Problem z kompilacją HumanS.mds 3907 7

O temacie

Autor Nefario

Zaczęty 22.02.2015 roku

Wyświetleń 3907

Odpowiedzi 7

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Witajcie,
Dodałem to co potrzeba do HumanS.mds, i usunąłem wersję skompilowaną.
Teraz jednak przy kompilacji błąd że brakuję pliku "Hum_Body_Naked0.asc" Mam tylko Hum_Body_Naked0.mdm i nie wiem jak to zdekompilować GothicSourcer'em.
Proszę o pomoc :)

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Zdekompiluj Gothic Sourcer'em HumanS.msb albo ten drugi skompilowany.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Wychodzi mi pusty folder..

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To źle kompilujesz...

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Tools > Decompiler Models > Dynamic. Zmieniam Platform na Gothic 2, Working directory tam gdzie chce zdekompilować, i na model wybrałem HUMANS.MSB, i klikam OK. Wtedy dekompiluje się tylko folder "asc_humans". Co źle robię?

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Tak mam. Robię wszystko tak samo jak na tutku a nie działa :/ Ktoś inny może wie o co chodzi?

MaGoth

MaGoth

Użytkownicy
WoG.ru Admin
posty129
Propsy205
  • Użytkownicy
  • WoG.ru Admin
Tak mam. Robię wszystko tak samo jak na tutku a nie działa :/ Ktoś inny może wie o co chodzi?
1. Gothic sourser must be version 3.14.
2. G1MDK or G2MDK must be installed with unpacking all game resources.
3. In the installation path of the game should not have special characters, only the English alphabet.

|: WOG.de :|: WOG.en :|: WOG.ru :|: WOG.ro :|||: MAGIC-Team :|

|: WOR.de :|: WOR.en :|: WOR.ru :|: WOR.ro :|||: Piranha-Bytes :|

Дитетка ночи... погибель миров... светильник Теней... сокроет света покров... (Песнь MaGoth'a)

-=GOTHIC UND DIE FREUNDSCHAFT FÜR ALLE ZEITEN!=-

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry