Problemy techniczne 39786 471

O temacie

Autor Kuken

Zaczęty 20.04.2014 roku

Wyświetleń 39786

Odpowiedzi 471

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty3165
Propsy831
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie return nie instaluje gmdk a do global wcale gmdk nie jest potrzebne odpalisz moda bez problemu bez posiadania gmdk
 
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

PC
Spoiler
I7 4770K 3,5 Ghz 4R/8W ( Oc 4.6GHz ) + Macho B/W
MSI Z87 GD65 Gaming Dragon Edition
MSI GtX 780Ti Gaming Dragon Edition TwinFrozr 3GB
Corsair Venegance Pro Series 2x 8GB CL9 1600Mhz DDR3
Wd Caviar Blue 1TB
Corsair CS Series Modular 650W 80+ Gold
Zalman Z9 U3

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty3002
Propsy1304
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
do global wcale gmdk nie jest potrzebne odpalisz moda bez problemu bez posiadania gmdk
MaGoth od 2007 roku twierdzi co innego
odpalić można ale za ewentualne bugi i możliwe związane z tym błędy to my już nie odpowiadamy
gra bez GMDK była testowana i w pewnych wariantach przywodziła do nieoczekiwanych sytuacji
ale to już jak kto tam sobie chce...
 
Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1124
Propsy216
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Tizgar tym razem mechanika ci nie pomoże.
 

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Pokaż mi swoje towary
posty1123
Propsy187
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pokaż mi swoje towary
Skąd mogę pobrać to GMDK?
 
By Tituf :

Nie bierz się czasem za jakąś kobietę, bo do niej let's playa nie masz ani poradniki tylko sam musisz "ją odkryć, poznać i zwiedzić "
przecież nie jest idiotą
Gawko, wiemy, że nie jesteś idiotą ale może jesteś zapominalski... masz wszystkie składniki z przepisu?
Dokładnie tak, tylko jeszcze save/load przed każdą walką dochodzi, przed zaliczeniem każdego zadania,... Grube setki godzin zabawy i frajdy dodatkowe!

Taliasan

Taliasan

Moderator działu
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Moderator działu
 

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Pokaż mi swoje towary
posty1123
Propsy187
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pokaż mi swoje towary
Opcje takie jak tam są docelowe zaznaczone czy coś innego mam wybrać? Język niemiecki nie ma znaczenia?
 
By Tituf :

Nie bierz się czasem za jakąś kobietę, bo do niej let's playa nie masz ani poradniki tylko sam musisz "ją odkryć, poznać i zwiedzić "
przecież nie jest idiotą
Gawko, wiemy, że nie jesteś idiotą ale może jesteś zapominalski... masz wszystkie składniki z przepisu?
Dokładnie tak, tylko jeszcze save/load przed każdą walką dochodzi, przed zaliczeniem każdego zadania,... Grube setki godzin zabawy i frajdy dodatkowe!

Taliasan

Taliasan

Moderator działu
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Moderator działu
Nie ma, możesz zostawić bez zmian opcje w instalatorze
 

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Pokaż mi swoje towary
posty1123
Propsy187
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pokaż mi swoje towary
Ostatnie pytanie - czy jeżeli zainstalowałem GMDK już po instalacji global moda to jest ok? Czy najsamprzód należy zainstalować global moda a następnie GMDK?
 
By Tituf :

Nie bierz się czasem za jakąś kobietę, bo do niej let's playa nie masz ani poradniki tylko sam musisz "ją odkryć, poznać i zwiedzić "
przecież nie jest idiotą
Gawko, wiemy, że nie jesteś idiotą ale może jesteś zapominalski... masz wszystkie składniki z przepisu?
Dokładnie tak, tylko jeszcze save/load przed każdą walką dochodzi, przed zaliczeniem każdego zadania,... Grube setki godzin zabawy i frajdy dodatkowe!

Taliasan

Taliasan

Moderator działu
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Moderator działu
Nie ma znaczenia tu kolejność 
 

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty85
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Rumby

Problemy techniczne
#29 2014-04-21, 13:53(Ostatnia zmiana: 2014-04-21, 13:59)
Nie ściągać i nie instalować - ściągnąłem, zainstalowałem, i teraz gra nie dość, że sama się odpala w okienku, to na dodatek każdy łuk u obywatela w porcie krzaczkuje, i dzieją się dziwne rzeczy (dodam, że podczas wczytywania gry sypie errorami, ale gra się wczytuje). Muszę teraz reinstalować Gothica >.>

@Edit: http://i.imgur.com/RsKCrji.jpg
 

Button

Button

Użytkownicy
posty62
Propsy7
  • Użytkownicy
Potwierdzam.
Nie da się dołączyć do Magów Wody. Podczas linii dialogowej z Saturasem, kiedy wręcza nam szate nowicujsza gra wywala do pulpitu.

Jakieś pomysły, jak to obejść?
 

Taliasan

Taliasan

Moderator działu
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Moderator działu
Pobierz ten plik http://www.mediafire.com/download/i20n152jlb7hdp4/FIXNAANW.mod i dodaj go do modvdf i dopisz go w ini globala. A potem jeszcze raz sprawdź sava
 

Button

Button

Użytkownicy
posty62
Propsy7
  • Użytkownicy
Jak go dopisać w ini globala?
 

Taliasan

Taliasan

Moderator działu
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Moderator działu

Taliasan
Moderator działu

Problemy techniczne
#33 2014-04-21, 14:29(Ostatnia zmiana: 2014-04-21, 14:58)
W pliku GLOBAL_MOD_PL.ini, w tej linii,
VDF=GLOBAL_MOD_PL.mod  FIXNAANW.mod
Odstęp między nazwami dwie spacje
Tu jest tylko brakująca tekstura szaty nowicjusza, wiec jeśli nie grasz magami wody to musisz.

Post połączony: 2014-04-21, 14:58
Działa?? Napiszcie??
 

rajtek

rajtek

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
mam problem podczas ładowania moda wyskakuje mi error-message
"C: maximum texture size than 32. possible reasons: wrong gfx driver setup 
(install other drive)
,bad os state (try to reboot), or insufficient gfx hardware (buy better gfx card)

folder z grą przeniesłem do innego folderu bo wczesniej włączał sie normalny gothic 
mam windows 8 a karta graficzna AMD radeon HD 7500G

z góry dziękuje za pomoc
 

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1301
Propsy653
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rumby Taliasan myślał że wszyscy kochają gothica i tak zrobił że odpala się z systemem! Zmień programy startujące z systemem... config np
 
Zapraszam!

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty85
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No co do startu podczas systemu to już dawno to ustawiłem - chodzi mi po prostu o fakt, że po zainstalowaniu gmdk gra odpala się w okienku, a nie podczas startu systemu ^^ No i + te krzaczki jak na screenie, który zamieściłem wyżej.
 

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty3002
Propsy1304
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
bo nie umiesz GMDK zainstalować poprawnie i PRZED instalacją moda.
Ja tego nie wymysliłem że PRZED.
Nie będziesz miał GMDK to cie wyjebie z gry przy generowaniu Szaty Nowicjusza Wody i tyle. Oraz w wielu innych miejscach być może.
 
Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Thompson

Thompson

The Modders
posty655
Propsy150
  • The Modders
Nie ma znaczenia tu kolejność

Memorius - to jak w końcu? Znów zamęt wprowadzisz.
 

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty3002
Propsy1304
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
zawsze GMDK był instalowany na czysty Gothic
robiłem tak wiele razy ui zawsze tylko tak , tak też informował MaGoth
ja nie wiem czy to taka nowość dla was?
ja mam to od lat i zapomniałem kurwa nawet ze mam - nigdy mi sie żaden mod nie wykrzaczył na moim starym gówniany laptopie
mnie to to tam w sumie ch... obchodzi, czy instalujecie czy nie, tylko kur... bez spamu w tematach
głowy Sharky nie ma - nasza WINA -poprawimy , coś tam coś tam poprawimy
ale kodziarzy co se lecą na edit abilites i nieudaczników co może nawet nigdy żadnego moda nie instalowali i nie sluchają rad to kur... zaje... bym.
 
Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition


0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry