Problemy z zadaniami 508016 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 508016

Odpowiedzi 1433

gothic1210
  • Gość
Co do zadania "Dziwne Zachowania". Mi udało się je wykonać
Spoiler
W tej jaskini z posągiem dałem się mu przyłapać trzy razy. On potem powiedział, że wraca do obozu, a zadanie trafia do "Niezaliczonych". Ale zagadałem go drugi raz i odpalił się dialog który od razu powinien się załączyć gdy go tam znajdziemy. Pobiłem go, wstał to rzuciłem na niego czar urok i zadanie magicznie z "Niezaliczonych" trafiło do "Zaliczonych"
:lol:
Łatwiej nie wygadywać z nim tych trzech opcji. Poczekać, aż dojdzie do jaskini, zaatakować łukiem. Pobić i byłby chyba po sprawie, ale mogę się mylić. Zależy, który dialog się pierwszy odpali.

@Limbo następnym razem się upewnij, bo dość solidnie mnie wystraszyłeś.  :antyprops:

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W misji Gdzie do cholery jest Nek, nie ma spawna neka na spawnpoincie szukajcie_teraz_kurwy.  :lol:

podkopek

podkopek

Użytkownicy
posty89
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Haloooo, jak jest z tym Nekiem, jakie są konsekwencje zabicia go i darowania mu życia, co się bardziej opłaca?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Komu mam przynieść te rzeczy z moich prac dla tego myśliwego po drodze do WK?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

gothic1210
  • Gość
to jest bugol. i tak szykuję łatkę, tylko nie wiem kiedy ją wydać. będzie wymagać nowej gry więc pewnie pod koniec miesiąca. poczekam, aż coś więcej dojdzie.
podkopek, lepiej mu darować, zarobisz coś chociaż. a zleceniodawce możesz okłamać.

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam problem z zadaniem test mysliwski dla cavalorna ide do aidana i i niewiem o co go wypytac

gothic1210
  • Gość
zapisz grę, kombinuj.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeczytaj dziennik

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
okej jusz se poradziłem

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Gdzie są wszystkie 3 pierścienie magnatów, w pokoju gomeza i w skrzyni w kuchni znalazłem? I czy papiery ze skrzyni Bartholo do czegoś się przydadzą (akt właśności, kopia i uniewinienie)?

gothic1210
  • Gość
skrzynia nad tym rozwalonym "poligonem" na którym ćwiczą kusznicy. zresztą ten bandyta z placu targowego ci powinien dać wskazówki.

podkopek

podkopek

Użytkownicy
posty89
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

podkopek

Problemy z zadaniami
#731 2016-02-08, 01:26(Ostatnia zmiana: 2016-02-08, 01:45)
Jak zrobić skręta dla Gravo? Mam to specjalne ziele, kupiłem miodowy tytoń, ale gdy podchodzę do stołu alchemicznego Bezi wzrusza ramionami i nawet nie mam takiej żadnej opcji dialogowej. Potrzebne są jakieś umiejętności czy coś na wzór menzurki z G2? Miodowy tytoń będzie dobry? Z góry dzięki,  pozdro ;)

PS. co mam zrobić, aby otrzymać zadanie od Steha, z tabliczkami, jak go zapytałem to powiedział ze jestem zbyt słaby i juz nie mam żadnej opcji dialogowej poza handlem.

PS2. Ze Shratem da się coś robić?  Jest jakieś miejsce gdzie trzeba go doprowadzić. Zaprowadziłem go do Steha, tak jak mi mówił jakis nowicjusz, ale nic się nie stało.

PS3. Czy kryształy dodają losowy atrybut, czy każdy jest od czego innego? Jak dokładnie one działają? 

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Spoiler
Skręta miodowego możesz kupić u Fortuno

diferoent

diferoent

Użytkownicy
posty30
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Magnackie pierścienie.

Po oddaniu pierwszego pierścienia Miguel powiedział, że należy popytać informatorów o cienia, który pomoże mi się dostać do magnatów. Obszedłem wszystkich w obozie i nikt nic nie mówi. Snaf czy Gravo milczą. Gdzie należy się udać?

Zdobyłem ten pierścień wcześniej wchodząc tam skokiem, tak że oszukałem strażników, ale nie powinno mieć to wpływu na zadanie.

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak wykonać zadanie niepokorny kopacz :) byłem już pogadać z lothem :) w opisie qesta pisze tylko że oned ma wpaść w zasadzke kopaczy i to tyle? jak pociągnąć dalej to zadanie bo obeszłem już cały stary obóz i nie znalazłem kopacza o imieniu oned???

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Musisz zwerbować pewnych trzech kopaczy do zasadzki na Oneda, nie łódź się nie znajdziesz go, bo chyba istnieje on tylko teoretycznie a de-facto w grze go nie ma..

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Magnackie pierścienie.

Po oddaniu pierwszego pierścienia Miguel powiedział, że należy popytać informatorów o cienia, który pomoże mi się dostać do magnatów. Obszedłem wszystkich w obozie i nikt nic nie mówi. Snaf czy Gravo milczą. Gdzie należy się udać?

Zdobyłem ten pierścień wcześniej wchodząc tam skokiem, tak że oszukałem strażników, ale nie powinno mieć to wpływu na zadanie.
Spoiler
Chodzi tu o informacje Snafa o Scattym. Po otrzymaniu ich możesz szantażować Scatty'ego dokumentami ze skrzyni z jego domu, a on ci załatwi przepustkę.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

podkopek

podkopek

Użytkownicy
posty89
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

podkopek

Problemy z zadaniami
#737 2016-02-08, 23:28(Ostatnia zmiana: 2016-02-08, 23:49)
Jak zrobic zadanie nieudolni magicy? Zabiłem tylko tego szkodnika z Orikiem, u Coronosa wyskoczył mi dialog, że zabiłem Bofura. Jak pchnac to zadanie do przodu?
Dobra znalazłem Dranora. Ale co dalej?
A dobra już nieaktualne ;)

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Idź do Corda

podkopek

podkopek

Użytkownicy
posty89
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A gdzie jest polana o której mówił Cord?

0 użytkowników
Do góry