Błędy w ostatecznej wersji moda 492021 1149

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 11.11.2013 roku

Wyświetleń 492021

Odpowiedzi 1149

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
Mam problem z tą modyfikacją, jaką jest Czas Zapłaty.
Zainstalowałem wszystko dobrze, na czystego Gothica, włączam grę, wszystko pięknie, wybieram Nowa Gra, zaczyna się ładować, i dosłownie kiedy juuż jest prawie załadowane, mniej więcej 97%, wywala do pulpitu, z czymś takim :
http://i59.tinypic.com/15yvjab.jpg

Były ktoś zdolny pomóc? [Mam identyczne problem, może mi ktoś pomóc ? ]

A masz wszystko dopisane, wszystko sciagniete?

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mod bardzo przypadł mi do gustu. Ma fajny klimat, niby górniczej doliny i G1 ale czuje sie różnice ze to nie ta sama jedynka.
Ta muzyka dodaje duzo uroku grze. Co prawda nie ukonczylem w pelni modyfikacji. Bylem w rozdziale 5 i braklo mi czasu, potem zmiana kompa itp a zapisow nie mam kurcze ;/ Mam chec znowu wrocic do gry tylko nie bardzo mam czas.

Pewnie kiedys zaczne znowu i ukoncze moda bo warto.
Chcialbym podziekowac twórcom moda, dzieki wam moglem odnowic sobie G1 i przezyc jeszcze raz ten zaj bisty klimat.
Przez ta muzuczke w tle az lza kreci sie w oku.

Moriros

Moriros

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy można jakoś włączyć kamere z podstawowego Gothica, albo zmieniając formę pytania, wyłączyć ta z Czasu Zapłaty? Cieżko mi sie gra z tym oddalaniem sie kamery podczas chodzenia.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Załatw egzorcystę swojemu komputerowi, bo chyba jako jedyny masz taki problem.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Moriros

Moriros

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jako dowód:

https://www.youtube.com/watch?v=HLIUiIR1lJw

Feoś też miał coś takiego.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Rozumiem o co ci chodzi, ale jeśli chcesz to zmienić, to musisz posiadać wiedzę o moddingu, bo nie wystarczy tutaj kilka kliknięć myszką i klawiaturą.

Moriros

Moriros

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozumiem, dziękuje za odpowiedź. Będe się więc musiał przyzwyczaić - na razie mnie to drażni, ale moża z czasem przestane zwracać uwage. Skoro nie ma prostego rozwiązania to zgłaszam temat do zamknięcia.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Splash dalej pracujesz na projektem ? I czy wydana zostanie kolejna wersja z jeszcze mniejszą ilością bugów ?

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
@Splash dalej pracujesz na projektem ?
Tak, choć od dłuższego czasu nic nie zrobiłem. Zrobiłem sobie przerwę od Gothica, bo muszę odpocząć od jego upierdliwości :F
I czy wydana zostanie kolejna wersja z jeszcze mniejszą ilością bugów ?
Do tego przecież dążę. Mam nadzieję jednak, że nie przybędzie nowych błędów.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Super, że dalej się tym zajmujesz, powodzenia w pracy. Na razie poczekam jeszcze z grą w modyfikację.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
W najbliższym czasie postaram się chociaż poinformować o poprawkach oraz zmianach.

Marysio

Marysio

Użytkownicy
posty28
Propsy4
  • Użytkownicy
mam pytanie. Jeśli nie w tym temacie to jeśli zostanie one usunięte, poinformujcie. hMianowicie to mam problem z duchem w wieży mgieł. No... nie chce ode mnie toporka. Przetrzepałem wieże, jej piwnice, labirynt i nic. Znalazłem kodzik po czym przywołałem siekierke [ ghostaxe1_rick ] iii... nic. Źle wpisałem? o coś innego chodzi? Z góry dziekuje.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
@Splash  czy było by możliwe zwiększenie ceny eliksirów, ale aby odnawiały punkty w % ponieważ zawsze mnie to denerwowało że muszę wypić z 10 eliksirów zanim się uzdrowię...
Niech eliksiry odnawiają kolejno 15;30;50% naszego HP i MP :)

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Coś się wymyśli :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
mam pytanie. Jeśli nie w tym temacie to jeśli zostanie one usunięte, poinformujcie. hMianowicie to mam problem z duchem w wieży mgieł. No... nie chce ode mnie toporka. Przetrzepałem wieże, jej piwnice, labirynt i nic. Znalazłem kodzik po czym przywołałem siekierke [ ghostaxe1_rick ] iii... nic. Źle wpisałem? o coś innego chodzi? Z góry dziekuje.
Warunki, by móc dać topór, poza samym toporem, to czas między 22 a 4 oraz zgodzenie się mu pomóc we wcześniejszym dialogu.

Marysio

Marysio

Użytkownicy
posty28
Propsy4
  • Użytkownicy
ale ja się zgodziłem. Nawet gdy wpisałem kod to pojawiło mi się ze czas go oddać. Sęk w tym że nie mam opcji w oknie dialogowym. Mam tylko opcje " Koniec " i nie moge pchnąc fabuły do przodu.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Skoro już przy naprawach czy bugach które mogły by zniknąć w najbliższym czasie to zgłaszam kilka :D
-Gdy będziemy w trybie sprintu i zagadamy do postaci odpali się CinemaScope ale pasek nie znika co przeszkadza bo jest na napisach :/
-Gdy będziemy w sprincie i wejdziemy do wody po kostki nasza Stamina(ten pasek) spada
-Także jak Sprint==ON i wejdziemy do menu to pasek deformuje się i skraca o połowę co daje brzydki efekt (pomaga uruchomienie Sprintu na nowo)
-Fajnie by było jakby ktoś dołączył do naszej grupy i pomógł wybić te jaszczurki (dodatkowy exp- Ja je wybijałem kupując czasowy eliksir za Haj$ ze zabugowanej recepty) ew.Dać ten eliksir nam :D
-System powiadomień czasem się zawiesza i pomaga dopiero ponowne uruchomienie gry...
I to tyle co na razie mi przeszkodziło w rozgrywce... O systemie obrażeń nie wspomnę bo wiem że każdy o nim truje (mi tam aż tak nie przeszkadzał poza połową 1 rozdziału)

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Ja jeszcze pragnę przypomnieć, że sprzedając receptę na miecz dowolnemu handlarzowi, to wartość takiej recepty sięga sporo kilka set tysięcy bryłek rudy.

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
Ja jeszcze pragnę przypomnieć, że sprzedając receptę na miecz dowolnemu handlarzowi, to wartość takiej recepty sięga sporo kilka set tysięcy bryłek rudy.

To na jakiej ty wersji grasz? Na najnowszej jak gram to wszystko jest w porządku.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, którym przyciskiem włącza/wyłącza się sprint?

Łeb jest mój, no i chuj.

0 użytkowników
Do góry