Pomoc w przejściu Złotych Wrót 605932 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 605932

Odpowiedzi 1140

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Poczekałem naprawdę sporo( chodziłem po mapie i zrobiłem przy okazji misje do Galimesa) czekałem i nic. W dzienniku mam wpis że Varek musi naradzić się z pięcioma szamanami i tyle. 

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
@tekken, niestety ja mam to samo... Mod tak nieziemsko mnie wciągnął i tu nagle jakiemuś tam Bonzo zabrakło języka w gębie i tyle godzin grania poszło się jebać. Próbowałem wczytywać wcześniejsze save'y, ale gdy doszedłem do tego questa to ciągle nie ma tego dialogu z tym kolesiem. Jak widać nie wszystkim jest dane ukończyć Złote Wrota. :P
Rozmawiałeś z Sancho o kastach?

Poczekałem naprawdę sporo( chodziłem po mapie i zrobiłem przy okazji misje do Galimesa) czekałem i nic. W dzienniku mam wpis że Varek musi naradzić się z pięcioma szamanami i tyle.
Możesz do niego zagadać między 11 a 14.

Felix96

Felix96

Użytkownicy
posty16
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś skąd wziąć pancerz wyznawców śniącego lub cieniostwora. Skrytke Sandry opróżniłem i oddałem te pancerze cieniostwora temu handlarzowi on jednak nie ma już ich na sprzedaż. A pancerz wyznawców śniącego kupiłem już na początku gry i też go gdzieś zapodziałem. Znacie może kod na jeden z tych pancerzów ?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
PANCERZ_CIENIOSTWOR lub ITAR_LESTER

Jelon1996

Jelon1996

Użytkownicy
posty19
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@tekken, niestety ja mam to samo... Mod tak nieziemsko mnie wciągnął i tu nagle jakiemuś tam Bonzo zabrakło języka w gębie i tyle godzin grania poszło się jebać. Próbowałem wczytywać wcześniejsze save'y, ale gdy doszedłem do tego questa to ciągle nie ma tego dialogu z tym kolesiem. Jak widać nie wszystkim jest dane ukończyć Złote Wrota. :P
Rozmawiałeś z Sancho o kastach?

Nie, nie rozmawiałem z nim. Zaraz to sprawdzę. :)

EDIT: Pomogło :D

Mój piecyk:
- Intel Core i3 550
- HIS Radeon HD 6870 IceQ X Turbo (1GB)
- ASUS P7P55D-E
- DDR3 8GB
- Corsair CX600 V2

albanxxx

albanxxx

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka, mam pytanie. Na początku spotkałem kamiennych strażników w tunelu, jak łaziłem sobie tam sam. Nie dałem rady ich pokonać, także poszedłem stamtąd. Gdy chciałem iść potem z Diegiem do obozu piratów to zatrzymał się on w tunelu i nie chciał iść dalej, także poszedłem tam sam, przebiegłem koło potworków. Gdy byłem koło piratów to atakowali mnie bez słowa, ale udało mi się im uciec. Poszedłem do obozu orków. Teraz się nasuwa pytanie... Czy przez ten incydent z piratami, którzy mnie atakowali, będę miał problem aby ukończyć potem grę? Słyszałem, że potem będzie jakaś misja ze szpiegowaniem ich a boję się, że będą oni mnie atakować. Czy przez ten incydent, że do obozu orków doszedłem sam, bez Diega, też będę miał problem aby ukończyć grę?

Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam.

Musisz zacząć od początku, Diego musi dać Ci pancerz inaczej piraci będą Cię atakować.

Post połączony: 2014-05-20, 19:33
A dałoby się przywołać ten pancerz jakimś kodem i dalej sobie grać bez zaczynania od początku?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie prawda, lord Andre też mi dał ten pancerz. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

lisord

lisord

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie prawda, lord Andre też mi dał ten pancerz.
Racja też miałem dwa pancerze pirackie. :D

Post połączony: 2014-05-21, 15:37
PANCERZ_CIENIOSTWOR lub ITAR_LESTER
A na zwój sen? Ewentualnie gdzie znajdę zwój poza tym który dostajemy od miltena?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
itsc_sleep

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Dzięki Adanos, rzeczywiście było trzeba przyjść w południe.

Felix96

Felix96

Użytkownicy
posty16
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem, zdobyłem ten złoty pancerz i co dalej ? Xardas wrócił do swojej chaty a z Lee, Saturasem i Milten nie można porozmawiać. Xardas też nie ma żadnej opcji dialogowej. C dalej mam zrobić ?

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Felikx96 Hm... Pokombinuj :D , a jak już coś to wczytaj ,zrób tak aby Xardas był w obozie paladynów, a dopiero potem wymień złotą zbroje.Zresztą i tak dalej jest tylko koniec gry. :D

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Mi się tutaj pojawił bug, bo to jest tak, że nie możesz mieć założonego pancerza przed rozmową z Xardasem. Zdobywasz go, ale nie zakładasz i gadasz z Xardasem, gdyż wtedy zakładasz ją w dialogu. 

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@gothicman Ja gadałem z Xardass'em ze złotą zbroja O:

kolot17

kolot17

Użytkownicy
posty41
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A ja mam takie pytanie: Jak mam zdobyć rupiecie dla fiska ? Wchodzę do domu o 3 w nocy gdy strażnicy się zmieniają ale jak się skradam to zawsze ktoś mnie zauważy !

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kolot17 spróbuj przez dach ;)

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
A ja mam takie pytanie: Jak mam zdobyć rupiecie dla fiska ? Wchodzę do domu o 3 w nocy gdy strażnicy się zmieniają ale jak się skradam to zawsze ktoś mnie zauważy !
I co? Atakują cię? Bo normalnie Grins ma cię zaczepić, jak wyjdziesz z jego domu.

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
I zanim będziesz chciał otworzyć ten mały kuferek to idź na drugi koniec pokoju (najlepiej przy samej ścianie, aby nikt Cie nie widział) i przeciągnij dźwignie ,która jest obok szafki.

Felix96

Felix96

Użytkownicy
posty16
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zagadałbym z Xardasem ale jestem w obozie i dopiero ide zagadać do Kerelotha (chyba) o to złotą zbroję a widzę kątem oka jak Xardas zaczyna spacerek w stronę swojej chaty :) Używam kodu żeby zdobyć tę zbroję cieniostwora i doganiam Xardasa ale u niego nie ma żadnego dialogu :C Dodam też, że w dzienniku ostatni wpis jest taki, że mam już pierścień potrzebny do założenia i muszę zdobyć jeszcze złotą zbroje a po zdobyciu jej dziennik się nie aktualizuję :/ Domyślam się pewnie, że koniec gry nastąpi po wejściu do portalu więc pewnie dużo nie stracę :ok: Fajna ta cała modyfikacja Złote Wrota i szacunek za zrobienie tego, jednak przez te wszystkie bugi itp. całość jak dla mnie wypadła dość mizernie :/

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Felix96 Nie do końca od razu koniec :D ,potem będziesz nad przejściem pomiędzy bagnem a kanionem, tam będzie kolejny teleport i kolejna mapka, zapowiedź kolejnej część i koniec.
Masz racje ,,Całość wypadła dość mizernie".

0 użytkowników
Do góry