"Stare" gildie i zadania poboczne. 636268 1726

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 636268

Odpowiedzi 1726

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Dobra tu już wymiękłem, jak się dostać do świątyni Jarkendarze, tej na południowym rogu mapy, w środku przynajmniej w podstawowej wersji były tam zombie, obok bagienny golem.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
obszukaj budowlę dokładnie, też nie pamiętam! Są na pewno jakieś przełączniki, może strzał z kuszy, może wspinaczka po drabinach a może rosnące krzaki i ukryty przełącznik...

GothicFunn

GothicFunn

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.Witam wszystkich, mam problem... gdzie mogę znaleźdźć zaginiony klucz do GD? Przeszukałem już chyba wszystko...
2.Co zrobić żeby Akil chciał ze mną rozmawiać? reszte z zadanie pozwolenie dla kupców wykonałem
Nie wiem czy tylko ja tak mam ale w dolinie myśliwych mam 2 postacie Dragomira. Gdy chce dać skóry Alphenowi?? (4 warga) nie ma takiej opcji w dialogu

ODEJDŹ TU MUSISZ ZAWRÓCIĆ NIE MOŻESZ OBUDZIĆ MEGO PANA!!!

NIE zostanę tu budzimy śpiocha!!!

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Już mnie chuj strzela z tymi świątyniami :D do tej z pełzaczami to się dostałem, ale już co w środku zrobić to pomysłu nie ma, eh...

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
O co chodzi z tym całym forestem?On ma jakieś zadania poboczne?Gdzie on jest?
Byłem już u miltena a on przeteleportował dobara w okolice zamku....
Jest on w zamku czy w okolicy za nim?(przeszukałem cały teren wokół zamku)

Ponawiam

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy

Ponawiam
Forest to mag ognia, daje zadanie poboczne, stoi obok jaskini, do której się szło w próbie ognia (niedaleko czarnego trolla).

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ponawiam
przeczytaj post 281,  zależy jaki etap poszukiwań!

GothicFunn

GothicFunn

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.Witam wszystkich, mam problem... gdzie mogę znaleźdźć zaginiony klucz do GD? Przeszukałem już chyba wszystko...
2.Co zrobić żeby Akil chciał ze mną rozmawiać? reszte z zadanie pozwolenie dla kupców wykonałem
Nie wiem czy tylko ja tak mam ale w dolinie myśliwych mam 2 postacie Dragomira. Gdy chce dać skóry Alphenowi?? (4 warga) nie ma takiej opcji w dialogu

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
1. Rób zadanie z Falerem to znajdziesz klucz do GD.
2. Żeby Akil chciał z Tobą rozmawiać musisz zrobić prawie całe zadanie Zbrodnia i Kara, co do Dragomira nie miałem czegoś takiego, ze skórami warga również 0 problemów, a robiłem ten quest na 2 postaciach.

GothicFunn

GothicFunn

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A od kogo dostać misje "zbrodnia i kara"? Faler? chyba nie spotkałem takiego, gdzie go znajde?
wrzuce potem screen z Dragomirem'ami :) no i przez te skóry stanełem w miejscu w misji przyłączenia się do myśliwych.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Byłem wcześniej w mieście orków już z tamtąd teleportowałem Dobara.
Podobno jest gdzieś niedaleko zamku ale gdzie?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
A od kogo dostać misje "zbrodnia i kara"? Faler? chyba nie spotkałem takiego, gdzie go znajde?
wrzuce potem screen z Dragomirem'ami :) no i przez te skóry stanełem w miejscu w misji przyłączenia się do myśliwych.
Zbrodnia i Kara od Kiranora (myśliwy w mieście) albo od Iglerio w więzieniu w Khorinis. Misję związaną z Falerem otrzymasz robiąc Zbrodnie i kare, raczej się domyślisz potem co i jak :P

GothicFunn

GothicFunn

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No i tu jest problem.. bo Kiranor w dialogu ma tylko 'gdzie znajde obóz" a iglerio NIC...

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
No i tu jest problem.. bo Kiranor w dialogu ma tylko 'gdzie znajde obóz" a iglerio NIC...
Może masz już zaczęty? Domyślam się, że masz już wybraną gildię, opcja z Kiranorem pojawia się gdy spytasz się go o dołączenie do Myśliwych.

GothicFunn

GothicFunn

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak jestem magiem ognia. Zapytałem o dołączenie do myśliwych ale żadnej misji w dzienniku nie mam "zbrodnia i kara" w dialogu też brak tej opcji.
tutaj link do zdjęcia dragomira'ow
http://speedy.sh/YgNvb/dragimiry.png

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie żebym się o coś dopieprzał ale co do cholery robi poszukiwacz w 2R? tam na moście nad jaskinią z cieniostworami.
Ogólnie też wargi są przesadzone bo już 4 cieniostwory w jednej jaskini sprawiają mniejszy problem niż jeden warg :D

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
ten Poszukiwacz cię informuje że dostaniesz od nich wpiernicz w następnym rozdziale - tak mam być

GothicFunn
skoro jesteś Magiem Ognia to wszystkie zadania związane z przystąpieniem do Myśliwych przepadają
także Kiranor nie zleci misji Zbrodnia i kara i trzeba ją wziąc od Iglerio po gadce z Andre o więżniach

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Byłem wcześniej w mieście orków już z tamtąd teleportowałem Dobara.Podobno jest gdzieś niedaleko zamku ale gdzie?
ponawiam

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
ach ten latino dancer Diego.....  :lol: kumasz?

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Memorius lepiej mi doradź coś o tych świątyniach w Jarkendarze, bo mi się grać odechciewa jak musze iść z jakiegoś miejsca i go "nie skończyć" bo nie wiem jak :D

0 użytkowników
Do góry