Alawar Games - Problem. 2956 1

O temacie

Autor Marid

Zaczęty 7.09.2015 roku

Wyświetleń 2956

Odpowiedzi 1

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Witam.

Od około tygodnia mam problem z pobieraniem gierek ze wszystkich stron należących do alawar'a (alawar.pl, alawar.com itp. itd.). Nie wiem co się stało - wcześniej wszystko było dobrze, gry można było pobierać normalnie i wszystko śmigało. Problem wygląda następująco - wchodzę na stronę, klikam "pobierz i graj" - i tutaj zaczynają się kwiatki. Bo o ile wcześniej pobieranie rozpoczynało się normalnie (okno pobierania mozilli i pobierało dajmy na to te 400MB, później instalacja i wio - wszystko działało), o tyle teraz po kliknięciu "pobierz i graj" i otwarciu okna pobierania, pobierany plik (co dziwniejsze każdy jeden, nie ważne jaką by miał wielkość) jest podpisany następująco : Typ pliku: Binary File (112 KB). Olałem więc to myśląc, że to może jakaś nowa opcja pobierania czy coś. Otworzyłem więc plik z nadzieją na dokończenie pobierania - i koniec. Po otwarciu pobranego pliku 112KB zostaję przeniesiony do strony alawar, jednak od razu wyskakuje mi komunikat "404 Incorrect address or the webpage does not exist". Wcześniej - tak jak pisałem wyżej, nic się ponownie nie otwierało, nie pobierało też za każdym razem w każdej jednej gierce pliku 112KB - tylko pełne megabajty gry. Moja prośba jest więc następująca - bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu gdyż bardzo mi na tym zależy, jednak jeśli nie znalazłby się nikt, kto byłby w stanie mi pomóc to prosiłbym o spróbowanie pobrania jakiejkolwiek gry z alawar w celu sprawdzenia, czy nie jest to wyłącznie mój indywidualny problem, tylko faktycznie coś się popsuło z ichniejszą stroną. Jeszcze raz bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję. Pozdrawiam.

Przy okazji - próbowałem już nawet pobierać przez bramkę proxy, przez IE, przez Chroma i przez Operę - za każdym razem efekt jest identyczny - 112KB zamiast pełnej gry i przeniesienie przez plik do strony, która niby "nie istnieje".   

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

elulek

elulek

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.Mam ten sam problem i nigdzie nie znajduję odpowiedzi,Alawar też nie reaguje.Proszę o pomoc jak przedmówca

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry