Wiele miesięcy minęło, odkąd na poważnie zajęliśmy się problemem. Dziś w końcu postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce i udało osiągnąć się konkretne rezultaty z pomocą kilku banów. Efekty okazały się powalające.
Udało nam się stworzyć dyskusję na miarę
starych dobrych czasów puszczając do nich oczka.
Tak oto Ali uczył się parkować
Aztek [19:46]: tutaj ZOMO, przejmujemy SB
DzikiBen [19:47]: macie prawo (obowiązek) zachować milczenie
Memorius [19:47]: powaznie?
Aztek [19:47]: wszystko co powiecie, może być użyte do zbanowania was.
Memorius [19:47]: a mileiscie kiedys do czynie z ZOMO?
Aztek [19:47]: WSZYSTKO
Memorius [19:47]: bo ja tak
Fabiosek [19:47]: Halo, policja? Proszę przyjechać na Themodders.
DzikiBen [19:48]: powtarzanie gównianych memów także podchodzi pod paragraf, Fabiosek
DzikiBen [19:48]: to nie kwejk, wypierdalać
Aztek [19:49]: zostawcie SB i idźcie oglądać let's playe ne YT
Werewolf [19:49]: Popieram

DzikiBen [19:49]: dzisiaj to my się ritamy i my zamykamy forum
Memorius [19:49]: jutuba to zuo
Aztek [19:49]: ty też, thorusorc
Fabiosek [19:49]: ta
DzikiBen [19:50]: themodders jest dla prawdziwych mężczyzn, nastolatki, które nie starły jeszcze mleka z meszka pod nosem pozostaną w kwarantannie (youtube)
Werewolf [19:50]: Ja nie ogladam lets pleyi. Juz nie. Wyroslem

Memorius [19:50]: ale dzieci lubią ruchome obrazki'
DzikiBen [19:50]: żywiąc się ochłapami Roja i Rocka oraz gównianymi letpleyami z minecrafta
Aztek [19:51]: minecrafta, dayz i pochodnych od dayz
Fabiosek [19:51]: Let's playe oglądają typy, którzy nie mogą sobie pograć.. tak się przyjeło.
Fabiosek [19:51]: Akurat to standardowe survivale
Memorius [19:51]: albo nie umieją
Fabiosek [19:51]: niczym nie zachwycające.
Werewolf [19:51]: Albo Ci ktorzy maja z czyms problem. Zawsze latwiej to sobie przewinac do odpowiedniego momentu niz szukac w poradniku lub czekac na odpowiedz.
DzikiBen [19:51]: letsplaye oglądają gimnazjaliści, którzy mają za dużo wolnego czasu
Fabiosek [19:51]: racja.
Memorius [19:51]: a lekcje?
Fabiosek [19:52]: Po co w gimnazjum robić lekcję?

Memorius [19:52]: ja odrabiałem
Mac Dun [19:52]: Też tego nie rozumiem

DzikiBen [19:52]: a teraz żegnamy, idzcie oglądać śmieszne gify
Aztek [19:52]: żeby potem nie robić na frytkownicy, fabiosek
Aztek [19:52]: no, nara.
Aztek [19:53]: no to dziki - ritam

Fabiosek [19:53]: ta
Aztek [19:53]: ok, mamy pierwszego bana
Fabiosek [19:53]: Uzasadnij
Fabiosek [19:53]:

Memorius [19:53]: Ja np rozumiem ,ze Mac Dun nie rozumie
Aztek [19:54]: mamy drugiego
Werewolf [19:54]: Hue hue hue
Werewolf [19:54]: HAHAHA
DzikiBen [19:54]: mamy trzeciego
Werewolf [19:54]: PEWKA.
DzikiBen [19:54]: ritam Aztek

Werewolf [19:54]: ALBO NJE

Werewolf [19:54]: Tu sie nikt nie rita
Werewolf [19:55]: Aztek - czemu Lords of the Fallen czy jak to tam Cie tak fascynuje?
Aztek [19:55]: dobra, dostałeś szansę za prawidłową odpowiedź. możesz odejść w pokoju.
Aztek [19:55]: tu się nikt nie rita, dziki
DzikiBen [19:56]: wiecie, że Aztek na starym forum miał nick Ziom126p? tak tylko mówię, bo śmieszny.

Werewolf [19:56]: Aztek z Tobą i z duchem Twoim
Aztek [19:56]: nołnejmy już tego nie przeczytają

Aztek [19:57]: a dzikiben miał dzikiben4, to dopiero kompromitujące
Aztek [19:58]: patrz jak tu cicho i spokojnie - a to tylko dwa bany
Aztek [19:58]: wyobraź sobie ile dobrego mogłoby przynieść 10 banów
Werewolf [19:58]: Wielka Twa moc
Aztek [19:58]: miałeś szansę, werewolf
DzikiBen [19:59]: odrobina totalitarnego ucisku i od razu przyjemniej. powietrze jakieś czystsze.
Mac Dun [19:59]: Zgadzam się

Ali G [20:00]: no to 4 i 5 ban przyszedł

Aztek [20:00]: nom

Ali G [20:01]: dla takich akcji warto nawet tego bana na sb wyrwać

DzikiBen [20:01]: Aliego nie banuj, ma dobry gust muzyczny
Aztek [20:01]: Ali - miałem Cię banować, ale dziki mówił, że masz predyspozycję
Aztek [20:01]: e*
Aztek [20:03]: o mały włos nie wpuściłem ćmy do pokoju
Aztek [20:03]: mój pokój jest nieskalany owadami
Splash [20:03]: aż tak się ich boisz?
Mac Dun [20:04]: Ten memorius mnie już wkurwia ostro
Aztek [20:04]: jest piątyt
Ali G [20:04]: monitor by to zweryfikował

DzikiBen [20:04]: Ali G - zapoznałem się ostatnio z Quantum Fantay i było bardzo fajne
Aztek [20:04]: czemu mac dun jeszcze pisz... a, no tak
Mac Dun [20:04]: Lubie Dark Soul

Splash [20:04]: ja też chociaż nie grałem
Ali G [20:04]: ale zapoznałeś się z tym albumem co ja?
Ali G [20:05]: bo jak wróce na chate to zamierzam całą dyske ścią...
Aztek [20:05]: mac duna nie mogę zbanować, bo się go nie da :C
Ali G [20:06]: widzę w tym zespole duży potencjał
Aztek [20:07]: kurde, można teraz nawet zacząć jakąś rzeczową dyskusję
DzikiBen [20:07]: yhym
DzikiBen [20:08]:
https://www.youtube.com/watch?v=A-Opcjc-hBU
szczególnie fajne i stylowe

Aztek [20:08]: może nauczymy aliego parkować

DzikiBen [20:09]: ja ostatnio nieco zaczytuje się w literaturze poego i rezultatem jest znalezienie tej płytki:
https://www.youtube.com/watch?v=c4sJrz3NNDU
DzikiBen [20:10]: nie jest to może żadne arcydzieło, ale doskonale oddaje klimat jego literatury. solówka Wilsona, Raven, był właśnie oparty na opowieściach o duchach w stylu wiktoriańskim i czerpał garciami z literatury Poe'go

Aztek [20:11]: oj, to chyba aż za poważne tematy
DzikiBen [20:11]: tak

DzikiBen [20:12]: tak czy inaczej polecam, szczególnie na słuchawkach

Aztek [20:12]: mi z linków aliego bardziej podobał się ten pierwszy link
Aztek [20:13]: chociaż brzmi trochę jak z japońskiej gry na psx
DzikiBen [20:13]: Aztek, przede wszystkim trzeba nauczyć adeptów smażyć twarde pierogi i rzadziej odchodzić od kompa.
Aztek [20:13]: no to proponowałem niżej, żebyśmy nauczyli aliego parkować
Ali G [20:14]: tu akurat jest po przesłuchaniu całej dyski i mógłbym sypnąć jeszcze kilka linków z asturias
DzikiBen [20:14]: :>
Aztek [20:14]: Wiesz Ali jak się parkuję?
Aztek [20:14]: e*
DzikiBen [20:14]: skoro już o tym mowa, pora na wizytę w sklepie

Ali G [20:15]: lol nope
DzikiBen [20:15]: za każdym razem kiedy piszesz 'zw' spływa na Ciebie ulewa podejrzeń.
Aztek [20:15]: to dobrze, nauczymy Cię
Aztek [20:15]: dziki - idziesz do tego sklepu?
DzikiBen [20:15]: nie pisz "zw" i najlepiej w ogóle nie odchodź od kompa. parkuj. naucz się postoju.
Ali G [20:16]: mam się czego obawiać?
DzikiBen [20:16]: tak, bajerować do milfa

Aztek [20:17]: poczekaj z tym, nauczymy aliego parkować najpierw.
Aztek [20:17]: póki co sypnąłeś ogólnikami tylko - a trzeba bo nauczyć, żeby był twardym pierogiem
DzikiBen [20:18]: milfy szybko się starzeją. właściwie to zawsze gra na czasm, ale ok - zrobię wyjątek.
Aztek [20:18]: ali - musimy określić poziom. jesteś miękkim pierogiem?
DzikiBen [20:19]: zła lub poprawna odpowiedź na to pytanie zaważy na całej Twojej przyszłości.
DzikiBen [20:19]: poważnie, poważnie się zastanów.
Ali G [20:20]: to ja już chciałbym podać odpowiedź
Ali G [20:20]: ...
Ali G [20:20]: nie?
Aztek [20:20]: dobrze, to znaczy, że czeka Cię w życiu jeszcze długa przeprawa na gorącym oleju
Aztek [20:20]: ale my Ci z tym pomożemy
DzikiBen [20:21]: potrzeba wiele presji żeby wykuć diament.
Aztek [20:21]: po pierwsze - droga do bycia twardym pierogiem nie jest usłana różami.
Aztek [20:22]: możesz być całe życie miękkim pierogiem i codziennie żałować dnia wczorajszego
DzikiBen [20:22]: przede wszystkim musisz zrezygnować z odchodzenia od kompa. bezapelacyjnie. drugim i obowiązkowym krokiem jest rezygnacja z discopolo.
Aztek [20:23]: lub być twardym i nie czekać na cudowne zmiany nie mając do czynienia z patelnią
Ali G [20:23]: no to mam już za sobą
Aztek [20:23]: brak odchodzenia od kompa da Ci więcej pewności siebie w stosunku do swoich celów
Aztek [20:24]: i tu wychodzi kolejna zasada - postaw siebie w środku i dąż do swoich celów
Aztek [20:24]: twarde pierogi są atrakcyjne same w sobie
Aztek [20:25]: miej wyjebane na inne pierogi - to nic Ci nie przyniesie
DzikiBen [20:25]: bierz sprawy w swoje ręcę, ale nie zabijaj smutków rękoczynami. to jedna z zasad, którą powinien żyć pieróg twardy.
Aztek [20:26]: im bardziej to rozumiesz, tym na bardziej apatycznego wyglądasz. a wraz z tym łatwo przychodzą miejsca do parkowania.
DzikiBen [20:27]: Twoje kompleksy pochodzą z wewnątrz, spraw, by Twe wnętrze było dobrze przyprawione i syte. dobry farsz do połowa sukcesu.
Aztek [20:27]: nie zapominaj, że na znalezieniu miejsca twoja rola twardego pieroga się nie kończy
Ali G [20:28]: matko, ile wyrzeczeń to kosztuje :o
DzikiBen [20:28]: pieróg jest jak kolonia bakterii. im więcej patelnianego ciepła otrzymuje, tym silniejszy i twardszy rośnie.
Aztek [20:28]: nie staraj się też zbyt długo przymierzać do swojego miejsca parkingowego. jeżeli będziesz zbyt długo się wahał inny twardy pieróg może zająć twoje miejscie.
DzikiBen [20:29]: wszyscy jesteśmy podróżnikami na drodze ku nieskonczoności.
Aztek [20:30]: jeżeli twoje miejsce parkingowe jest już zarezerwowane - wjeżdżaj pewnie.
DzikiBen [20:31]: gorące noce i zimny tiger - to jedne z zasad, którymi należy żyć.
Aztek [20:31]: może byc zarezerowane, ale nie musi swoją drogą. wystarczy, że będzie wolne.
Ali G [20:31]: no akurat tiger odpada...
Ali G [20:31]: mam nadzieje że to nie jest konieczne
Aztek [20:33]: w każdym razie - podczas parkowania nie musisz się bawić. parkuj tak daleko, jak pozwala Ci na to krawężnik. miejsca przy liniach parkingowych możesz, a nawet musisz zajmować. nie stawiaj się bezsensowanie na samym środku miejsca.
Aztek [20:34]: cofaj się i podjeżdzaj jeszcze raz, by znaleźć najlepsze miejsce na swoim polu.
Aztek [20:35]: nie krępuj się od czasu do czasu robić krótkich przerw, by benzyna wystarczyła na dłużej.
Aztek [20:36]: zrozumiałeś wszystko do tej pory?
Ali G [20:36]: po teorii przydałyby się jakieś ćwiczenia

Ali G [20:39]: no ale kontynuuj
Aztek [20:39]: tu nie ma ćwiczeń, jest tylko praktyka z prawdziwego zdarzenia. musisz być po prostu twardym pierogiem - to cały sekret. pozostaje Ci się zabezpieczyć zapinając pasy bezpieczeństwa. wiadomo, że największa brawura jest bez nich, na co też można sobie pozwolić - wystarczy pamiętać, by przed końcem benzyny wyjąć kluczyk ze stacyjki i poprosić o pomoc w zaciągnięciu ręcznego.
Ali G [20:41]: ale czy mogę Ci ufać? czy możesz siebie uznać już za twardego pieroga?
Aztek [20:42]: tak, ale kiedyś byłem miękkim pierogiem, tak jak Ty teraz.
Aztek [20:44]: za moment powinien wrócić dziki, zobaczymy czy będzie miał coś do dodania
Ali G [20:44]: może nie poszedł wcale do sklepu
Ali G [20:45]: if you know...
Aztek [20:45]: poszedł poszedł
Aztek [20:45]: myślę nawet, że już doszedł
Ali G [20:49]: kurcze mam nadzieje, że szybko przyjdzie bo poza domem stawanie sie twardym pirógiem jest cięższe
Aztek [20:53]: prawdę mówiąc to już się nie zmieścił w zadeklarowanym czasie. albo właśnie udało mu się osiągnąć cel twardego pieroga, albo są kolejki. chociaż niezależnie od opcji, zaraz powinien się zjawić.
Ali G [20:54]: zależy ile zatankował
Aztek [20:57]: dziki ma mały bak anyway

Aztek [20:58]: tj. może nie mały, ale dużo pali
Ali G [20:58]: wszystkie twarde pierogi zwierzają się z takich rzeczy?

Ali G [20:58]:

Aztek [21:02]: cóż, niech się spóźnia. lepiej dziki, niż okres.
Ali G [21:04]: no niestety czasem i pasy mogą pęknąć
Aztek [21:05]: tak, ale na ogół spełniają swoje zadanie.
Ali G [21:06]: efekty uboczne mogą przyjść nawet po 9 miesiącach
Aztek [21:06]: najbezpieczniej jest jeździć z pasami, a jak już kończy się benzyna, to po prostu je można je odpiąć, wyciągnąć kluczyk ze stacyjki i zaciągnąć ten ręczny.
Aztek [21:09]: ale zawsze warto uważać - szczególnie jeżeli miejsce parkingowe nie jest zarezerwowane na twoje nazwisko. głupio tak, jakby benzyna się skończyła, gdy stoisz na miejscu parkingowym, które masz zamiar rano zwolnić.
Ali G [21:11]: ale niektórzy czując te ogarniające ciepełko nie zważają na bak :C
Aztek [21:12]: potem w najgorszym wypadku, znając te wszystkie OC/AC, skończyłbyś wypłacając odszkodowanie przez całe życie
Aztek [21:12]: to są tzw. piraci drogowi. twardy pieróg zachowuje stalowe nerwy i wie czym jest bezpieczeństwo.
Aztek [21:13]: jak ważne jest bezpieczeństwo*
Ali G [21:17]: no i Dzikiego nie ma, czyżby złamał pierwszą zasadę?
Aztek [21:18]: jest
DzikiBen [21:19]: czo
DzikiBen [21:19]: nie spotkałem seksownego milfa :(
DzikiBen [21:19]: Aztek, możesz przystąpić do ceremonii i zdradzić sekret. pora na Ostateczną Inicjację.
Ali G [21:20]: mam nadzije, że jestem gotów
Aztek [21:20]: Ali, jesteś gotów by wkroczyć na patelnię życia i stać się prawdziwym, twardym pierogiem.
Ali G [21:21]: odkręcaj kurek
Aztek [21:22]: gratuluję
Volfer [21:23]: Czy na TheModders był choć jeden dzień kiedy panowała zgoda ?
Ali G [21:23]: Dziękuje! Mam nadzieje, że was nie zawiodę!!
DzikiBen [21:24]: odważnych, beztroskich, drwiących, brutalnych i parkujących - takich nas chce mądrość. ona jest niewiastą i zawsze miłuje tylko wojownika.
Ali G [21:27]: pięknie powiedziane

DzikiBen [21:29]: Volfer?
DzikiBen [21:29]: czyżby szykował się kolejny ban?

Aztek [21:30]: tak
Aztek [21:32]: nauka parkowania została zapisana. być może wykorzystam to w temacie Kyra o upadku forum.
DzikiBen [21:32]: Aztek, nie obrażaj mego baku tuż za moją rurą wydechową.
DzikiBen [21:33]: mój bak jest pojemny i perfekcyjny, można wręcz powiedzieć, że jest czarną dziurą z nieograniczonymi zasobami.
Ali G [21:34]: Aztek przyznaj się, że sam jeździsz na lpg

Aztek [21:34]: nie ma się czym chwalić, jazda jest najprzyjemniejsza, kiedy benzyna się już kończy
DzikiBen [21:34]: Aztek ostatnio nawet pokolorował swoje auto

Aztek [21:35]:

Ali G [21:36]: pewnie na czarno

DzikiBen [21:37]: oj nie, wręcz przeciwnie. z jakiegoś powodu woli kolorowe auta, chociaż nigdy nie podzielałem jego fetyszowych zapatrywań.
Aztek [21:38]: tak jak ja nigdy nie rozumiałem twojego zamiłowania do amerykańskich produktów
Aztek [21:38]: lub nawet inspirowanymi ameryką
Ali G [21:39]: kiedyś chciałbym się przejechać na japoński parking...
Aztek [21:39]: to całkiem dobry pomysł
Aztek [21:39]: tylko jak się orientuję z filmów dokumentalnych, to tam wszystkie miejsca parkingowe porośnięte krzakami
DzikiBen [21:40]: o tak. japońskie auta są najpiękniejsze.
Ali G [21:40]: no tego własnie nie czaje
Ali G [21:40]: tylko widoczność zawęża
Aztek [21:42]: nom
Ali G [21:43]: ale mi tam to aż tak nie przeszkadza, byle było wolne
Aztek [21:43]: no wiesz, ale jak dbasz o swoje auto (swoją droga prostując, dziki przekręcił, to nie auto pomalowałem), to chcesz go postawić w jak najlepszym miejscu parkingowym
Ali G [21:45]: złapać kapcia przykra rzecz
Aztek [21:46]:

Aztek [21:46]: no. niemoc zaparkowania swojego wozu przeraża.
Ali G [21:49]: no tu trzeba mieć zapasowe koło, ale sprężarkę

Aztek [21:50]: nom, ale wtedy trzeba ostrożnie parkować, a to już nie to samo
Aztek [21:52]: pozostaje jeszcze dopowiedzieć, że najlepsze miejsca parkingowe, to te, które nie były wcześniej zajmowane.
Ali G [21:53]: ale jaką precyzją trzeba się wtedy wykazać
Ali G [21:53]: słyszałem, że takie miejsca są strasznie ciasne
Aztek [21:54]: i mają próg zwalniający, ale jest spora satysfakcja ogółem
Ali G [21:55]: ale imo w tych czasach porywając się na takie miejsca łatwo o prokuratora :C
Ali G [21:55]: bo takie miejsca nie są jeszcze w pełni oddane do użytku
Aztek [21:56]: nie no, wiadomo, że nie parkujesz na miejscach, gdzie asfalt nawet dobrze nie wysechł
Ali G [21:57]: dlatego takie miejsca można uznawać za swojego rodzaju trofeum, krwiste trofeum