Mysz optyczna 2480 8

O temacie

Autor Anonymized

Zaczęty 8.12.2013 roku

Wyświetleń 2480

Odpowiedzi 8

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie na szybkości, bo potrzebuję nowego gryzonia :I
Czy są różne rodzaje myszek optycznych - a konkretnie tego ich lasera.

Moja obecna mysz ma już sporo latek (pierwszy komputer), ale powoli liczy swoje ostatnie dni. To jedna z wczesnych myszy optycznych - nie działa na śliskiej powierzchni takiej jak (moje) biurko. Pytanie brzmi - czy coś się w tej kwestii zmieniło - czy poźniejsza technologia gryzoni optycznych, pozwala jak w przypadku gryzoni laserowych, sprawnie działać na śliskiej powierzchni, bez podkładki?

Btw. może polecacie coś konkretnego. Nie chciałbym przy tym wydać więcej niż 50zł, jestem spłukanym po koncercie studentem.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
biorąc pod uwagę że nigdy nie używałem żadnej podkładki do moich myszy i działają okej, to raczej tak.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szukam myszki do kupienia, ale wszędzie są tylko te świecące na wszystkie strony pedały :C

A jak już nie świecą, to są tymi kurduplami do laptopów, nie mają dodatkowych przycisków albo są niewyprofilowane - rażące kształtem.
Koszmar panowie, koszmar.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też mam a4techa:

Myszka jest duża - dobrze leży w dłoni, ma dodatkowe przyciski boczne - kupiłbym taką drugą najchętniej, ale już chce mieć z głowy problemy z nią. Nie działa na biurku, przez co muszę korzystać z innych nawierzchni - przez ostatni rok korzystam ze ścierki :I

Fraser
  • Gość
Przyłączam się do tematu. Obecnie mam Razera DeathAddera 2013, który w sumie jest zajebisty, ale chciałbym coś innego. Patrzyłem na myszki microsoftu, fakt mają ciekawy design, ale są albo za małe albo bezprzewodowe.

I przy okazji znajdzie się jakaś naprawdę tania klawiatura? Za 30 zł idzie coś znaleść? Obecnie mam jakiegoś modecoma, który strasznie wkurwia swoją głośnością, więc chciałbym kupić coś co ma niski skok, ale za to klawisze tak nie hałasują. Zastanawiałem się nad Razerem DeathStalkerem w głowej wersji essential, ale nie wiem czy warto.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam Razera DeathAddera 2013, który w sumie jest zajebisty, ale chciałbym coś innego.
http://www.ceneo.pl/20440040 :ayfkm:
To jak już znajdziesz sobie 'coś innego' to możesz mi tego śmiecia oddać za darmo.

Wyjdź, to temat dla potrzebujących.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Okej, możecie już pomagać w problemach pierwszego świata frasera. Ja już mam czego chciałem :D

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
na chuj komu myszka za 32153252 złotych

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry