Expected ";" (line 1) 5193 10

O temacie

Autor JanKielbasa123

Zaczęty 20.08.2013 roku

Wyświetleń 5193

Odpowiedzi 10

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Witam, chciałem sobie zobaczyć mój własny dubbing do G2NK, ale niestety podczas parsowania plików w Spacerze, ale wywala mi błąd Expected ";" (line 1), a zaraz po tym wyskakują różnorakie Syntax Errory o treści kompletnie bezsensownej np. 2Z, &4 itp itd, ale ten Expected pojawia się co Syntax (Syntax, Expected, Syntax, Expected), chcę wam powiedzieć, że gdy parsuje GothicStarterem nie ma żadnego problemu i błędu, (zSpy Messages na 10) Co to powoduje i jak to naprawić? Z góry dziękuje

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

MrSzymon345

MrSzymon345

Użytkownicy
posty127
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest spoko :d Tak powinno byc.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Że co? 10 minut napier... w enter, żeby zamykać expected i syntaxy i nic dalej wyskakują więc jak to niby powinno być, nigdy wczesniej czegoś takiego nie miałem, bo reparsowałem skrypty wielokrotnie, a tu nagle jeb takie cuś, pomoże ktoś?

Czeladnik

gothic1210
  • Gość
Eeee komunikat występuje bo masz błąd w skrypcie? Expected znaczy że brakuje jakiegoś znaku (w twoim wypadku ";" - choć nie zawsze, może się tak robić jak źle coś podasz). Pokaż skrypt w którym występuje błąd.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
W żadnym czytaj, prosze ciebie, uważnie, expected i inne syntaxy o nieznanej treści występują tylko w Reparse Scripts w Spacerze, a przez Gothic Starter on nie występuje, poza tym wiem co znaczy Expected, Syntax, Unkown indentifier, podejrzewam, że błąd może kryć się w gothic.dat lub gothic.src, lecz tam też nie znajduje odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie... Błędu w skryptach chyba nie ma ponieważ zSpy nie wykrywają go w GothicStarterze lecz w Spacerze !? O.O Jak myślicie, w czym może tkwić ten dziwaczny problem?

Czeladnik

gothic1210
  • Gość
Daj linijkę z zyspy w momencie gdy pojawia się błąd. Tylko zanim klikniesz OK.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Niby jak? Kiedy reparsuje spacerem to zSpy wgl nie widać na ekranie, jak je włączyć, hej, a może to przez to!?

Czeladnik

gothic1210
  • Gość
Co niby jak? Włącz zspy ręcznie zanim odpalisz spacera. :|

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Albo skompiluj skrypty gothic starterem, tam wyskakuje tylko jeden błąd.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy

JanKielbasa123

Expected ";" (line 1)
#9 2013-08-22, 14:35(Ostatnia zmiana: 2013-08-22, 19:13)
... GOTHIC STARTEREM NIE wyskakuje ŻADEN błąd, jedynie w Spacerze, ale kiedy dzisiaj chciałem jeszcze raz spróbować z włączonymi od razu zSpami to wyskoczyło mi przy parsowaniu Access Violation, WHAT THE FUCK IS GOING IN MY COMPUTER!

EDIT:

00:00 ++++++++++++++ Start by  ++++++++++++++
03:09 Fatal:-1 U:PAR: Syntax error : 2 ( line 1 ) .... <zParser.cpp,#599>

SKOPIOWANE z zSpów, jeszcze przed kliknięciem OK przy pierwszym błędzie, w tym przypadku to Syntax choć czasami jest Expected...

Czeladnik

UrizielX

UrizielX

Użytkownicy
Kolekcjoner dusz
posty42
Propsy20
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Kolekcjoner dusz
Ja się tylko zastanawiam, jak można respasować skrypty GothicStarterem bez Spacera. Odpalasz GothicStarter_mod, zaznaczasz .ini swojego moda i Respase Scripts, potem ustawiasz zSpy Messages na 10 i dajesz Start the Editor.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry