Gothic 3 The Beginning 16118 45

O temacie

Autor

Zaczęty 17.06.2008 roku

Wyświetleń 16118

Odpowiedzi 45

Basior
  • Gość

Basior
Gość

Gothic 3 The Beginning
2008-06-17, 15:47(Ostatnia zmiana: 2010-03-09, 20:36)
Wczoraj ściągnąłem sobie  gothica wersja na komórki i włączyłem to od razu buzia mi się uśmiechnęła od muzyczki z Gothica 3 posiadająca najlepszą muzykę w całej sadze!! Gdy włączyłem dowiedziałem się, że gramy młodym Xardasem . Ogólnie lokacje też są fajne nie wiem jak z fabułą bo u mnie z angielskim licho  :)  . Chyba pozycja obowiązkowa dla miłośnika sagi Gothic  :)   . A jak wam Gothic w wersji komórkowej przypadł do gustu??

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
ściagnij sobie PL wersję

Basior
  • Gość
A co myślicie żeby zrobić moda o wydarzeniach z komórkowej wersji??  :mellow:

Cytat: Thomask link=topic=2110.msg18272#msg18272 date=Jun 17 2008, 15:48\'
ściagnij sobie PL wersję
Już ściągnąłem  :)

Cronix

Cronix

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

Cronix

Gothic 3 The Beginning
#3 2008-06-18, 12:33(Ostatnia zmiana: 2008-06-18, 12:35)
Ja tam gram na komie dłuuugo przed polską premierą fajna...... tylko na początku troche gupia bo jakoś se nie wyobrażam Xardzia jako wojownika....oczywista potem czary

Nie dawno znalazłem w necie takie opowiadanko na podstawie Gothic'a na początku trochę dziwne bo...."pisarz" jest początkujący
LINK:
wersja low-fi (a właściwie archiwa): http://forum.gothic.phx.pl/archive/index.php/t-5033.html
wersja hi-fi (forum): http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=5033
Miłego czytania

WAKACJE

Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową.

Jeśli myślisz, że jesteś tym, za kogo uważają cię twoi przyjaciele i twoi wrogowie, to znaczy, że z pewnością siebie nie znasz.

Klik

HEH

LOL

"Tylko jeden szkop..."

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Nie dawno znalazłem w necie takie opowiadanko na podstawie Gothic'a na początku trochę dziwne bo...."pisarz" jest początkujący
A bo ty to kurwa profesjonalista jesteś.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

Gothic 3 The Beginning
#5 2008-07-01, 20:11(Ostatnia zmiana: 2008-07-01, 20:34)
Grałem i muszę powiedzieć przyjemnie się przy tym siedziało. Można było sobie spokojnie expić i było nawet parę zadań pobocznych a i także wybrać można, czy posługiwać się magią, bronią dystansową czy też bronią dwuręczną tudzież jednoręczną. Trochę tandetnie zaskakująca końcówka, ale to pewnie tylko moje zdanie. Świat z normalnego Gothika niestety nie zgadzał się z tym komórkowym. Ogóle bardzo dobra gra (jak na komórkową oczywiście)

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Trolle, wilki, ścierwojady... Wszystko wygląda jak w oryginalnym G3 :P  Cieszy mnie ,że twórcy zabali o takie szczegóły^^

Nastro

Nastro

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Tylko szkoda, że przy spolszczeniu niektóre nazwy potworów pozmieniali np. Ścierwojad - Padlinożerca, Krwiopijca - Krwawa Mucha. Jednak wolałem poprzednie nazwy...

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Te nazwy znaczą dokładnie to samo...

drzazga17

drzazga17

Użytkownicy
posty38
  • Użytkownicy
bo to są synonimy! :lol2:

wie ktoś przypadkiem czy jest wersja na PPC ?

Ksondar

Ksondar

Użytkownicy
posty19
  • Użytkownicy

Ksondar

Gothic 3 The Beginning
#10 2009-05-09, 17:50(Ostatnia zmiana: 2009-05-09, 19:12)
Ja sobie tą grę rok temu ściągnąłem, później szkoda mi było forsy na wersję PL. Nie mogę przyjść misji z zabiciem bandytów, bo są za silni. ;)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
aha  
;)

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Gothic 3 The Beginning
#12 2009-05-09, 19:11(Ostatnia zmiana: 2009-05-09, 19:13)
Drzazga - powinieneś mieć javę w standardzie, jeśli nie ma, poszukaj po necie.
Ksondar - to masz się czym chwalić.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Widziałem u kolegi na komórce tą grę.
Tibiowata strasznie ale czego można się spodziewać po grach na komórkę? Ogólnie głupotą jest wywalanie pieniędzy w błoto dla gry na sprzęcie do tego całkowicie nie przeznaczonym - telefony są potrzebne do komunikacji a nie do grania... chyba że ktoś sobie lubi poruszać 1no piksel 'owymi ludzikami :]

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Platforma N-Gage <IMO straszny shit - Symbian masakruje wszystko, do czego się go wsadzi> zyskała sporą popularność, więc telefony do gier się nadają.

PS: Sam mam palmtop - niby organizer, nie przeznaczony do grania, a grafika w niektórych grach dorównuje PSXowi :]

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
Cytat: mEatrikZ link=topic=2110.msg50787#msg50787 date=May 10 2009, 12:10 AM\'
Platforma N-Gage <IMO straszny shit - Symbian masakruje wszystko, do czego się go wsadzi> zyskała sporą popularność, więc telefony do gier się nadają.

PS: Sam mam palmtop - niby organizer, nie przeznaczony do grania, a grafika w niektórych grach dorównuje PSXowi :]

Moim zdaniem to jest głupotą, jak ktoś tak bardzo lubi grac i nie ma nic lepszego do roboty niż granie na komórce bądź innych urządzeniach cały czas to niech najlepiej przyczepi sobie do pleców PC#msgote author=mEatrikZ link=topic=2110.msg50787#msg50787 date=May 10 2009, 12:10 AM\']Platforma N-Gage <IMO straszny shit - Symbian masakruje wszystko, do czego się go wsadzi> zyskała sporą popularność, więc telefony do gier się nadają.

PS: Sam mam palmtop - niby organizer, nie przeznaczony do grania, a grafika w niektórych grach dorównuje PSXowi :] [/quote]

Moim zdaniem to jest głupotą, jak ktoś tak bardzo lubi grac i nie ma nic lepszego do roboty niż granie na komórce bądź innych urządzeniach cały czas to niech najlepiej przyczepi sobie do pleców PCta by nie rozstawać się z nim ani na krok i zawsze móc "wrócić" do swojej ulubionej gry kiedy tylko mu się to spodoba ;)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
a wiesz w ogóle w jakich okolicznościach sięga się na gry po telefon?

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
Cytat: Thörbjorn link=topic=2110.msg50792#msg50792 date=May 10 2009, 12:30 AM\'
Nie nie wiem, oświeć mnie  :]

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Gothic 3 The Beginning
#18 2009-05-10, 05:55(Ostatnia zmiana: 2009-05-10, 05:57)
Moim zdaniem to jest głupotą, jak ktoś tak bardzo lubi grac i nie ma nic lepszego do roboty niż granie na komórce bądź innych urządzeniach cały czas to niech najlepiej przyczepi sobie do pleców PC'ta by nie rozstawać się z nim ani na krok i zawsze móc "wrócić" do swojej ulubionej gry kiedy tylko mu się to spodoba biggrin.gif

...albo niech kupi przenośną konsolę. A na nią nie ma kasy / ma za mało miejsca w kieszeni. No to co mu zostało? Pograć na telefonie.

PS:

Ja też nie wiem - nigdy nie sięgałem NA gry PO telefon :]

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Gothic 3 The Beginning
#19 2009-05-10, 09:00(Ostatnia zmiana: 2009-05-10, 09:01)
Cytat: Zoom link=topic=2110.msg50790#msg50790 date=May 10 2009, 12:20 AM\'
Moim zdaniem to jest głupotą, jak ktoś tak bardzo lubi grac i nie ma nic lepszego do roboty niż granie na komórce bądź innych urządzeniach cały czas to niech najlepiej przyczepi sobie do pleców PC#msgote author=Zoom link=topic=2110.msg50790#msg50790 date=May 10 2009, 12:20 AM\']Moim zdaniem to jest głupotą, jak ktoś tak bardzo lubi grac i nie ma nic lepszego do roboty niż granie na komórce bądź innych urządzeniach cały czas to niech najlepiej przyczepi sobie do pleców PCta by nie rozstawać się z nim ani na krok i zawsze móc "wrócić" do swojej ulubionej gry kiedy tylko mu się to spodoba :]

Bezsensowne pierdolenie. Jakby wszyscy myśleli tak jak ty, to rozwój telefonów komórkowych zatrzymał by się na czarno białych nokiach. Poza tym, to czy to sterujemy kilkoma pikselami zależy już bardziej od telefonu. W telefonach z rozdzielczością 320x240 gra się całkiem przyjemnie.
Osobiście bardzo lubiłem tłuc w gry java np. na lekcjach.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry