Zaginieni orkowie,Mechron i dodatkowy exp. 9867 14

O temacie

Autor PrawdziwySwiatToGothic

Zaczęty 30.05.2014 roku

Wyświetleń 9867

Odpowiedzi 14

PrawdziwySwiatToGothic

PrawdziwySwiatToGothic

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemano
1)Mam problem z questem "zaginieni orkowie" otoz pracuje dal orkow i Ke'Reth dal mi zadanie abym odnalazl orkow ktorych wyslal do szpiegowania obozu piratow. Poszedłem to kolesia ktory stoi przy wejsciu do piratow i mowi ze jednego orka nie zlapali , ze uciekl. Jedyna wskazowke jaka mi dal to to ze "biegł przed siebie" No to skora tak to pomyslalem ze bedzie w tej jakini gdzie sie dostaje premie za wyczyn jak sie skoczy w ta dziure. W kanionie tez go nie bylo. Gdzie on jest?
2)Odwalilem gafe i zniszczylem sobie questa z tym zarciem dla Mechrona. Daje mu te paczki wracam do Tedora on mi mowi ze Mechron powinien dac mu jakis sygnal wracam do Mechrona on gada ze tych paczek wgl. nie dostal(co jest oczywiscie kłamstwem)i przy probie przekoniania go wyskoczyl mi komunikat ze iles tam pkt sily za malo chyba 15pkt.(swoja droga porabany sposob perswazji jak chce sie bic to niech sie bije normalnie) no i oczywiscie ja zapisalem sobie wszystkie sav'y po gadce z nim bo myslalem ze jak sie doucze tych  punktow to opcja dialogowa sie pojawi znow ale nic. Moze da sie to jeszcze jakos uratowac bo bardzo mi zalezy na reputacji a quest ktory caly czas tkwi w tych "obecnych" po prostu brzydko wyglada.
3) CZy da sie porobic questy w tych innych frakcjach no wiecie jak tobylo w G1 szlo sie do starego obozu potem do sekty i do nowego obozu i dopiero na koniec sie dalo opowiedziec za jedna ze stron. No zawsze jakis EXP. CZy tu tez sie tak da?
Sorka za tak długi post:D

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
1. Ork jest w obozie paladynów.
2. Pogadaj z drugim orkiem i potem poszukaj tych paczek.
3. Da się.

Daj propsa jak pomogłem :D

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

PrawdziwySwiatToGothic

PrawdziwySwiatToGothic

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A gdzie sa te paczki? Na wszelki wypadek sie zamienilem na marvinie w Mechrona i on mial w ekwipunku te paczki zabralem je ale to nic nie dalo :( Ale wgl z Tendorem i Mechronem nie mam zadnych opcji dialogowych wiec chyba quest przepadl ale daj znac jak na cos wpadniesz:)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
To dzięki za propsa :ok:
Lokacje paczek masz opisane w temacie do najczęściej zadawanych pytań... Taki problem coś sobie poszukać samemu?

PrawdziwySwiatToGothic

PrawdziwySwiatToGothic

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Koles nie ogarniasz. Mowie ci ze brakowalo mi silki jak z nim gadalem po powrocie od Tendora. Podejrzewam ze opcja szukania paczek wchodzi w gre dopiero jak go przekonasz a ja nie podolalem. Poza tym juz wiem gdzie one powinny byc ale ich tam nie ma. Pytam sie tylko czy nie da sie tego jakos naprawic ale juz rozumiem ze nie.Chyba nie do konca czytales co pisalem na poczatku. Mozesz juz nie odpisywac poradze sobie. A samemu to ja robie caly swiat!

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Lol niema czegoś takiego jak przekonanie do siebie, to jest animacja perswazji która powoduje ze bezi wyciąga bron domyślne gra chce założyć te najlepsza co masz w equ, ale dostajesz info ze brakuje ci ileś tam siły i gra zakłada ta która może od co, kurwa kocham ludzi którzy robią big problem z gówna i czegoś co w sumie niema żadnego znaczenia, idź pogadać z tym drugim orkiem i znajdź paczki tyle nic więcej nie trzeba co najwyżej skilla ale w myśleniu.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lol niema czegoś takiego jak przekonanie do siebie, to jest animacja perswazji która powoduje ze bezi wyciąga bron domyślne gra chce założyć te najlepsza co masz w equ, ale dostajesz info ze brakuje ci ileś tam siły i gra zakłada ta która może od co, kurwa kocham ludzi którzy robią big problem z gówna i czegoś co w sumie niema żadnego znaczenia, idź pogadać z tym drugim orkiem i znajdź paczki tyle nic więcej nie trzeba co najwyżej skilla ale w myśleniu.

Dla kogoś nowego, niewtajemniczonego w tajniki gry, to problem. Myślę, że dla Ciebie też jest mnóstwo niedostępnych dziedzin, w których zadawałbyś lamerskie pytania- pozdrawiam!

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Osoba która gra w mody prawdopodobnie przeszła podstawę, takowa sytuacja nie jest nowa bo występuję w gothic od dawna i to w dość sporych ilościach wiec to nic nowego, wniosek jest prosty wielcy fani gothica lecą na mody, ale w samą podstawę nie grali, bo to jest największa przyczyna pytań na które osoba która ukończyła sama podstawę zna odpowiedz - tez podzro

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

PrawdziwySwiatToGothic

PrawdziwySwiatToGothic

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ty idioto jebany przeszedlem gothica wiecej razy niz jestes w stanie sobie wyobrazic. Nie robie problemu z niczego szukam porady a od tego sa fora. Pytalem sie o co chodzi z ta sila (1 gosciu mi nie odp. za bardzo) Skoro ty jestes taki zajebisty ze masz juz tyle silki na samym poczatku gry to spk. nie musisz zarazac checia cheatowania innych przynajmniej mnie. Ehhm...Jak juz wspominalem nie mam zadnych opcji dialogowych ani z 1 orkiem ani z jakimkolwiek innym. I posskiluj troche zeby byc bardziej ogarnietym jesli chodzi o znajomosc tematu:)A pomysl sobie coz innego moglem miec na mysli mowiac o "przekonywaniu"?Albo powinienem uzyc slowa "zastraszyc"bo twoja pustka glowka nie umie sobie wyobrazic. W za malo gier grales koles. I mnie nie wkurwiaj.... bo nie wiesz co mowisz.....

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Bosh co za kretyn.... Nie ogarniasz tego, ze nie ma w tym modzie perswazji sila, a nawet jak jest to masz po prostu pogadac  z drugim orkiem? Tak, sa fora i ja Ci wystarczajaco odpowiedzialem na Twoje pytania. Poza tym tworcy zrobili poradnik i masz tu wyszukiwarke. Poza tym jak typowy gimbus zakladasz kolejny temat zamiast zadac pytanie do odpowiedniego, wiec zawrzyj ryja i przepros Tizgara.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Lubie gościa, myślisz ze ja będziesz miał więcej siły to coś to zmieni? zapisz sobie to gdzieś,w tej misje wartość twoje siły niema żądnego znaczenia

Wyjaśniłem ci dlaczego pojawił się napis związany z wymogiem siły, jeśli dalej tego nie rozumiesz to trudno z tym ci nie pomogę.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Idziesz oddać żywność, wracasz do zleceniodawcy, wracasz do tego to zabrał, gadasz z tym obok,znajdujesz paczki, oddajesz temu obok i wracasz do zleceniodawcy. Mam nadzieję, że już rozumiesz.

PrawdziwySwiatToGothic

PrawdziwySwiatToGothic

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Heh O moj Boze! Co z was za tumany ludzie?! Po raz kolejny powtarzam ze NIE MAM ZADNYCH OPCJI DIALOGOWYCH Z TYM ORKIEM OBOK MECHRONA w sensie pisze ze KONIEC! Ile razy trzeba wam to powtarzac.?
 Za co wy macie te propsy chyba za robienie lasek eurocwelom albo za odp. na pytania typu" Jak otworzyc ekwipunek".
Tego pseudo Tekkena nie mam za co przepraszac bo niby za co? Nie moja wina ze kozak nie potrafi czytac do konca jak zreszta wszyscy co sa na tym forum. Nie musicie mi powtarzac milion razy o co chodzilo z ta sila bo juz to wiem....a poza tym dlaczego ja mam szukac paczek skoro ma je Mechron a w quescie  chodzi o "znak" ktory mial dac Tendorowi po tym jak dostanie paczki...to nielogiczne zeby szukac kolejnych..CZy ten problem jest tak unikatowy? Nikt go nie miał? Wszyscy graja na Marvinie?!

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jesteś pojebany i masz buga. Drugi ork powinien Ci powiedzieć, że Mechron pewnie gdzieś ukrył paczki z żywnością i masz je odszukać...

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Ty jesteś na umyśle upośledzony -.- Tam są 3 orki. I mechron ukrył te paczki, więc rusz mózgownicą i będziesz wiedział czemu masz ich szukać. Gothic cię przerasta, zagraj w pacmana.

Nie chcę z tobą rozmawiać ? Nie dziwię się, ja też bym nie chciał.

Co do twojego pytania " Za co wy macie te propsy chyba za robienie lasek eurocwelom"

Pogubiłeś się. Zaczynasz nas mylić z sobą. Przeczytaj wszystko jeszcze raz.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry