"Stare" gildie i zadania poboczne. 631362 1726

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 631362

Odpowiedzi 1726

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3
Tam co były pełzacze ? I jest ten kufaer na podeście ?
Tam gdzie stał ten mag z misją zabić Crisa ?

cip cip cip Kukuryku cip cip cip

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Tam gdzie był Cris i jego bandyci.

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3
Hahaha. Memorius nie wiedziałem, że jesteś Goblinem :lol:
Masz bardzo donośny głos :D

W wersji 1.8 moglibyście więcej takich questów/postaci zrobić :cool:

Widzę się w roli chrząszcza :lol:

Post połączony: 2014-07-19, 15:44
Ps. Przepraszam, ale po dłuższym zastanawieniu się, zabiłem Cię :D

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Hahaha. Memorius nie wiedziałem, że jesteś Goblinem :lol:
Masz bardzo donośny głos :D

W wersji 1.8 moglibyście więcej takich questów/postaci zrobić :cool:

Widzę się w roli chrząszcza :lol:

Post połączony: 2014-07-19, 15:44
I zjebałeś, bo co rozdział możesz sobie chodzić i dostawać grzybki, Memorius górą jednak XD

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to szkoda... nie skorzystasz w kolejnych etapach gry z grzybowych bonusików :lol2:
Tak Dzerald, Memorius jest przydatny!

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3
Nic nie zjebałem:D

Wczytam zapis. Zrobiłem przed zabiciem :lol:
Dobrze wiedzieć.

Smutas

Smutas

Użytkownicy
posty34
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie mogę znaleźć rozwiązania.... mam zdobyć statek i potrzebuję info od Kaloma jak naładować pierścień. Od Sędziego wiem gdzie mieszkał (chyba chodzi o te spalone ruiny ta  gdzie spotykamy Dragomira), ale jak się z Kalomem spotkać? Z kim mam rozmawiać o duchach? Latam po lakacjach, gadam z kim się da i nic. Pewnie kogoś pominąłem.

Taliasan

Taliasan

Moderator działu
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Moderator działu
Nie zapomniałeś jak pewien mag wody ci pomógł w Jarkendarze w przywołaniu ducha??

Smutas

Smutas

Użytkownicy
posty34
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Chyba coś w grze spieprzyłem. W Jarkendarze żaden z magów nie ma takiej opcji dialogowej. Może dlatego że gram paladynem i powinienem dostać statek od Hagena? Tylko że on stoi pod fontanna i też nie ma opcji na statek. Załoga i kapitan jest, ale Hagen raz mi powiedział że nie mam załogi i dupa. Teraz mogę go tylko zapytać co będzie dalej robił.
Chyba w jakiś przedziwny sposób zablokowałem sobie możliwośc dalszej gry.

Taliasan

Taliasan

Moderator działu
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Moderator działu
Chodzi o Myxira

Smutas

Smutas

Użytkownicy
posty34
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dzięki. ledwo się do niego dostałem, bo co tylko trochę podejdę do Saturasa ten sam mnie zaczepia gadka że już na niego nie mogę liczyć (chyba za to że wytłukłem trochę bezimiennych NPC).

EDIT
To zaczyna być już irytujące. Brak solucji powoduje że człowiek się gubi i nie wiadomo co robić. Jestem już w 5 rozdziale na wyspie, dotarłem aż do Arnolda. Tylko jak iśc dalej? Przejścia nie ma, żadnych przycisków ani dźwigni nie mogę znaleźć.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Musisz pociągnąć dwie dźwignie w wieżyczkach obok mostu. Najpierw lewa wieża, a potem druga (z drzwiami). Chodzi o te w które wcześniej strzelałeś z łuku. 

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
EDIT
To zaczyna być już irytujące. Brak solucji powoduje że człowiek się gubi i nie wiadomo co robić. Jestem już w 5 rozdziale na wyspie, dotarłem aż do Arnolda. Tylko jak iśc dalej? Przejścia nie ma, żadnych przycisków ani dźwigni nie mogę znaleźć.
było wiele razy

Smutas

Smutas

Użytkownicy
posty34
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
było wiele razy

Bardzo możliwe, ale gdzie? Przeglądanie tylu stron pełnych postów potrwa godziny.

A możesz mi podać gdzie znajdę opis jak otworzyc wrota w tej komnacie z kilkoma drzwiami? Próbowałem robic tak jak w G2, ale całkiem to pozmieniano. A sprawdzanie dziesiątek wariantów wciskania przycisków to stracone kolejne godziny i tylko nerwy.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler
Kurwa!
przecież masz podany post gdzie jest solucja Irdorath!!
jest też tu...

ulumulu

ulumulu

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie moge znalezc klucz do skrzyni grega kiedy nie ma go w schowku ani w drugiej skrzyni, a moze jest ale go nie widze. Pmozcie bo jak nie to bede musial wymordowac caly oboz bandytow. chcecie ich miec na sumieniu? jezeli t blad gry (path 1.7) t dajcie chociaz kod na ten klucz

XovoX

XovoX

Użytkownicy
entropy increase manager
posty164
Propsy123
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • entropy increase manager
http://themodders.org/index.php?topic=21776.msg1138716#msg1138716

Dla niekumatych:

na górze masz pod napisem "the modders" rozwijane menu i NA PIERWSZYM MIEJSCU opcję SZUKAJ. Wpisujesz frazę "klucz do skrzyni grega" i masz odpowiedź.

Ludzie grają na kodach, włażą tam gdzie nie powinni i kiedy nie powinni (to do Twojego wcześniejszego posta w którym pisałeś jak to w 1 rozdziale obrabowałeś ognistego smoka i rozwaliłeś jakiś obóz orków)
Rozwalają bez skrupułów imienne postacie (to do tej groźby wyrżnięcia obozu piratów powyżej) a potem są pretensje i pytania jak zrobić coś co się zawaliło albo jak kodem przywołać kogoś kogo się zabiło (to tak do ogółu graczy).

Temat do wywalenia.

ulumulu

ulumulu

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie jestem taki cienki zeby potrzebwac kodow aby w 1 rozdziale zdobyc skarb ognistego smoka i rozwalic oboz orkow. po drugie mam wytrychy i klucz a bezi caly czas gada ,,czym?,, i nie mowie o wybiciu piratowtylko bandytow i to w samoobronie bo jak tam pojde bez zbroi to mnie zaatakuja

XovoX

XovoX

Użytkownicy
entropy increase manager
posty164
Propsy123
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • entropy increase manager
1. Mój błąd, nie piratów a bandytów. Jednak dalej pojawia się problem wybicia średniej wielkości stada imiennych bohaterów co uniemożliwi wykonanie paru zadań no i skoro wszystkich pozabijasz, jak się dostaniesz do komnat adanosa? Trzeba pogadać, dowiedzieć się o grobowcach, później przywołać quarhodrona i tak dalej.
2. jak w 1 rozdziale dostałeś się do górniczej doliny?

ulumulu

ulumulu

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kolo wierzy xardasa wspiac sie na skalki przejsc sie do przeleczy i zeslizgnac sie w mejscu gdzie sa wodospady i juz jestesmy. powrot jest prostrzy wystarczy przejsc po belkach podtrzymujacych drewniana zapore na przeleczy. jeszcze prosciej obrobic smoka. trzeba przemienic sie w wilka isc do smoka, znalezc odpowiednie skalki o wspinaczki, odmienic sie i szybko wspinac. co do chaty klucza grega to mam blad bo klucz do chaty grega zniknal mi z ekwipunku

0 użytkowników
Do góry