Aha. Teraz odpaliłem Globala, i okazało się, że nie trzeba nic robić, od razu jest grafika jak z L'hiver
Up. Dla grafiki.
edit. Nie mam teraz wejścia do doliny przodków tam gdzie było oryginalnie. Czy jest teraz umiejscowione gdzieś indziej? A jeśli nie, to czy da się jakoś zrobić aby było znowu przejście (Wyłączając usunięcia l'hivera)?
edit2: Znalazłem jako takie rozwiązanie. Otóż wrzuciłem save z globala którego miałem jeszcze zanim wrzuciłem l'hivera. Wczytałem go, i miałem normalnie przejście do doliny przodków. Ale gdy wziąłem nową grę, to przejście już było. Wniosek? Zacząć nową grę bez l'hivera, zapisać, wrzucić l'hivera, grać. Pewnie trzeba by było też wejść do doliny przodków. Tak czy tak ktoś na przyszłość ma gotowe rozwiązanie ;). Dajcie do faqu albo czegoś w ten deseń.
Edit 3. To jednak nie jest dobry pomysł. Niektóre domy nie są zbyt dobrze wczytane. Wygląda to tak, jakby mod chciał wygenerować dwie różne rzeczy w jednym miejscu. Wracamy do punktu wyjścia. Jak spakować i podmienić tekstury i modele?