Modding innych gier > Twórczość modderska

TESV: Gothic mod

(1/7) > >>

Jutko_DEV:
Witam bardzo serdecznie, przeglądając forum napodkałem na tematy związane z "Gothic w Skyrim" ogólnie nastawienie niektórych forumowiczów... krótko mówiąc mówili że będzie zjebanie. Jednak zagram wam szach mat.
Niektórzy mówili żę silniki są zróżnicowanie i będzie wujowo wyglądać a tu proszę poszperałem i to znalazłem.
https://www.youtube.com/watch?v=DO1OE6e6VWI
//Cała Playlista z tym silnikiem.
https://www.youtube.com/watch?v=DO1OE6e6VWI
//Zanim skomentujesz zapoznaj się z materiałami :)

Sawik:
Oczywiście, jeśli weźmie się za to ktoś kto wie jak to się robi, może to być najlepsza modyfikacja do Skryrim ever, jednocześnie będąca zajebistym remake, Gothic. 
No, ale tego nie da się powiedzieć o pewnym panu który się tego podjął. 

Jutko_DEV:
w tej kwestii, robią to "Ruskie" czyli nie muszę mówić żę praca powinna być zajebista :)

Ja zaznajomiłem sięz każdym materiałem poszperałem po ich stronie i wiele rzeczy się dowiedziałem radzę zrobić to samo :)

Pozdrawiam
JutkowskY/Jutko

Sawik:
Ja mówiłem o polskiej wersji do której nawiązywałeś.
Krytykowaliśmy to co widzieliśmy, czyli pracę Zagłoby (to on robi tego moda, nie?) nie pracę Rosjan. 

I to że robią to "Ruskie" nic nie znaczy. 

ŚwistakMachinima:
Mój drugi post na tym forum. Ale konstruktywny. Jeśli patrzeć na to, który kraj ma więcej doświadczenia w moddingu to porównajcie sobie nasze mroczne tajemnice, a ruskiego returninga. Uważam że oba mody są świetnymi dodatkami jednak returning bije mt na głowę. Dlaczego? Nie dlatego, że był robiony przez zagranicznych modderów, tylko formą. Polacy dodali skrypty. Nie ma praktycznie żadnych bitew w gothicu 1. A w returningu?? Tam można pokonać małego śniącego :D. I nie tylko. Jest bitwa o farmę onara. cała fabuła została poszerzona. Sporo nowych questów, nowe skille takie jak inteligencja i inne. I żeby nie było, że uznaję wyższość ruskich modderów nad polskimi. Po prostu oni wiedzą więcej od nas. Nas, dla których modding jest kołyską. Pierwszym etapem pracy. Złote wrota teoretycznie może równać się z returningiem. I tutaj możecie się zacząć ze mną wykłócać, ale tutaj rację mam JA.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej