Oj nie ładnie nie patrz w grafe bo te co maja gorsza okazują się mięć grywalnosc lepsze niż te dzisiejsze słabe gierki z 3 godzina kampania

buehe
Wszystkie fajne tytuły juz poszły i w sumie zasadniczo nic ci nie podchodzi to niewiem masz jakies dziwne gusta bo dla zabicia czasu to same H3 WOg czy Twierdza wystarczy niema to jak stare kultowe pożeracze czasu Skoro TQ odpada do diablo 2 tez ja nie wiem co ty masz za gusta boje się ze takie jak macdonald kids ze tylko lipne cody i bf cie interesują
Nie chce cie obrazić nie odbieraj tego tak

Jak chcesz Strzelanke to najlepsze wyjście to Crysis jakakolwiek cześć bierze totalnie gore na nowymi codami czy bf-ami Albo np stary medal czy wolf albo C&C Renegade ech stare dobre czasy
Chcesz Cos z Akcji to masz sandbox z Gta niema to ja kanciaste gta sa ale dalej kultowe czy słoneczne VC
Chcesz wycigowki to masz NFS MW ofc tez stary czy barnout paradise kupa śmiechu i przyjemna gierca
Strategie to masz H3 H5 Twierdza Rome nie romy total wary itp ( a no i jeszcze Bitwy o Śródziemie ile w to można pykać

)
Rpg to masz gothica tesy riseny
Rpg z rzutem izometrycznym ( i domieszka H&S ) to masz diablo tQ Icewinda Neverwintera itp
Chcesz H&S to tu jest jeden król Darksiders 1 i 2 z czego 2 ma dużo większy aspekt rpg no i jeszcze wypas fabuła
Chcesz zrywac boki ze miechu odpal se worms i patrz jak się głupia śmieją będzie git

Chcesz Action rpg to masz Serie AC Tak Ac ma elementy rpg

Wymieniłem ci wszystkie kultowe gierki jak ci nic nie pasuej to nie wiem ale w to sie bedzie grał do usranej smierci i tyle