderator
Halk_Hogan_PL
mósiał skąś
Acha a gościu od classic mod mósiał skąś mieć te 3ds
Wowoz
Cytat: Kaco99 link=topic=25389.msg1222244#msg1222244 Udate=1447710315Acha a gościu od classic mod mósiał skąś mieć te 3dsJak już pisałem wcześniej (czytanie ze zrozumieniem najwyraźniej nie jest dla ciebie), świat ze zwykłego Gothica 2 jest nawet w plikach Gothic 2 Noc Kruka i to właśnie z niego autor moda korzystał.
Nigdzie tego nie znajdziesz, bo modele światów są w GMDK, które zostały stworzone tylko dla Gothica 1 i Gothica 2 Noc Kruka. W pliku Meshes.vdf tego tam nie znajdziesz, ani nigdzie indziej. W Worlds.vdf są ZENy ze zwykłego Gothica 2, więc może ci się przydadzą.
kaczka RaveN Studio
Dostałem raka od tego tematu.
Maciej
Bogdan Zwei