Kodowanie ANSI się wyłącza 2042 4

O temacie

Autor Bogdan Zwei

Zaczęty 7.05.2014 roku

Wyświetleń 2042

Odpowiedzi 4

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Dzisiaj włączyłem IT_AnimalTrophy.d programem Notepad++, zauważyłem, ze nie ma polskich znaków. Tak więc kliknąłem format >> Kodowanie ANSI, ale bez zmian, kodowanie to się cały czas wyłącza. Szukałem także w ustawieniach, ale nic nie znalazłem. Aha, jakby co, to ŻADNE kodowanie nie jest zaznaczone tylko w tym pliku.

EDIT: Jeśli ktoś zaproponuje włączyć i wyłączyć, także nie działa. :P

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders

Draco
The Modders

Kodowanie ANSI się wyłącza
#1 2014-05-07, 12:51(Ostatnia zmiana: 2014-05-07, 13:00)
Zaznacz dany tekst i prze konwertuj na format ansi i zapisz.

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dalej nic nie daje. Nawet nie mam żadnego kodowania zaznaczonego, pomimo tego, że klikam na każde i tak nic się nie dzieje.

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Spróbuj zrobić tak, zaznacz cały tekst, format - koduj w ANSI, popraw literówki wszędzie, prze konwertuj na ANSI, zapisz i zobacz czy działa. U mnie działa tak prawidłowo. Ostatecznie mogę Ci podesłać na PW poprawny plik IT_AnimalTrophy.

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Naprawiłem poprzez samodzielne zmienienie nazw przedmiotów, dodatkowo użyłem "Koduj w ANSI" i teraz wszystko działa. Dziękuję za pomoc, temat można zamknąć.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry