"Stare" gildie i zadania poboczne. 543565 1726

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 543565

Odpowiedzi 1726

strzelec

strzelec

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Witam.
Mam problem z zadaniem "Stara kopalnia". Kiedy uwolniłem już wszystkie dusze i wychodzę do Górniczej Doliny (znowu za pomocą zwoju przemiany w chrząszcza), pojawia się jakiś kiepski obraz muru w kopalni i pojawia się czarny obraz...
Ktoś wie jak to naprawić?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A spróbuj się teleportować :D

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Nie wiem czy to coś da. Tam jest przecież przejście do innej lokacji a jak wiadomo nie da się w Gothic teleportować z jednej lokacji do drugiej.
Albo wchodzisz w niewłaściwe miejsce albo masz jakiegoś indywidualnego buga przy ładowaniu ze Starej Kopalni do Górnicza Doliny.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

strzelec

strzelec

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Albo wchodzisz w niewłaściwe miejsce albo masz jakiegoś indywidualnego buga przy ładowaniu ze Starej Kopalni do Górnicza Doliny.

Dziękuję Memorius za pomoc, ale czy na pewno nie ma jkiegoś rozwiązania? Bo ostatniego save'a mam sprzed paru dni...

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
 gdzie znajdę Leona po tym, jak dałem mu runę teleportacji? Garond powiedział, że będzie gdzieś w zamku, problem w tym, że przeszukałem cały zamek, a jego nie ma.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Jest nad więzieniem, skazańcy naprawiają tam dach. 

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam nadzieję, że wybrałem odpowiedni temat. Otóż jestem w świątyni Śniącego i problem pojawia się przy 4 piedestałach. Na 2 mogę umieścić te kryształy, na dwóch pozostałych już nie. Czego potrzeba, aby móc je aktywować? Gdzieś wyczytałem, że chodzi o kryształy demonów z pomieszczeń wcześniej. Demony wybite, wszystko z nich zebrałem i nic.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Dziwne, nigdy z takim bugiem się nie spotkałem. Jesteś pewien że wybiłeś wszystkie demony? Są one tam gdzie byli orkowi szamani w Gothic 1. 

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sprawdzę jeszcze raz, ale dam sobie łeb uciąć, że wszystkie już ubiłem.

Dawnwender

Dawnwender

Użytkownicy
Eksplorator Lochów
posty41
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Eksplorator Lochów
Czasami się tak zdarza, że w potworze nie wyleci chciany item - ja tak miałem np. ze smokami i nie tylko. Normalnie ze smoków leci Sfera Ziemi, itp. a mi się zdarzało, że po zabiciu nie wypadał ten przedmiot. Musisz wczytać save sprzed zabijania demonów. Myślę jednak że problem leży właśnie w tym, że nie ubiłeś WSZYSTKICH szamanów.

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przejrzałem po kolei wszystkie pomieszczenia, w jednym pojawił się kolejny demon, co jest dziwne, jako że już go wcześniej ubijałem. Miał przy sobie ten kryształ, przeszedłem dalej.

Gubernator

Gubernator

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,mam pytanie.Jak zrobić zadania od Wrzoda ? :)

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Trzeba udać się do Górskiej Fortecy (tam gdzie był/jest Kamienny smok).
W pobliżu spotkamy Wrzoda, który się tam przemieścił. Raczej należy pozbyć się potworków z okolicy bo Wrzód jest bardzo słaby i łatwo ginie . Potem udajemy się do fortecy i odnajdujemy pomieszczenie gdzie sa takie zamknięte drzwi. Drzwi te otwiera znajdująca się w sąsiednim pomieszczeniu dźwignia na półce z prawej strony.
Otwieramy pomieszczenie , załatwiamy demona i w skrzyni jest dokument Wrzoda.
Wracamy do Wrzoda i oddajemy go po czym najlepiej teleportować się do zamku.
Tam Wrzód już siedzi na tronie w miejsce Garonda i zleca kolejne zadanie.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Gubernator

Gubernator

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuje za pomoc ;)

Nhire

Nhire

Użytkownicy
posty12
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Elo, gdzie mam szukac tych goblinich grzybow ? w ktorej to jaskini jest ? od razu mowie ze chodzi o questa z kowalem by nalozyc ten efekt na miecz i zabic falera czy jak mu tam, wiem ze jeden mozna kupic za 10k od lutero, kupilem tego przenioslo, ale nie wiadomo gdzie i znowu nie wiem gdzie jest ...

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

من نمی توانم صحبت می کنن

Nhire

Nhire

Użytkownicy
posty12
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie wcielo vatrasa po powrocie z GD ? wszedzie zombie lataja, a ja musze odprawic rytual no...

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Po drodze do Kamiennego Kręgu go znajdziesz, dokładniej to kawałek przed Grimbaldem.

stary simon

stary simon

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pewien problem.. Pojawił się w postach wcześniejszych, ale mnie to nie pomogło.. ;/
Otóż po wejściu do chaty Grega nie ma tam dziennika..Skrzyni nie mogę otworzyć, bo Bezi mówi: "czym?" o.O
Po wpisaniu kodu na dziennik(w celu sprawdzenia oczywiście) i przeczytaniu go Greg się nie zjawia..
No i moje pytanie: co mogę zrobić? ;/

I czy powodem tego problemu może być to, że najpierw, zamiast otworzyć kołem sterowym skrytkę, wskoczyłem do niej górą i pozbierałem co tam było? ;o

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

I czy powodem tego problemu może być to, że najpierw, zamiast otworzyć kołem sterowym skrytkę, wskoczyłem do niej górą i pozbierałem co tam było? ;o
Oj mój imienniku... zjebałeś. Idź do Juana i jego kolegi, tam masz zapasowy strój bandyty.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry