Pomoc w przejściu Złotych Wrót 547155 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 547155

Odpowiedzi 1140

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Jak popchnąć dalej wątek? Hagen się nie zgodził na ułaskawienie, byłem u brata Xardasa kazał czekać na dalszy rozwój, i mam questa na zbadanie zaginionego Samuela. Nie wiem jak rozpocząć to zadanie, w sensie bandyci nic nie mówią, Sancho mnie wyśmiał i dalej nic.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Gormak

Gormak

Użytkownicy
posty52
Propsy1
  • Użytkownicy
Wiem, że jestem leniwy, ale gdzie znajdę uciekinierkę z obozu piratów, oraz kto może mi dać/nauczyć mnie wydobywania srebra?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Uciekinierka jest w krzakach blisko Jacka Aligatora, wydobywania złóż nauczy cię Rathgar w obozie orków, stoi zaraz pod wieżą przy głównej bramie.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

piwodex

piwodex

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest Suarez?

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
mam pytanko wie ktos moze gdzie jest klucz do skrzyni w podwodnej jaskini tam gdzie w g2nk byl martwy pirat

Hoshpack

Hoshpack

Użytkownicy
posty58
Propsy2
  • Użytkownicy
Witam jakimś cudem znikneła mi mapa jarkendaru a bez niej troche się gubię może zna ktoś kod na tą mapę

Bezi99

Bezi99

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, wiecie może gdzie jest skrytka z pancerzami Sandry? :)

prachuv5

prachuv5

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, wiecie może gdzie jest skrytka z pancerzami Sandry? :)
Jest w rozwalonej kamiennej chacie na bagnach niedaleko od obozu, za beczkami jest ukryta dzwignia musisz ja odpalic i pojawi sie skrzynia :)

Z koleji ja mam problem z pokonaniema czarnych magów podczas bitwy z piratami. Jak ich atakuje to mnie zabija i nie zdazam na czas ich zabic i gine. Co tam trzeba zrobic ?

Bezi99

Bezi99

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
prachuv5 dzięki bardzo za pomoc :)

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Potrzebuje pomocy w zadaniu Kult Beliara.
Mam juz info zebym w nocy poszedł do jaskini na drodze do obozu piratów a tam będzie ten co czyta zwoje beliara.
I tu moje pytanie gdzie jest ta jaskinia i o której mam tam iść ?

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

zahor93

zahor93

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Słuchajcie pomocy !! Chodzi o misje złe sny apollso, czy jak mu tam. Znalzłem siekiere zakrwawioną, ale gdzie znaleźć tego martwego osadnika ? Pomóżcie błagam !! :(

Xan

Xan

Angielska wersja Złotych Wrót
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Angielska wersja Złotych Wrót

Xan
Angielska wersja Złotych Wrót

Pomoc w przejściu Złotych Wrót
#251 2014-05-13, 12:55(Ostatnia zmiana: 2014-05-13, 13:02)
Słuchajcie pomocy !! Chodzi o misje złe sny apollso, czy jak mu tam. Znalzłem siekiere zakrwawioną, ale gdzie znaleźć tego martwego osadnika ? Pomóżcie błagam !! :(

Idź cały czas na prawo od drabiny po obwodzie góry, na której siedzą osadnicy. Ciało leży niedaleko od miejsca, gdzie znalazłeś siekierę.

Witam jakimś cudem znikneła mi mapa jarkendaru a bez niej troche się gubię może zna ktoś kod na tą mapę

Chyba łatwiej będzie obskoczyć wszystkich handlarzy, u których przypadkowo mogłeś sprzedać mapę.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Mam juz info zebym w nocy poszedł do jaskini na drodze do obozu piratów a tam będzie ten co czyta zwoje beliara.
Wowoz miał ten sam problem :lol2:
Jaskinia znajduje się między obozem orków a piratów. Jak wychodzisz z obozu orków, to idź prosto i przed wniesieniem jest jaskinia. Godziny nie pamiętam, ale pójdź o północy :P

Mapa: ItWr_Map_AddonWorld

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Wowoz miał ten sam problem :lol2:
Jaskinia znajduje się między obozem orków a piratów. Jak wychodzisz z obozu orków, to idź prosto i przed wniesieniem jest jaskinia. Godziny nie pamiętam, ale pójdź o północy :P

Mapa: ItWr_Map_AddonWorld
A juz wiem dzięki ci bardzo

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

prachuv5

prachuv5

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozwiazalem swoj problem z czarnymi magami, mianowicie wystarczy kupic przed bitwa zwoj z deszczem ognia i odpalic po wezwaniu palladynow na czarnych magow :)

Mam kolejne 2 pytania, 
- Jak odnalezc piorko z zadania sokole pioro ?
- Z kad zdobyc jakis magiczny kamien dla tego orka ktory che przeprowadzic eksperyment? Ten ork to Galimedes czy cos takiego.

berserker1989

berserker1989

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Nadal mam problem że nie mogę dostać zadania od Fortuno, ponieważ Snaf piłuje drzewo i nie mam żadnych opcji dialogu u niego, oprócz wydobycia i tego questa z GD jest inny sposób na rude? Snaf skończy piłować drzewo dopiero w 2 rozdziale? jak tak to ti ide do nastepnego rozdziału

prachuv5:
Spoiler
Ten kamień jest tam gdzie grobowiec Quahodrona

Tetriando

Tetriando

Użytkownicy
posty5
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z Grinsem, zagaduję go czy może znajdzie się jakiś powód (żeby mnie wpuścić wyżej?), a ten zawsze, że na razie nie widzi. Jestem Paladynem, chyba wszystko co zauważyłem u bandytów i paladynów zrobiłem, o co może chodzić?

xD

Budyn

Budyn

Użytkownicy
posty50
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problemik. Garond mi zlecił zadanie ''wybić szkodniki'' czy coś takiego, chodzi o szczury. Powiecie mi gdzie je mogę znaleźć? Bo jeśli chodzi o te w tej świątyni, co jest jak się wychodzi naprzeciw nas jak się wychodzi ze świątyni z portalem, to ja już je wybiłem ;/ Co robić?

Greg97

Greg97

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z Varekiem, a mianowicie mówiąc mu o liśćie od hagena on mi każe czekać do następnego dnia do południa, przychodzę do niego po ustalonym czasie i nic poradzi coś ktoś ? ;/

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiedziałby ktoś kto gra Najemnikiem, jak pomóc Corristo?

Post połączony: 2014-05-13, 15:28
@Tetriando

Musisz robić wątek tablicy Złotych Wrót ,to Brat Xardasa powie abyś jej poszukał u bandytów.Grins zleci Ci zadanie i po jego wypełnieniu dostaniesz się dalej.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry