CytujA no i jeszcze wspomnę że jeżeli komuś Radex nie odpowiada w roli tłumacza, nie znam chłopaka to się nie udzielam, może napisać do twórców Returninga 2.0 z taką samą prośbą uzasadniając to wątpliwością w Radexa. Już to zrobiłem
Co do paru kwestii masz rację, ale chciałbym zaznaczyć, że Trazege pisał na forum, że materiały z moda będą na open-source, więc nie do końca rozumiem o co chodzi Radexowi. Inna kwestia to to, że moja rozmowa z Radexem nie była na poważnie (widziałeś, żebym tak kiedykolwiek do Ciebie pisał?), a strasznie mnie bawi jak Radex to bierze wszystko do siebie ; D W każdym bądź razie ja się teraz zajmuję tłumaczeniem i jest git, mam tylko nadzieję że Radex nie odstraszył wystarczająco już wysokiej liczby osób poprzez wyrzucanie ich z teamu.
Sorry, Simen, ale
to nie było na poważnie /
ja tylko trolowałem gdy sytuacja stanie się już beznadziejna to najgorsze tłumaczenie... Takie troszkę żałosne nawet bym powiedział :( Nie wiem co cię tak boli, że Radex tłumaczy wyrzuca. To nie twoja sprawa skoro tego nie organizujesz. A co do materiałów otwartych to jest różnica żeby stały się one otwarte po premierze, a przed premierą

Ogólnie proponuję Tobie jak i Radexowi odpuścić już