Błąd przy starcie 1894 6

O temacie

Autor Benalgio

Zaczęty 12.09.2014 roku

Wyświetleń 1894

Odpowiedzi 6

Benalgio

Benalgio

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, wczoraj pobrałem tą modyfikacje i zachciałem zagrać, po wielu próbach (uruchamianie jako admin, pla pla pla, tryby zgodności) włączyłem w końcu złote wrota na Zwyklym gothicu (GothicStarter nie włącza gry) Wszystko ładnie, załadowała się gra. I tu się pojawia problem, jestem na samym końcu (po przeleportowaniu na Elene? Eleie?) Hah, mam rozmowe. I pokazówkę jak postać biega, napisy przedstawiające załogę.

Prosił bym o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
 

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6398
Propsy2935
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Czyli dałeś nową grę i coś takiego Ci wyskoczyło?
Jak nie, to znaczy, że już ukończyłeś grę.
 
http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu



Benalgio

Benalgio

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dałem nową grę, wczoraj w nocy pobrałem.
 

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6398
Propsy2935
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Na pewno źle zainstalowałeś albo grę, albo patcha....
 
http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu



Benalgio

Benalgio

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pobrałem instalacje, dubbing, i patcha. Zainstalowałem w takiej kolejności jak było napisane, Instalka, Dubbing, Patch.
 

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6398
Propsy2935
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Pokaż ścieżkę, gdzie masz zainstalowanego g2nk, a gdzie zainstalowałeś moda.
 
http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu



Benalgio

Benalgio

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Benalgio

Błąd przy starcie
#6 2014-09-12, 15:08(Ostatnia zmiana: 2014-09-12, 15:36)
Wszystko mam zainstalowane w tym samym miejscu, ale jeśli twierdzisz że to może byś spowodowane tym, odinstaluje gre, patcha i dubbing. Oraz zainstaluje jeszcze raz, W TYM SAMYM MIEJSCU (chociaz i tak mam wszystko w głównym folderze gothica 2 NK,

Post połączony: 2014-09-12, 15:21
Niestety po ponownej instalacji modu, nie jestem w stanie uruchomić gry. Mam windows 7, uruchamiam w trybie zgodności (jako administrator, potem bez tego) lecz gra tym razem nawet nie uruchamia. Mam zainstalowane w głównym folderze gothica 2 NK (złota edycja) ._.

Post połączony: 2014-09-12, 15:36


Post połączony: 2014-09-12, 15:36
Zainstalowałem jedynie Złote wrota, tryb zgodności, administrator. Sama gra nie uruchamia się (wcześniej przeinstalowałem wszystko)
 


0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry