Returning 2.0 750023 1769

Ankieta

Która gildia powinna zostać najbardziej rozbudowana?

Paladyni
81 (16.2%)
Magowie Ognia
28 (5.6%)
Magowie Wody
27 (5.4%)
Guru
28 (5.6%)
Strażnicy świątynni
43 (8.6%)
Łowcy Smoków
58 (11.6%)
Nekromanci
102 (20.4%)
Bandyci (być może jako gildia)
53 (10.6%)
Najemnicy orków (być może jako gildia)
80 (16%)

Głosów w sumie: 500

O temacie

Autor panzpis

Zaczęty 26.11.2013 roku

Wyświetleń 750023

Odpowiedzi 1769

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Już to zrobiłem  Co do paru kwestii masz rację, ale chciałbym zaznaczyć, że Trazege pisał
na forum, że materiały z moda będą na open-source, więc nie do końca
rozumiem o co chodzi Radexowi. Inna kwestia to to, że moja rozmowa z
Radexem nie była na poważnie (widziałeś, żebym tak kiedykolwiek do
Ciebie pisał?), a strasznie mnie bawi jak Radex to bierze wszystko do
siebie ; D W każdym bądź razie ja się teraz zajmuję tłumaczeniem i jest
git, mam tylko nadzieję że Radex nie odstraszył wystarczająco już
wysokiej liczby osób poprzez wyrzucanie ich z teamu.
Nie byłem szczery :v nikogo nie wyrzuciłem więc pałuj się. Jak dostaniesz skrypty i je opublikujesz nie szanując przy tym twórców moda osobiście dopilnuje żebyś dostał w pysk i to nie jest groźba tylko szczera prawda. Tak napisał to ale dopiero po wydaniu modyfikacji nie przed jej premierą więc jest spora różnica.

gothic1210
  • Gość
CytujA no i jeszcze wspomnę że jeżeli komuś Radex nie odpowiada w roli tłumacza, nie znam chłopaka to się nie udzielam, może napisać do twórców Returninga 2.0 z taką samą prośbą uzasadniając to wątpliwością w Radexa. Już to zrobiłem  Co do paru kwestii masz rację, ale chciałbym zaznaczyć, że Trazege pisał na forum, że materiały z moda będą na open-source, więc nie do końca rozumiem o co chodzi Radexowi. Inna kwestia to to, że moja rozmowa z Radexem nie była na poważnie (widziałeś, żebym tak kiedykolwiek do Ciebie pisał?), a strasznie mnie bawi jak Radex to bierze wszystko do siebie ; D W każdym bądź razie ja się teraz zajmuję tłumaczeniem i jest git, mam tylko nadzieję że Radex nie odstraszył wystarczająco już wysokiej liczby osób poprzez wyrzucanie ich z teamu.
Sorry, Simen, ale to nie było na poważnie / ja tylko trolowałem gdy sytuacja stanie się już beznadziejna to najgorsze tłumaczenie... Takie troszkę żałosne nawet bym powiedział :( Nie wiem co cię tak boli, że Radex tłumaczy wyrzuca. To nie twoja sprawa skoro tego nie organizujesz. A co do materiałów otwartych to jest różnica żeby stały się one otwarte po premierze, a przed premierą :) Ogólnie proponuję Tobie jak i Radexowi odpuścić już :) 

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Spolszczenia nie będzie do tego Returninga 2.0. Tak więc nie pogramy.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co?! Dlaczego ma nie powstać. Ja już zacząłem tłumaczenie :D Jeżeli ktoś również chce - wystarczy napisać do Simena. Google translator spokojnie wystarcza + niewielka znajomość angielskiego ponieważ tłumaczenie z ros na ang działa lepiej od ros - pol.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Spolszczenia nie będzie do tego Returninga 2.0. Tak więc nie pogramy.

A do jakiego niby?  :F Co za debil

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
W sprawie tłumaczenia niech się zgłaszają do osoby która otrzymała dialogi ponieważ mu pomoc jest zdecydowanie bardziej potrzebna ja jak wspomniałem zamierzam przetłumaczyć tylko itemki ewentualnie nazwy potworów statystyki menu i takie drobniejsze rzeczy natomiast przy dialogach jest  najwięcej pracy

Przyczepiam się, bo mogę  :trollface: 3 linie i zero znaków interpunkcyjnych. Wy go nazywacie tłumaczem? :lol2:

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders

radex115544
The Modders

Returning 2.0
#1706 2015-10-21, 23:31(Ostatnia zmiana: 2015-10-21, 23:58)
Przyczepiam się, bo mogę  3 linie i zero znaków interpunkcyjnych. Wy go nazywacie tłumaczem?
A co masz z tym jakiś problem :v? Znalazł się kolejny znawca który ma coś do powiedzenia... jak mnie to już wszystko wkurwia :D dałem skrypty dałem więc o chuj ci chodzi? Reszty skryptów przed rosyjską premierą nie dam i chuj przedmiotami już też się nie chce zajmować  ponieważ nie zauważyłem specjalnego zainteresowania więc nie zamierzam już tracić swojego czasu i nerwów.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Jest tak samo jak było z patchemxD liczymy na ciebie:D

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Byłem tak głupi, że przeczytałem ten cały spam :|

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
A co masz z tym jakiś problem :v? Znalazł się kolejny znawca który ma coś do powiedzenia... jak mnie to już wszystko wkurwia :D dałem skrypty dałem więc o chuj ci chodzi? Reszty skryptów przed rosyjską premierą nie dam i chuj przedmiotami już też się nie chce zajmować  ponieważ nie zauważyłem specjalnego zainteresowania więc nie zamierzam już tracić swojego czasu i nerwów.

Tak, mam. Nie chciałbym by spolszczenie, o ile wyjdzie, było za przeproszeniem do dupy. Mi nie chodzi o skrypty, nie dbam o to i mnie to nie interesuje. Bez różnicy kto to będzie robił o ile będzie to zrobione dobrze.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Tak, mam. Nie chciałbym by spolszczenie, o ile wyjdzie, było za przeproszeniem do dupy. Mi nie chodzi o skrypty, nie dbam o to i mnie to
 nie interesuje. Bez różnicy kto to będzie robił o ile będzie to
zrobione dobrze.
https://www.youtube.com/watch?v=26ld7Ct6xgQ

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
i chuj przedmiotami już też się nie chce zajmować  ponieważ nie zauważyłem specjalnego zainteresowania więc nie zamierzam już tracić swojego czasu i nerwów.
No i stało się to, o czym mówiłem od początku.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
No i stało się to, o czym mówiłem od początku.
Co się stało :v? Chciałeś się tym zająć podobno więc proszę bardzo :v wygrałeś brawo wkurwiłeś mnie módl się żebym cię za szybko nie spotkał :V

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Uuu powialo grozą

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Spolszczenie nie wyjdzie, przy takim zorganizowaniu to ohoho... 

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego tematu zrobiła się piaskownica przepełniona dzieciarnią, możecie już przestać posypywać się piachem po oczach i przejść do konkretów ?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Radex to pierdolony gimbus, szacun dla wszystkich którzy go bronią, powinniście mu jeszcze zrobić loda. :F

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Z tego tematu zrobiła się piaskownica przepełniona dzieciarnią, możecie już przestać posypywać się piachem po oczach i przejść do konkretów ?
Konkrety są takie, że ja kontroluję prace nad spolszczeniem, a w dodatku Trazege prześle mi kopie skryptów (pisałem z nim), więc jestem od Radexa niezależny.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czytając ten shitstorm zastanawiam się, czy Ruscy się z nas śmieją..

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już przetłumaczyłem parę dialogów i muszę powiedzieć że z google translatorem idzie to dość dobrze, daje dużo frajdy (spoilery z fabuły :D) i nie trzeba kompletnie znać rosyjskiego, ale mimo wszystko jest to bardzo czasochłonne dlatego fajnie by było jakby zgłosiło się jak najwięcej chętnych osób do Simena. :P

0 użytkowników
Do góry