spacer G2NK win7 x64 bit 2484 4

O temacie

Autor koksikmajor

Zaczęty 23.11.2013 roku

Wyświetleń 2484

Odpowiedzi 4

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Tak wiem, jest dużo tematów o tym ale tutaj nie znalazłem rozwiązania mojego problemu, otóż tak, na początku miałem w ogóle problem z odpaleniem spacera, trochę pomęczyłem się i rozwiązałem ten problem. Potem świat nie chciał mi się wczytywać ładnie, pięknie mi idzie rozwiązanie problemów. Ale gdy załaduje już normalnie świat to po kilku sekundach spacer mi się zawiesza, mam wtedy 1000 fps'ów, próbowałem użyć:
zmaxframerate: 30
Ale niestety to nic nie dało, ale dzięki niemu w ogóle spacer mi chciał światy wczytywać, jak rozwiązać teraz problem z fps'ami ? Na forum odpowiedniego tematu do mojego problemu nie znalazłem, a mi się już skończyły pomysły. Czekam na odpowiedź.

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Mam ten sam windows i ten sam problem : czarny ekran i 1000 fpsów.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Może byś pomógł, z\anim pisać że masz ten sam problem ? xd

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Nikt nie pomoże?

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

szpaqszpaq

szpaqszpaq

Użytkownicy
posty33
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
U mnie jest to samo ale problem znika jeśli świat wczytany jest dosyć rozbudowany (a konkretnie jeśli jest dużo rzeczy w viewporcie kamery, jak się odwrócę tyłem to dalej się zacina). Jeśli potrzebujesz pomysłów to spóbuj zrobić maszynę wirtualną Win xp a najlepiej win 98 i tam sobie uruchom spacera.

Oi

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry