Pomoc w przejściu Złotych Wrót 553357 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 553357

Odpowiedzi 1140

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Może mam buga?

Bardzo prawdopodobne. Może temat zły, jednak pośrednio dotyczący spraw przechodzenia Złotych Wrót. Otóż pozdrowienia dla każdego, kto choć RAZ włączył konsolę w ZW. Nie wiem, czy jest na to jakaś reguła, czy to może zwykłe indywidualne przypadki, ale w przypadku Złotych Wrót konsola BARDZO niszczy grę. Prosty przykład - wczoraj zainstalowałem modyfikację, pograłem trochę, trochę questów spierdzieliłem i doszedłem do wniosku, że można by zacząć od początku. Więc na "skopanym questowo" save włączyłem konsolę i przeleciałem sobie świat na F6. Jakież było moje zdziwienie, kiedy po wyłączeniu konsoli "42" żaden z wcześniej dostępnych nauczycieli (czy to od oprawiania zwierząt, czy to od siły/zręczności) nie miał opcji dialogowej o nauczeniu mnie czegokolwiek. Na szczęście przeinstalowałem dzisiaj zarówno Gothica jak i ZW i od teraz o dziwo jest wszystko dobrze. Więc ... wnioski wyciągnijcie sami.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

greex

greex

Użytkownicy
posty96
Propsy14
  • Użytkownicy
Gdzie dokładnie jest ten toporek? Może mam buga?

Jest tuż obok tej drabinki prowadzącej do osadników. Na prawo od drabiny jest bodajże takie grube drzewo, a na prawo od drzewa (tuż przy tej górze z osadnikami) są krzaczki. Podejdź do tych krzaczków.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Wiara w ludzi upadła, nie kminie temat ma tylko 18 stron z czego 2/3 to jest ciągle się pytanie o sny apollosa na które odp padła w tym temacie wniosek nasuwa się jeden ze ludzie nie potrafią obejść góry ( na której jest lockhar) do około i znaleźć 2 rzeczy.

Mahrid raczej przypadek twojego pecha ja sam musiałem 2 razy włączyć konsole bo potrzebowałem krzesiwo gra działa dalej tak jak powinna :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam 44 repy u bandytów i nadal Grins nie ma powodu by mnie wpuscic... Co mam zrobic?

Shade123

Shade123

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
CZy tylko dla mnie potwory sa zbyt przesadzone? Na poziomie normalnym przy 10 lvlu i zrboji nowicjusza sniacego wszystko co znajduje sie przy bagnach czy obozie palladynow sciaga mnie na 2-3hity. Oczywiscie nie mowie o kretoszczurach czy innych syfach, ale jest ich i tak strasznie malo na wyexpienie.

Czy zbroja, ktora dostane po dolaczeniu do paladynow jest jakas dobra?

down

down

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ile musze czekać na recepture od  tego szamana orków.
I gdzie jest ta skrytka z pancerzami z cieniostworów.

Jebać pierdoloną schizofremie :P

greex

greex

Użytkownicy
posty96
Propsy14
  • Użytkownicy
Mam 44 repy u bandytów i nadal Grins nie ma powodu by mnie wpuscic... Co mam zrobic?

To chyba nie jest zależne tylko od repy, ale też od momentu gry. Mnie wpuścił bodajże w dalszej części 2 rozdziału, bądź dopiero w 3...

Czy zbroja, ktora dostane po dolaczeniu do paladynow jest jakas dobra?

Po dołączeniu do paladynów dostaniesz ciężką zbroję strażnika, a w dalszej fazie gry zbroję taką jak ma Hagen :)

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Kurwa, dosłownie na każdej stronie są po 2-3 pytania o tej samej treści (co zrobić ze snami Apollosa, gdzie jest skrytka). Tak ciężko przewinąć te parę stron do tyłu i poszukać?
A gra jest ciężka jak się nie umie walczyć. Ja na normalnym nie miałem żadnych problemów z przejściem. A jeśli na początku gry atakujesz bagiennego golema albo węże błotne to się nie dziw, że dostajesz bęcki.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Jarooo

Jarooo

Użytkownicy
posty96
Propsy3
  • Użytkownicy
Mam za zadanie wybudować kapliczkę Innosa. Gdy próbuję zagadać z Thorbenem, ten odpowiada tylko "Kiedyś nim byłem. Teraz nie mogę nawet o tym myśleć". Zadanie z nawiedzonym domem wykonałem, a u szamana medytującego nad jeziorkiem mam tylko opcję "KONIEC". Co robić?

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Gdzie jest Garond po tym jak mamy mu oddać bez ?

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders

Draco
The Modders

Pomoc w przejściu Złotych Wrót
#370 2014-05-14, 14:49(Ostatnia zmiana: 2014-05-14, 16:23)
Gdzie jest Garond po tym jak mamy mu oddać bez ?

Porozmawiaj z Hakonem, jest za obozem w kierunku bagien, po prawej stronie.

greex

greex

Użytkownicy
posty96
Propsy14
  • Użytkownicy
Mam za zadanie wybudować kapliczkę Innosa. Gdy próbuję zagadać z Thorbenem, ten odpowiada tylko "Kiedyś nim byłem. Teraz nie mogę nawet o tym myśleć". Zadanie z nawiedzonym domem wykonałem, a u szamana medytującego nad jeziorkiem mam tylko opcję "KONIEC". Co robić?

Gdzie jest Thorben? Jeżeli prawidłowo wykonywałeś zadanie Chroboa Thorbena to powinien siedzieć przy ogniu DP. Siedzi tam?

down

down

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Do kogo iść w zadaniu z Velią wypytałem piratów ale żaden nic nie wie.
 Ponawiam pytanie po jakim czasie ta trucizna od szamana jest gotowa czekam czekam i nic.

Jebać pierdoloną schizofremie :P

greex

greex

Użytkownicy
posty96
Propsy14
  • Użytkownicy
Do kogo iść w zadaniu z Velią wypytałem piratów ale żaden nic nie wie.
 Ponawiam pytanie po jakim czasie ta trucizna od szamana jest gotowa czekam czekam i nic.

Jeżeli Vella to ta uciekinierka z obozu piratów - to do niej :) Znajdziesz ją na obszarze między kanionem a obozem piratów w krzakach.

dawid1322

dawid1322

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie. Jaki szaman orków da nam tą recepturę dla Samasha, szukałem w obozie orków ale żaden szaman nie ma takiej opcji dialogowej.

Jarooo

Jarooo

Użytkownicy
posty96
Propsy3
  • Użytkownicy
W jaki sposób zdobyć trzy bryłki srebra? Mam już dwie, a nie chce marnować PN na naukę górnictwa. Paladyni od Lee dają tylko bryłki złota. :/

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
O co chodzi w zadaniu prośba wulfgara?
Powiedział że mam się zgłosić za kilka dni.
Minęło kilka i nadal nic dla mnie nie ma...

Johnyy

Johnyy

Użytkownicy
Wielki Władca Pszenżyta
posty2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wielki Władca Pszenżyta
Ja mam problem ze skórami dla Alto. Skąd je wziąć? Nigdzie nie spotkałem wilka, tylko cerbery, a one nie dają skór.

Edit: Miałem buga i wilki się nie pojawiały, teraz się wczytałem, wilki się pojawiły i wszystko już jest ok.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Nie tyle problem z misjami, co z ogólną rozgrywką - mógłby ktoś podać lokację/obóz w których znajdziemy nauczyciela usuwania skór gadów i futer? Logana już odwiedziłem, jednak on nie uczy ani ściągania skór z gadów ani ściągania futer.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Futra potrafi Bezi zdejmować od początku rozgrywki tak mi się wydaje.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry