Brak dubbingu jest tutaj dobry akurat w mojej opinii, a grafika chociaż fakt mogła być lepsza, to daje klimat, ale minusy
- Powtarzalność questów. Zrób to doniesz siamto, zabij mi tego uja, albo rozwal tych bandytów. W o OIM był + bo dzięki wątkowi historycznemu było parę ciekawszych historii
- Monotonna w pewnym momencie, oraz nużące podróże podczas których możesz trafić co najwyżej na obcy patrol, kupców lub bandytów albo o wiele silniejszych, albo tka słabych, że uciekają
- W sumie tak poza tym, że możemy zostać kim tam, to mały wpływ na świat relacje. Taka stuczność w relacjach
- Słabo rozbudowany wątek małżeństwa (nie. Nie chodzi mi o chędożenie <.< )
- W sumie brak historii prawdziwej, ale to tylko dla mnie chyba, ponieważ poprostu lubię taki klimat a nie inny(chociaż w na mod wprowadzający świat GoT długo grałem)
- AAAA i w WB oraz Dzikich Polach to samo. Znikający na jakiś czas NPC. w WB przeżyłem, ale przez zniknięcie Radziwiła podczas questu z Czarnym Hetmanem i rewoltom niechcący obaliłem Kazia i jednocześnie zjebałem fabułe, bo zniknął na kilka tygodni i wrócił po fakcie. Wszyscy twierdzili, że nie wiedzą gdzie jest. w WB to samo było