Potepiany czy nie to właśni returning jest najlepszym modem, posiadającym największa grywalność, a defakto posiadający najmniej logicznej fabuły czy klimatu, starcza to co zapewnia mu gothic, takie są fakty myślę wiec ze można skończyć z wami dyskusji.
Widać ze Memorius was ostro z memoriusował

Memorius rozwiń watek gora bo trzeba być tobą żeby skupiać się na rozwoju jakiegoś npc zamiast na własnym, no ale jak się nie umie walczyć to wiadomo lepiej niech robi to za nas npc, więcej czasu na czytanie dialogów.
Przemek, a czy ja napisałem ze w queście ma nie być dialogów ofc powinny być ale nie kurwa dialog pol godziny z opisem czegoś co ma chuja do questa, to taka sytuacja jak w returnie tyle ze tam w sumie to tylko jedna gdzie dagoth kurwa historie bogów opowiada no w sumie spoko szkoda tylko ze gdzies to już słyszałem no tak w diablo chyba

Gdyby to było tak jak Złote wrota czyli prawie totalna konwersja gdzie mam niby znany nam swiat ale fabuła za dożo wspólnego z oryginalnym bieg wydarzęn niema to takie akcje jak najbardziej na + dobry przykład to Dark Saga totalna konwersja moda wszystko inne dzieki czemu nadaje to klimatu itp a klimat i fabuła dla moda z kategoria totalna konwersja jest rzeczą istotna ( Sam byłem ciekawy jak to Alisterowi będzie szło poszukiwanie mieczyka ogólnie tu sprawa fajnie napisana, bo być powinna )
Jak dla was totalna konwersja a rozszerzenie fabuły to to samo to spoko ale to są dwie w chuj skrajne kategorie i mody tak jak i kategorii w chuj od siebie się różnią.