Pomoc w przejściu Złotych Wrót 538487 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 538487

Odpowiedzi 1140

Button

Button

Użytkownicy
posty62
Propsy7
  • Użytkownicy
Jak przejść bitwę w kanionie z piratami?

Po uderzaniu w czarnego maga od razu ginę, a niektórzy piraci są nieśmiertelni.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
@up Wszyscy są nieśmiertelni, dopóki magowie żyją. Jeżeli giniesz od razu, to upewnij się, że wezwałeś paladynów. Potem jednego maga możesz załatwić wręcz, innego zaklęciem/bronią dystansową.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Button

Button

Użytkownicy
posty62
Propsy7
  • Użytkownicy
Wezwałem paladynów za pomocą rogu. Za każdym razem gdy uderzam bronią w czarnego maga, zabiera mi energie i ginę. Ten sam efekt występuje z bronią dystansową.

berserker1989

berserker1989

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Zebrałem 10 niebieskich bzów dla Garonda ale ten gdzieś zniknął i nie potrafię go znależć, podejrzewam że gdzieś ma sraczke, mógłby ktoś nakierować na miejsce gdzie znajde Garonda by mu dać ten bez?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Z altem robisz tak ze odmawiasz questa z futrami a robisz z kirgo bo to zasadniczo jest właściwa i bardziej korzystna droga :P
poza tym chyba nawet tych futer się zdobyć nie da

@up wyjdź z obozu paladynów wyjściem na bandytów i od razu skręć w prawo zaraz za pierwsza ruina masz garonda

R1 Uno pytanko wlazłem do obozu bandytów w sensie do kasty strażników ale zasadniczo poza dechami i skinerem nic więcej niema tam do roboty coś konkretnego muszę zrobić aby było ruszone dalej ( więcej repy czy  musi już być gildia ) bo przyznam ze na rękę by mi było abym już teraz zrobił quest z fortuno zanim przystąpię do któreś z gildii :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Xan

Xan

Angielska wersja Złotych Wrót
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Angielska wersja Złotych Wrót
Zebrałem 10 niebieskich bzów dla Garonda ale ten gdzieś zniknął i nie potrafię go znależć, podejrzewam że gdzieś ma sraczke, mógłby ktoś nakierować na miejsce gdzie znajde Garonda by mu dać ten bez?

Na to pytanie już padła odpowiedź.
Jest w ruinach, wychodząc przez bramę(obóz paladynów) w kierunku obozu bandytów idź wzdłuż ruin, Garond jest tuż za pierwszym zakrętem(czyli tak jakby pierwsze ruiny po prawej stronie, zaraz koło obozu palladynów)

Gdzie Mechron ukrył te paczki z żywnością?
Latam jak głupi i nigdzie nie mogę znaleźć jego skrytki.  :D

Majster834

Majster834

Użytkownicy
posty12
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
      berserker1989   Garond jest tam gdzie wcześniej prowadził nas Samuel , tylko trochę dalej (jak dobrze się rozjerzysz to znajdziesz) . :)               

berserker1989

berserker1989

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
ok, dzięki wracam do gry :)

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
@Tizgar Pogadaj z Gustavem i przynieś Grinsowi drewno od niego.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ta i dało to tyle co nic gustav kazał do skinera i teraz do andre reszta zasadniczo milczy chyba ze pierw muszę się pochwalić gustawowi ze drewno zaniosłem i dopiero wtedy im się gemby otworzą to może zmienić postać rzeczy :)

AA przy okazji skrytke sandry z pancerzami znalazłem tak jakoś przypadkiem pytanko gdzie lub kto ma klucz :P ?
Nawet nie wiedziałem ze to skrytka i ze są tam pancerze to akurat wiem z waszych postów :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Spoiler
Klucz jest w jej chatce Sandry (odchodzi ona koło 22 od chaty), omijaj właścicielkę zanim nie ograbisz skrytki, bo zabierze ci ten klucz.
Co do wejścia - nie wiem dokładnie, mi się po tym odblokowała rozmowa u Grinsa. Po prostu pomagaj ludziom naokoło a się na pewno odblokuje.

MrKanister

MrKanister

Użytkownicy
posty35
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić po tym, gdy Hannibal kazał mi dowiedzieć się kiedy opuszczą obóz orkowie? Idę do Vareka i nie ma żadnych opcji dialogowych i w ogóle, zaden z tych ważnych orków nie ma opcji dialogowych. To po pierwsze - primo. Po drugie - primo. Co zrobić by Gorhes dał recepte na truciznę? Mówił, by wpaść za 2 godziny a wracam do niego nawet za 3 dni i mówi, że nie jest gotowa. Po trzecie - primo ultimo. Co należy zrobić z ułaskawieniem Alvaro po rozmowie z Hagenem i Neorasem, który mówi by poczekać z wydarzeniami?

Xan

Xan

posty31
Propsy2
Profesjabrak
Ponawiam pytanie.

Gdzie Mechron schował te paczki z żywnością? :)

MrKanister

MrKanister

Użytkownicy
posty35
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Xan

Jedna leży koło drzewa na rozstaju dróg między Barierą a obozem paladynów, a druga leży koło kolumny mostu przy chacie Neorasa w krzakach.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Thx Jasiu

Problem solved :P

A i jakie staty ma najlepsza zbroi u najemników orków tez ma 100 bo u paladynów to wiadomo armor palka 100/100/70/30 u magów 100/100/50/50 a jak jest u najemników defakto jednym z głównym dla mnie czynikow do kogo dołączyć jest zbroja :P

berserker1989

berserker1989

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Da się zdobyć te 5 skór wilka dla gustava? bo ja mam 4 a piątego wilka coś nie widać

Xan

Xan

posty31
Propsy2
Profesjabrak
@MrKanister dzięki, teraz znalazłem je bez problemu. Bez Twojej pomocy szukałbym ich do rana. Dzięki raz jeszcze. Wracam do gry.                                         

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Mam problem ze srebrem na kapliczke Innosa, Rathgar- czy jakoś tak, nie ma żadnych opcji dialogowych, jest jakiś inny nauyczyciel ? albo skąd wziąć te srebro ?
i drugie pytanie - jest Lester w grze ? jestem już w IV rozdziale i nie spotkałem go nadal, jeżeli nie to jestem zawiedziony tym, że z całej czwórki tylko jego zabrakło :/

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
- Co muszę konkretnie zrobić aby Fortuno dał questa z Gd bo potrzebuje rudy nauka wchodzi w grę ale to musiałby być  w gildii a chce to zrobić przed, chyba ze serio muszę być aby Fortuno dał questa
- To samo, Kiedy dokładnie i w jakich okolicznościach Sandra odchodzi od swojej chaty bo jakoś ani przed ani po 22 się nie rusza zresztą sprawdzałem od 20 do 4 rano i nic :P

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Kto posiada pergmin mocy potrzebny orkom ?
Dobra znalazłem ciało hema i pogadałem z nodem a potem z alvaro.Jak przeprowadzić to śledztwo na temat pergaminu ? (nod wspominał że goniła go kobieta, rozmawiałem z każdą z obozu i żadna nie ma kwesti na ten temat).
dobra to była lucia :)

0 użytkowników
Do góry