Seria Dark Souls 248761 728

O temacie

Autor Anonymized

Zaczęty 31.10.2013 roku

Wyświetleń 248761

Odpowiedzi 728

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
A podobno niedlugo ma wyjsc kolejny shit mission pack zwiazany z Van Helsingiem, to prawda? :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bloodbornowi znacznie bliżej do Demon's Souls, ale tak - można powiedzieć, że to kolejna gra z serii soulsów :D

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Te miejsca jeszcze podskoczą, gdy spróbujesz multi z kooperacją i najazdami oraz gdy zrozumiesz więcej fabuły  

No mam nadzieje :D Choć mam mieszane uczucia względem GfWL...

A.K.

A.K.

Użytkownicy
posty156
Propsy163
Profesjabrak
  • Użytkownicy
również siedziałem długo przy Artoriasie, choć dzisiaj mógłbym go pokonać bez draśnięcia
He he, kiedyś próbowałem nagrać taki filmik, ale mi nie wychodziło. Ostatecznie mam nagranie, jak trafia mnie raz.
A nawiasem - Ornstein i Smough też świetni. Za to najbardziej irytujący moim zdaniem byli Czterej i Wiedźma z Izalith.

Choć mam mieszane uczucia względem GfWL

Da się przeżyć. Ale jeśli zależy Ci na osiągnięciach, to uważaj, bo zapisuje tylko jedno naraz (w grze wyświetla dwa, ale drugie się nie odblokowuje w profilu).

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Tiaa Pikachu&Snorlax... :F Czterech robiłem dosyć późno, więc mogłem śmiało podrapać się po głowie zanim przyszedł kolejny :D Ale z Łożem Chaosu się zgodzę. Dojście do "serca" było na prawdę ciężkie dla psychiki :lol2: A moim ulubionym chyba jest Manus, design jak i jego historia są na prawdę ciekawe. 

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=PMU41taZJLw

:lol2:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dark Souls 1 zostanie przeniesione na Steama i pożegna się z GfWL już w listopadzie :D Teraz już nie macie żadnej wymówki.

No i przeglądałem jak codziennie materiały w Internecie z DS:
https://www.youtube.com/watch?v=_E1WFw6G-Ds

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3039
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jak to przeniesie? Przecież ja je mam na Steamie...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Masz kupioną grę na steamie, ale rozgrywkę sieciową obsługuje gfwl.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3039
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Aha, sorry nie ogarnąłem.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dark Souls II ze złotym joystickiem za najlepszą grę roku, a wy co? Dalej asasyny i minecrafty? :F
http://www.computerandvideogames.com/479326/golden-joysticks-2014-full-list-of-winners/

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
A widziałeś kto dostał nagrody w innych kategoria ? to jasno potwierdza ze skończony idiota je przyznawał cały ten GJA został totalnie wyśmiany w necie,  nikt tego nie bierze na poważnie.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Seria Dark Souls
#152 2014-10-26, 20:42(Ostatnia zmiana: 2014-10-26, 20:48)
Wiedźmin 3 na najbardziej oczekiwaną grę weryfikuje wiarygodność listy :lol2: Ale ok, poczekamy na /v/GA.
No a tak poważniej, to czepiłbym się na liście tylko nagrody za najlepszy multi - to wszystko.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ta lista to bullshit, primo na gre 2014 roku startują gry od 1 stycznia 2014 roku do 31 grudnia 2014 roku a nie od października 2013 do październik 2014,  co tu kurwa robi AC4 które dostało nagrody za 2013 rok pomijam fakt ze jak ta gra może dostać nagrodę za najlepsza grafe, kurwa przecież w 2013 crysis 3 ja dostał a w 2014 jest dużo gier z lepsza grafa niż AC4

Ac4 za dźwięk tu się zgodzę, bo i dostało w 2013 za audio to czy dostanie w 2014 to się okaże ale żeby gra była nagradzana 2 razy pod rzad muszą być dość określone warunki.

Najbardziej wyczekiwana gra na świecie to gta 5 wiesiek 3 jest na drugim miejscu ale ze ignorują gta 5 bo to remastered to  w sumie nawet logiczne
BF  4 za najlepsze multi kurwa który idiota był pijany ?
Najlepszy wydawca, ubisoft kurwa ze co teraz to sie pytam ktory na haju był? to calkowicie sklesla jakokolwiek wairygodnosc tej listy

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, możesz jednak złożyć klawiaturę, bo nic z tego nie wyjdzie. Już nawet nie wiem czy jest sens odpisywania, ale ok...
1. Złote Joysticki są REGULARNIE rozdawane w tym przedziale czasowym, więc nic się nie wkradnie, nic nie umknie. "Gra roku" nie oznacza nic innego jak "Gra roku wg Złotych Joysticków", z ich zasadami. A wg GJA to znaczy wg milionów głosujących internautów.
2. AC4 nie dostało rok temu żadnej nagrody GJA. Twój argument jest inwalidą, podobnie jak i Ty (sorry, ktoś musiał to w końcu powiedzieć).
3. Tak, popatrz jak wszyscy czekają na GTA, które zostało wydane rok temu :facepalm: Wyssałeś z palca informację, która nawet nie raczy nie mijać się z rzeczywistością.
4. BF4 ma potężne multi. Wątpliwości mam tylko dlatego, ze wiadomo mi, iż gra była strasznie zabugowana w czasie premiery. Jeżeli to naprawili, to widocznie zasłużyli. Jeżeli nie - wskaż mi lepsze.... albo nie, Ty mi niczego nie wskazuj. 
https://www.youtube.com/watch?v=nteDP62uWcw

5. Oszczędź nam następnym razem swoich nieprzemyślanych wymiotów werbalnych ;-;

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Masz racje nie ma sensu dyskutować.

Aha i jeśli w tym przedziale czasowym AC4 było gra z najładniejsza grafika to ja serio wspolczuje tym debilom tego ze są ślepi.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Seria Dark Souls
#156 2014-10-26, 23:36(Ostatnia zmiana: 2014-10-27, 17:12)
Fanbojowi AC nie wytłumaczysz  -_-

@DOWN - Widać że z myśleniem masz poważne problemy  :ok:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

Seria Dark Souls
#157 2014-10-27, 16:40(Ostatnia zmiana: 2014-10-27, 19:27)
Koleś mówi, że AC4 nie jest najladniejsza gra w tym przedziale.

Mac dun mowi, ze fan bojowi AC nie wytlumaczysz.

Mac dun jak zwykle pokazuje swoj debilizm. Fuck logic.

@Up: Od kiedy piszesz takie rzeczy do lustra? To sie leczy.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Aha i jeśli w tym przedziale czasowym AC4 było gra z najładniejsza grafika to ja serio wspolczuje tym debilom tego ze są ślepi.
Bo co? Bo tobie się nie podobała?
Kurwa weź ogarnij temat, bo większość kategorii była wybierana przez publikę.
Mac dun jak zwykle pokazuje swoj debilizm. Fuck logic.
Pisał o Azteku, ciężko zrozumieć? Ktoś tu wskazywał debili...

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Dark Souls II ze złotym joystickiem za najlepszą grę roku, a wy co? Dalej asasyny i minecrafty? :F
http://www.computerandvideogames.com/479326/golden-joysticks-2014-full-list-of-winners/

Grałem trochę w te wasze dark sroulsy, mój brat przeszedł całą grę i mówi że jest zajebista. Ja nie widzę w tym żadnego fenomenu, czy ta gra serio jest taka monotonna ? Jest trudna owszem, próbowałem w to grać doszedłem do 3 bosa ale potem mi się znudziło, może dlatego że nie potrafię ogarniąć mechaniki tej gry i gdy gram w coś na poważnie to raczej używam myszki, niż pada, a że granie myszką i klawiaturą odpada to cuż... może kiedyś do niej wróce ale na pewno nie teraz :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry