Remapper klawiatury? 2349 5

O temacie

Autor Caesum

Zaczęty 10.04.2015 roku

Wyświetleń 2349

Odpowiedzi 5

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ogólnie potrzebuję jakiegoś remappera klawiatury, który jednak nie wprowadzałby zmian na stałe, a tylko na czas gdy program jest uruchomiony. Potrzebne mi to do Spacera, bo moja klawiatura na laptopie ma poprzestawiane klawisze potrzebne do obracania obiektów. Szukałem w necie, ale wszystkie programy na jakie trafiłem dawały do zrozumienia, że wprowadzają zmiany na stałe, że wymaga to rebootu etc. a ja potrzebuję czegoś, co włączałbym tylko na czas korzystania ze Spacera, a potem po wyłączeniu żeby wszystko wracało do normy. Zna ktoś coś takiego?

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Glovepie - używałem do Sega Rally Revo bo geniusze nie wprowadzili możliwości zmiany ustawień klawiatury a domyślne sterowało się chyba: < > a z :F

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ściągnąłem i chyba wszystko zrobiłem co trzeba, ale nie działa. Może nie jest kompatybilne z Windows 8.1?

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm tego to nie wiem. A jesteś pewien, że dobrze przypisałeś klawisze? U mnie na win 7 64bit to działa:

Spoiler

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Działa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Dzięki za pomoc, może jednak zrobię ten świat do potępionych. Da się może coś zrobić, żeby po uruchomieniu programu automatycznie włączała się ustawiona przeze mnie konfiguracja?

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można ją zapisać przez file->save as... Jest tam także taka opcja jak recent :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry