G2NK - Zagadka Orków 203236 343

O temacie

Autor Darkmodders

Zaczęty 29.08.2015 roku

Wyświetleń 203236

Odpowiedzi 343

Darkmodders

Darkmodders

Moderator działu
Mistrz mrocznych sztuk
posty828
Propsy283
ProfesjaProducent
  • Moderator działu
  • Mistrz mrocznych sztuk
Wersja demonstracyjna jeszcze tego nie wprowadza. Na pewno koszt nauki będzie zwiększony o 2 punkty nauki, zależnie od danej specjalizacji. Zamierzamy dodać także kilka nowych umiejętności które też będą kosztowne, także trzeba będzie z głową rozdawać swoje punkty nauki.

Blog grupy DarkModders Team.

http://darkmodders.pl/

Discord: darkmodders

dinozaur7

dinozaur7

Użytkownicy
posty246
Propsy56
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Albelcik sobie nie pograł i się spina. Rozumiem że wolisz 100000 siły i milion hp ale bez przesady :>
Dark pousuwaj to xD

Darkmodders

Darkmodders

Moderator działu
Mistrz mrocznych sztuk
posty828
Propsy283
ProfesjaProducent
  • Moderator działu
  • Mistrz mrocznych sztuk
Wyczyszczone.

dinozaur7

dinozaur7

Użytkownicy
posty246
Propsy56
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tak z ciekawości. Nowe monologi? Coś w stylu kazań Vatrasa?

gothic1210
  • Gość
Monologi to takie skrypty przy obiektach jak np stół alchemiczny, łóżko etc. Po prostu więcej interakcji.

dinozaur7

dinozaur7

Użytkownicy
posty246
Propsy56
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dobrze wiedzieć :>

Darkmodders

Darkmodders

Moderator działu
Mistrz mrocznych sztuk
posty828
Propsy283
ProfesjaProducent
  • Moderator działu
  • Mistrz mrocznych sztuk
Do tego dochodzą jeszcze całkiem nowe animacje ludzi i orków, a także rutyny z nimi związane. Do tego korzystamy także z Ikarusa.

MysticLogistic

MysticLogistic

Użytkownicy
posty28
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wersja demonstracyjna jeszcze tego nie wprowadza. Na pewno koszt nauki będzie zwiększony o 2 punkty nauki, zależnie od danej specjalizacji. Zamierzamy dodać także kilka nowych umiejętności które też będą kosztowne, także trzeba będzie z głową rozdawać swoje punkty nauki.
Szczerze wolałbym, aby koszty nauki umiejętności pozostały takie jak w oryginale. Mam już dość modów, w których od samego początku jest próg 2PN/1 punkt siły, zręczności etc. Jest już wystarczająco dużo modyfikacji, które grzebią w balansie ile się da, a.k.a. Returning, Global Mod i inne Przeznaczenia. Fajnie by było, gdyby powstał mod, który pozostawia ten feeling z G2NK, wprowadzając nieznaczne zmiany aby ci którzy pokochali oryginalną Noc Kruka mogli ją przejść jeszcze raz z dodatkowym wątkiem i postaciami. A obecne demo zdecydowanie stwarza to uczucie i byłoby wspaniale, gdyby modyfikacja poszła dalej tą drogą. :bows:

baki777

baki777

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jestem za

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Nie dałoby się zrobić dwóch wersji z balansem alternatywnym i bez, aby pogodzić obie strony ?

Thor Grom

Thor Grom

DarkModders Team
posty10
ProfesjaScenarzysta
  • DarkModders Team
Szekluś... lud się domaga zmian... co z tym zrobisz? :p

Darkmodders

Darkmodders

Moderator działu
Mistrz mrocznych sztuk
posty828
Propsy283
ProfesjaProducent
  • Moderator działu
  • Mistrz mrocznych sztuk
Hmm... Zastanowię się poważnie nad tym. Na dzień dzisiejszy nie podjęliśmy jeszcze ważnych decyzji w sprawie balansu. Jeśli coś wprowadzimy, to poinformujemy Was o tym.
Co do dwóch wersji, to nie widzę sensu aby je robić. Lepiej zrobił jedną ale dopracowaną i dobrze grywalną. Takie jest moje zdanie.

MysticLogistic

MysticLogistic

Użytkownicy
posty28
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Fajnie. :) Osobiście najbardziej zależy mi na tym, aby progi do statystyk zostawić w spokoju, reszta pomysłów o których napisałeś wyżej jak najbardziej na +. Szczególnie te dodatkowe umiejętności, które wymagałyby większych zasobów PN. Ja rozumiem, że nowy content to dodatkowy exp a co za tym idzie wyższy level i silniejsza postać. Ale po co zmieniać system nauki, skoro można ograniczyć ilość otrzymywanego doświadczenia, zrobić nieco silniejsze moby, tudzież zwiększyć wymagania do noszenia określonych broni, jeżeli zamierzacie wprowadzić więcej stałych bonusów. Wybaczcie, że tak was tym zadręczam, ale to jest JEDYNA modyfikacja rozszerzająca główny wątek w której progi do statystyk pozostały takie same jak w G2NK. A to bardzo przydatne w planowaniu postaci. I chwała wam za to!

baki777

baki777

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mogli byscie zrobic balans umiejetnosci taki jaki jest ale zmniejszyc exp za potwory

Darkmodders

Darkmodders

Moderator działu
Mistrz mrocznych sztuk
posty828
Propsy283
ProfesjaProducent
  • Moderator działu
  • Mistrz mrocznych sztuk
Wręcz przeciwnie, nie męczysz. Cieszy mnie to najbardziej, że gracze interesują się modyfikacją i poddają nam pomysły. O to przecież chodzi. Tak, będzie więcej expa i trzeba będzie zrównoważyć postać. Stałych bonusów raczej nie będziemy za dużo wprowadzać. Na pewno, w trakcie rozgrywki, nie raz natrafimy na trudnych przeciwników którzy nie raz dadzą nam w kość. W wersji demonstracyjnej już to bardzo dobrze widać. Sama rozgrywka w Górniczej Dolinie będzie trudna.
Co do potworów - na pewno podniesiemy im lekko statystyki. Nie ma też z tym co przesadzać.

hihi12

hihi12

Użytkownicy
Degustator efru
posty47
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Degustator efru

Xankir

Xankir

Złote Wrota
posty255
Propsy85
Profesjabrak
  • Złote Wrota
kiedy wasze forum będzie działać http://darkmodders.16mb.com/,darkmodersteamforum.cba.pl/
Przecież ono działa, ale ty inteligentnie wpisujesz wpisujesz razem dwa linki razem, które służą do dwóch różnych rzeczy.

,,Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza. Jednym jesteś ty. Drugim zaś śmierć."
A.Sapkowski

hihi12

hihi12

Użytkownicy
Degustator efru
posty47
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Degustator efru
chodziło mi o darkmodersteamforum.cba.pl/, niechcący wpisałem druki adres

MysticLogistic

MysticLogistic

Użytkownicy
posty28
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mile widziane byłoby rozszerzenie gildii pobocznych, np. Gildii Złodziei. Może być nawet kopiuj-wklejka z innych modów. :lol2:

Darkmodders

Darkmodders

Moderator działu
Mistrz mrocznych sztuk
posty828
Propsy283
ProfesjaProducent
  • Moderator działu
  • Mistrz mrocznych sztuk
chodziło mi o darkmodersteamforum.cba.pl/, niechcący wpisałem druki adres
Ono cały czas działa.

Mile widziane byłoby rozszerzenie gildii pobocznych, np. Gildii Złodziei. Może być nawet kopiuj-wklejka z innych modów. :lol2:
Tego chciałbym uniknąć. Wole świeże pomysły które nigdzie nie były użyte. Kopiowanie nie jest dobre.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry