Każdy ma prawo mieć własne zdanie. Powinienem teraz powiedzieć: "skoro taki mądry to sam tak zrób!", ale nie powiem, bo moim zdaniem nie trzeba umieć czegoś zrobić, aby móc to skrytykować. Osobiście to fabularnie trzymam się GerranHeart, bo po prostu nie interesują mnie inne mody zbytnio (nie chce mi się czytać tematu "fabuła"). Nie uważam, że GH wymiata. Jest taki, jak napisałeś - to już było. No trudno - ja moda zamierzam dokończyć. Mam kilka planów i uważam, że ostateczne wydanie nie będzie takie monotonne. Będą zwroty akcji, których się nie będziemy spodziewać, a zakończenie będzie co najmniej zaskakujące.
Poza tym z kolegą mamy tak niesamowity projekt, że moim zdaniem fabularnie to bije on na głowę wiele innych modów (bez obrazy dla innych, ale GerranHeart to on bije bez problemów). Projekt jest ogromny. Zapewne gówno z tego będzie, bo plany mamy tak wielkie, że nie zdołamy tego raczej zrealizować, ale próbować warto (plany są takie, że mod będzie większy od takich wielkich modów jak Czas Zapłaty, Mroczne Tajemnice, Diccuric czy Die Bedrohung). Mamy masę pomysłów, planów, szkiców, mamy świetnych grafików (nie mówię tu o ludziach, którym wymodelowanie świata to wielki problem, oni są naprawdę świetni). Brakuje nam skryptera, ale cóż... Coś się wymyśli. Planujemy stworzyć niesamowity klimat, wszystko ma być po prostu szare, wszędzie mgła itp.
Ja po prostu modduję, bo to moje hobby. Nie robię tego, aby pobić innych. Tworzę dla własnej przyjemności, a przy okazji pomagam innych. Same dobre strony.