Gothic 2 Reworked Mod ULTIMATE EDITION 467515 1517

Ankieta

Podoba Ci się nowa koncepcja Gothic 2 Reworked Mod ULTIMATE EDITION?

Tak, może wyjść z tego ciekawy mod graficzny.
67 (76.1%)
Nie, nic dobrego z tego nie wyjdzie.
10 (11.4%)
Nie mam zdania.
11 (12.5%)

Głosów w sumie: 88

O temacie

Autor Halk_Hogan_PL

Zaczęty 25.05.2014 roku

Wyświetleń 467515

Odpowiedzi 1517

gothic1210
  • Gość
Nie no jesteś po prostu props bitch. Dodajesz co chwile screeny i video które jest strasznie ciemne i prawie nic nie widać i oczekujesz ze zostaniesz zasypany propsami  i pochwałami jakbyś własnie powiedział mama/tata po pierwszy raz.

Jakby było więcej widać to bym nawet skomentował
Co ty pierdolisz, przecież wszystko ładnie widać... :pokerface:
Zwiększ sobie jasność jeśli nie widzisz   :facepalm:

Ja pierdole jakie to problemy mają ludzie...
Sęk w tym, że on ma racje, he he.

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Nie no jesteś po prostu props bitch. Dodajesz co chwile screeny i video które jest strasznie ciemne i prawie nic nie widać i oczekujesz ze zostaniesz zasypany propsami  i pochwałami jakbyś własnie powiedział mama/tata po pierwszy raz.

Sęk w tym, że on ma racje, he he.
To jakim cudem ja wszystko widzę? :ayfkm:

Dobra to chuj, nie będę pokazywał żadnych SS, gifów ani filmików i po problemie, bo kurwa zawsze coś nie pasi. :pokerface:

gothic1210
  • Gość
To jakim cudem ja wszystko widzę? :ayfkm:
Nie wiem. Jesteś boski Hogan z monitorem o matrycy z mocą + 1000 do jakości twoich screenów.
Nie będę się wdawał z tobą  w dyskusje. Irytuje mnie twoje zachowanie.
A, tylko nie ogłaszaj, że rzucasz moda i forum, bo Outlander i Mark ci  napisali coś, co ci się nie spodobało.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Czysta prawda... Skończ, pokaż efekt końcowy i poczekaj na pochwały (propsy). Tak to działa...

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Nie wiem. Jesteś boski Hogan z monitorem o matrycy z mocą + 1000 do jakości twoich screenów.
Nie będę się wdawał z tobą  w dyskusje. Irytuje mnie twoje zachowanie.
A, tylko nie ogłaszaj, że rzucasz moda i forum, bo Outlander i Mark ci  napisali coś, co ci się nie spodobało.
Bo jakim cudem kurwa niby nic nie widać jak wszystko jest ok, chyba okulary się kłaniają?

A zresztą chuj, co ja będę się strzępił i wysilał siedząc po parę godzin i do tego wysłuchiwał same negatywy. Pierdolić to i chuj, jest dużo więcej rzeczy do robienia...

@Down
W takim razie zwiększ jasność monitora na czas SS/filmików, ja pierdole co za problemy... pierwszy raz się spotykam z taką sytuacją

gothic1210
  • Gość
Z tego co wiem okulary wyostrzają, a nie rozjaśniają. 

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Halk, ty weź się stary uspokój, trzeba umieć przyjąć krytykę, przecież wszyscy widzimy, że dużo robisz z tym Gothiczkiem, ale to, że ktoś ci coś wytknął to nie jest powód, żeby się fochać i rzucać projekt :pokerface:
Rób swoje

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Nie wiem co wy chcecie, u mnie wszystko widac dobrze :F

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Halk, ty weź się stary uspokój, trzeba umieć przyjąć krytykę, przecież wszyscy widzimy, że dużo robisz z tym Gothiczkiem, ale to, że ktoś ci coś wytknął to nie jest powód, żeby się fochać i rzucać projekt :pokerface:
Rób swoje
Irytują mnie takie sytuacje, nie moja wina że screeny czy filmiki są tak ciemne, u mnie jest wszystko ok więc chuj mnie to obchodzi a jeśli u kogoś jest za ciemno to niech zwiększy jasność, co za problem? Nie trzeba tego od razu pisać i wkurwiać ludzi bo co ja mogę zrobić?

Zanim coś się napisze to się myśli, sami mi to doradzaliście  :F

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Halk, ty weź się stary uspokój, trzeba umieć przyjąć krytykę, przecież wszyscy widzimy, że dużo robisz z tym Gothiczkiem, ale to, że ktoś ci coś wytknął to nie jest powód, żeby się fochać i rzucać projekt :pokerface:
Rób swoje
Irytują mnie takie sytuacje, nie moja wina że screeny czy filmiki są tak ciemne, u mnie jest wszystko ok więc chuj mnie to obchodzi a jeśli u kogoś jest za ciemno to niech zwiększy jasność, co za problem? Nie trzeba tego od razu pisać i wkurwiać ludzi bo co ja mogę zrobić?

Zanim coś się napisze to się myśli, sami mi to doradzaliście  :F
Ja tam wszystko mam jasne i widzę normalnie :P

Volfer

Volfer

Użytkownicy
Ten ktoś ?
posty78
Propsy10
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Ten ktoś ?
Kurwa co wy pieprzycie :facepalm: mam pingle na nosie czy nie i tak wszystko ładnie widać :ok: wystarczyło dać jaśniej ekran monitora lub smarttelefonu  -_- 

ps. w pinglach jednak jaśniej :trollface: !!!!!!!! !

****:::*******
***©°©****
        To dla Was ...Weterani

{łał sztuka współczesna :O}
                    /
¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿  « Weterani

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.

Wiesz, nie to żeby coś ale trochę racji ma. Konkretnie z tym że jest z deka za ciemno. Oczywiście napisał to w żenujący sposób, bo po co kulturalnie zwrócić uwagę "ej ziom, podkręć żarówę bo ciemno jak w *****". Pracę propsuję i czekam na więcej!

Pozdrawiam.

Pracę oczywiście propsuję, bo mi się podoba.

W tym kraju są zasady,
Ten kraj ma to w zwyczaju:
Równo ścinać wszystkie głowy wystające zza połowy,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Lecz kiedy grają tego kraju hymn,
Ciągle jeszcze wstaje.

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster

Wiesz, nie to żeby coś ale trochę racji ma. Konkretnie z tym że jest z deka za ciemno. Oczywiście napisał to w żenujący sposób, bo po co kulturalnie zwrócić uwagę "ej ziom, podkręć żarówę bo ciemno jak w *****". Pracę propsuję i czekam na więcej!

Pozdrawiam.

Pracę oczywiście propsuję, bo mi się podoba.
I właśnie najbardziej mnie to wkurwia, że zamiast normalnie napisać to zawsze muszą być jakieś zjebane docinki i dojebki żeby tylko wkurwić kogoś.  :ayfkm:

Z tego co czytam to prawie u wszystkich jest ok, tylko tym 2 osobom coś się pojebało, chyba monitory czas wymienić? :pokerface:

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Tylko, że ten koleś nie jest Polakiem, może nie umiał inaczej napisać.

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.
No u mnie SS są okej, ale filmy ciemno. Temu filmy oglądam na telefonie :D

Olej hejty, rób swoje ziomek.

W tym kraju są zasady,
Ten kraj ma to w zwyczaju:
Równo ścinać wszystkie głowy wystające zza połowy,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Lecz kiedy grają tego kraju hymn,
Ciągle jeszcze wstaje.

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Tylko, że ten koleś nie jest Polakiem, może nie umiał inaczej napisać.
A chuj mnie to obchodzi, może być nawet chińczykiem, niech się nauczy poprawnie polskiego a nie jakieś gówna wypisuje.

No u mnie SS są okej, ale filmy ciemno. Temu filmy oglądam na telefonie :D

Olej hejty, rób swoje ziomek.
YT przyciemnia tak filmy  :pokerface:

Post połączony: 2014-07-22, 23:04
I znów zrobiła się kolejna kupa gówna z offtopem. Ja pierdolę, naprawdę ludzie nie macie innych problemów?
Muszę szczerzę przyznać, że te forum jest naprawdę zjebane za sprawą częściowo chujowych, próbujących udawać nie wiadomo kogo użytkowników z memoriusem na czele. Trudno by znaleźć inne takie. Ale o tym już wspominałem. :)

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
I znów zrobiła się kolejna kupa gówna z offtopem. Ja pierdolę, naprawdę ludzie nie macie innych problemów?
Muszę szczerzę przyznać, że te forum jest naprawdę zjebane za sprawą częściowo chujowych, próbujących udawać nie wiadomo kogo użytkowników. Trudno by znaleźć inne takie. Ale o tym już wspominałem. 
Narzekasz, że robi się off-top a sam zamiast w końcu przestać się tym przejmować dalej nawijasz, jak tu chujowo. :facepalm:

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Muszę szczerzę przyznać, że te forum jest naprawdę zjebane za sprawą częściowo chujowych, próbujących udawać nie wiadomo kogo użytkowników. Trudno by znaleźć inne takie. Ale o tym już wspominałem.
Narzekasz, że robi się off-top a sam zamiast w końcu przestać się tym przejmować dalej nawijasz, jak tu chujowo. :facepalm:
Dokończyłem wypowiedź :facepalm:

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
wychylasz się?
prowokujesz?
wiec nie tylko Narcyz Moddingu Gothic ale i props bitch , fakt a kaczce do ciebie daleko ...
tymczasem irytujesz coraz więcej ludzi i zapewne pobijesz w tym zakresie nawet Mnie.
Pozdro i nie wychylaj się ze swoimi nędznymi prowokami , bo ośmieszyłeś się juz wystarczająco.
Miłego... :)

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
wychylasz się?
prowokujesz?
wiec nie tylko Narcyz Moddingu Gothic ale i props bitch , fakt a kaczce do ciebie daleko ...
tymczasem irytujesz coraz więcej ludzi i zapewne pobijesz w tym zakresie nawet Mnie.
Pozdro i nie wychylaj się ze swoimi nędznymi prowokami , bo ośmieszyłeś się juz wystarczająco.
Miłego... :)
Widzę że próbujesz być śmieszny ale ci to nie wychodzi. :pokerface:
Jak bym był na twoim miejscu to usunąłbym konto i założył nowe bo nie chciałbym się tak ośmieszać już ale to twoja sprawa.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry