Widziałem kiedyś jak w modyfikacji "Piaski Tandoru" już pewnie padło, to na screenach była pokazana postać bezimiennego z dłoniamu od kobiet, lepiej to wyglądało niż te kwadratowe.
Kobiecie raczej nie bardzo będą pasować, te nie są aż takie kwadratowe

O wlasnie. A cos z modelami itemow, broni, zbroi bedziesz kombinowal? Miloby bylo zobaczyc calkowicie nowe zbroje zamiast starych. Na forum jest takze kilku dobrych animatorow ktorzy by cos potrafili uklicic.
Nie wiem, zastanawiam się czy przerobie same tekstury czy modele też. Ale możliwe że i to i to

Na razie pracę nad modem trochę spowalniam, ponieważ postanowiłem znowu już 5 raz chyba spróbować przejść Skyrima (po 300h grania ani razu mi się nie udało) ;D Po prostu piękna gra jak dla mnie

Straciłem dzisiaj około 3-4 godziny na instalację modów

Od razu przy okazji podpatrzę trochę roślinność, jak to wszystko wygląda i w ogóle

Pozdrawiam
Post połączony: 2014-06-03, 15:26
Hmm wracając do moda, zastanawiałem się czy nie stworzyć jakieś oddzielnej modyfikacji: nowy świat, nowe bronie, zbroje, może jakieś ciekawe budowle itp oczywiście z jakąś fabułą.

Co o tym sądzicie? Bo tak szczerze mówiąc to nie chce mi się przerabiać oryginalnego świata. Miał bym przynajmniej większe pole manewru.