Problemy z zadaniami 488961 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 488961

Odpowiedzi 1433

Thekanapkas

Thekanapkas

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema. Gram na wersji 1.4.5. Chcę się dołączyć do nowego obozu. Jestem kretem, wykonałem najważniejsze misję, mam 5 lv i oczywiście nie chce mię Laser jeden przyjąć. Wyskakuje błąd, że trzeba 5 levelu l. Anybody can help?

MatiXpl

MatiXpl

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

MatiXpl

Problemy z zadaniami
#961 2016-08-28, 21:07(Ostatnia zmiana: 2016-08-28, 22:25)
Wie ktoś, skąd wziąć pazury trolla ziemnego? Próbowałem nauczyć się zbierania pazurów (u Aidana) i po zabiciu ziemnego trolla nie mogę nic zabrać. Potrzebuję pazurów do zrobienia miecza rozpaczy.
Z góry dzięki za pomoc :)

Edit: Znalazłem nauczyciela, który uczy zbierania pazurów od ziemnych trolli, co oznacza, że problem rozwiązałem :)

gothic1210
  • Gość

gothic1210
Gość

Problemy z zadaniami
#962 2016-08-28, 22:26(Ostatnia zmiana: 2016-08-29, 10:02)
Siema. Gram na wersji 1.4.5. Chcę się dołączyć do nowego obozu. Jestem kretem, wykonałem najważniejsze misję, mam 5 lv i oczywiście nie chce mię Laser jeden przyjąć. Wyskakuje błąd, że trzeba 5 levelu l. Anybody can help?
Powiedz dokładnie co zrobiłeś.
Chwila. Jesteś dwie wersje do tyłu. Najnowsza to 1.4.7.

Thekanapkas

Thekanapkas

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No wiem właśnie, że jestem... Nie miałem i nie mam możliwości obecnie pobrać nowej wersji
 Z tego co czytałem na wszystkich 49 stronach to nie ma możliwości naprawy mojego przypadku,  mam rację?

Mind Fear

Mind Fear

Użytkownicy
VLTSW
posty39
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • VLTSW

Mind Fear

Problemy z zadaniami
#964 2016-08-29, 12:52(Ostatnia zmiana: 2016-08-29, 13:00)
Wie ktoś gdzie jest rtęć i miód ?
Jeszcze mam problem z odnalezieniem wszystkich skradzionych rzeczy magom wody, z notatek wynika że nie oddałem jeszcze jakiegoś kryształu i zwoju,  gdzie mogę to znaleźć, pytam ponieważ zabiłem wszystkich ,,nieudolnych magików,, a oddałem tylko dwa amulety.
I jeszcze jedno ... Gdzie mam szukać Neka ?
Jeszcze zobaczyłem w swojej grze problem z buntem zbieraczy, podczas ataku Rufus mnie atakuje, nic nie pomaga, musiałem go zabić za pomocą komendy, a po całej bitwie przywołać drugiego za pomocą kodów.

gothic1210
  • Gość
Rtęć kupisz u Briama. Ma duże ilości. Ewentualnie pobij Homera. Ma jedną butelkę. Rzeczy potrzebne Cronosowi powinny być przy ciałach. Może któregoś nie sprawdziłeś? Jedną rzecz miał Szkodnik w obozie. Ćwiczy magię w swojej chacie. Musisz poszukać.

Mind Fear

Mind Fear

Użytkownicy
VLTSW
posty39
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • VLTSW

Mind Fear

Problemy z zadaniami
#966 2016-08-29, 20:11(Ostatnia zmiana: 2016-08-29, 20:17)
Ah, jednak mam ten kryształ w eq, ale go nie mogę oddać, odpuszczę sobie tą misję, ale jeszcze nie mogę znaleźć tego miecza w pobliżu placu wymian do misji sentymentalny miecz.

gothic1210
  • Gość
To jest stary miecz. Może go komuś sprzedałeś?

Thekanapkas

Thekanapkas

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra. Odkrylem blad. Wcześniej nie pojawial mi się dialog u Jarvisa nt szacunku najemników. Ale mam kolejny blad

Wersja 1.4.7 Po zabiciu Królowej, wracam do Obozu, Jarvis ze mną gada, ze mam się zgłosić do Lee bo chce  mnie na najemnika. Ale u Lee żadnego dialogu o tym. Cos musze jeszcze zrobić czy z kimś pogadać ?

gothic1210
  • Gość
Wyślij save. Naprawię ci to. :)

Thekanapkas

Thekanapkas

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wysłane na priv. Doszło?

BTW. Miejsce występowania ogniociernia (zwykle przy mostku w drodze do OB) zostało zmienione? Szukałem go pare minut do zadania z posłańcem i nie znalazłem.

gothic1210
  • Gość
Gotowe. Nie wiem, jak ty to ogarnąłeś na 13 pkt siły, ale jestem pod wrażeniem xD
Pamiętaj, że musisz mieć 10 lvl, żeby zostać Najemnikiem. Mimo wszystko odbugowałem ci. Co dalej zrobisz - twój wybór. Martwym NPC u Lee się nie przejmuj. To mój pomocnik ;) https://www.sendspace.com/file/uccm2c

Thekanapkas

Thekanapkas

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, dziękuję serdecznie. A na 13pkt siły to easy. Wystarczy kryształ z kotła, trochę wprawy i medalion Lukora xD

Al0neW0lf

Al0neW0lf

Użytkownicy
posty19
Propsy5
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie znajduję się Oned ? Bo go szukam po całym Starym Obozie i coś nie mogę go znaleźć

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Nie znajdziesz. Jeśli dobrze pamiętam, to musisz pogadać z kopaczami, bodajże Herekiem, Jessem i jeszcze jakimś.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Thekanapkas

Thekanapkas

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w 4 rozdziale. Bylem w opuszczonej. Zrobiłem co mialem zrobić. Misje dla Lee tez zrobiłem i mam pytanie. Co teraz ? Bo Xardas ma tylko dialog o tych problemach z kopalni..

Al0neW0lf

Al0neW0lf

Użytkownicy
posty19
Propsy5
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Al0neW0lf

Problemy z zadaniami
#976 2016-08-31, 18:56(Ostatnia zmiana: 2016-09-01, 14:31)
Nie znajdziesz. Jeśli dobrze pamiętam, to musisz pogadać z kopaczami, bodajże Herekiem, Jessem i jeszcze jakimś.
Gadałem z Herekiem , Jessem i jeszcze z Tiplerem ale żaden nie ma opcji dialogowej ,podesłałby ktoś solucję tego zadania z Onedem ?

EDIT : Już nie trzeba udało mi się wykonać zadanie

Konio

Konio

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Konio

Problemy z zadaniami
#977 2016-09-12, 13:54(Ostatnia zmiana: 2016-09-12, 15:37)
po wyjściu i dosłownym wyczyszczeniu opuszczonej kopalni brak  dialogu z bandziorami
co zrobić

saki

saki

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
niestety zabiłem Artegora pilnującego wejścia do Starej Kopalni i nie jestem w stanie zrobić zadania Sytuacja w Starej Kopalni, kiedy to Quentin wysyła mnie drugi raz, żeby rozejrzeć się w okolicach Kopalni.
Czy posiada ktoś kod na przywołanie Artegora?
Z góry dzięki

gothic1210
  • Gość
GRD_7001_Artegor

po wyjściu i dosłownym wyczyszczeniu opuszczonej kopalni brak  dialogu z bandziorami
co zrobić

Kamień nekromanty masz?

0 użytkowników
Do góry